Boston – Arizona 4:3 (kon.) | Buffalo – Los Angeles 4:3 (po pr.) | Carolina – Toronto 1:4 (kon.)
Columbus – Vancouver 2:3 (kon.) | Washington – Detroit 6:2 (kon.) | St. Louis – Florida 4:3 (kon.)
Nashville – Ottawa 3:1 (kon.) | Minnesota – Montreal 7:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 6:3 (kon.)
Colorado – Edmonton 4:6 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Ottawa Senators
Středa 12.12.2018, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:59 Craig SMITH - 3:1
     
    41:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    CRAIG SMITH se jako parní lokomotiva na pravém křídle prodral kolem jednoho z hráčů Ottawy a z nulového úhlu u pravé tyče nahodil puk před bránu, kde si ho hráč Senators nohou srazil do vlastní sítě! Asistence: Calle Järnkrok.
    29:01 Ryan ELLIS - 2:1
     
    29:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    RYAN ELLIS si na pravém křídle parádně narazil puk s Romanem Josim a střelou s příklepem bez přípravy napálil kotouč nad lapačkou Craiga Andersona do bližšího horního rohu brány! Senators otočili skóre a vedou nad Ottawou 1:0! Asistence: Roman Josi a Ryan Johansen.
    15:38 Austin WATSON - 1:1
     
    15:38
    Nashville právě vstřelil branku!
    Mattias Ekholm si na levém křídle najel na přihrávku Coltona Sissonse zpoza brány a od hrazení ho po ledě nahodil před bránu, kde do jeho pasu vložil hůl AUSTIN WATSON a puk se odrazil do vzdálenějšího pravého horního rohu! Asistence: Mattias Ekholm a Colton Sissons.
    00:26 Zack SMITH - 0:1
     
    00:26
    Ottawa právě vstřelila branku!
    ZACK SMITH na pravém křídle zavezl puk poprvé v zápase na straně Ottawy do útočného pásma, dobře si pokryl puk a bekhendovou střelou z ostrého úhlu pod pravým podpaždím Pekky Rinneho poslal puk ke vzdálenější levé tyči! Kuriózní gól, po kterém Ottawa vede v městě hudby po 26 sekundách 1:0. Smolný okamžik brankáře. Asistence: Ryan Dzingel a Cody Ceci.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 16. Watson (Ekholm, Sissons), 30. Ellis (Josi, Johansen), 42. C. Smith (Järnkrok) – 1. Z. Smith (Dzingel, Ceci)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Hamhuis, Ekholm (A), Bitetto, Y. Weber – Hartman, Johansen, Fiala – Tolvanen, Järnkrok, C. Smith – Sissons, Bonino, Watson – Salomäki, F. Gaudreau, Grimaldi. Hlavní trenér: Peter Laviolette.
    Ottawa Senators: C. Anderson (McKenna) – Chabot, Harpur, Lajoie, Ceci (A), Falk, Burgdoerfer, Elliott – B. Tkachuk, White, Mark Stone (A) – Bødker, Tierney, Batherson – Dzingel (A), Z. Smith, Pääjärvi – M. McCormick, Pyatt. Hlavní trenér: Guy Boucher.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Chris Rooney. Čároví: Brian Murphy, Tony Sericolo

    Diváci: 17162
    thejrc.org