Boston – Arizona 4:3 (kon.) | Buffalo – Los Angeles 4:3 (po pr.) | Carolina – Toronto 1:4 (kon.)
Columbus – Vancouver 2:3 (kon.) | Washington – Detroit 6:2 (kon.) | St. Louis – Florida 4:3 (kon.)
Nashville – Ottawa 3:1 (kon.) | Minnesota – Montreal 7:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 6:3 (kon.)
Colorado – Edmonton 4:6 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
4:6 (0:1, 1:4, 3:1)
Edmonton Oilers
Středa 12.12.2018, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:43
    Matt Benning dnes poněkolikáté míří na trestnou lavici, tentokrát za nedovolené bránění. Colorado navíc odvolává brankáře a zkusí ještě něco s výsledkem udělat.
     
    49:46
    A máme tu dokonce bitku. Tak tomuto zápas nechybí nic. Calvert se pustil do rvačky s Benningem, která byla docela vyrovnaná. Oba borci samozřejmě dostanou pětiminutové tresty.
     
    45:44
    Je tu trest pro obě strany. Nathan MacKinnon vyfasoval dvě minuty za krosček, zatímco Milan Lucic si jde sednout za sekání. Budeme tedy sledovat hru ve čtyřech.
     
    42:12
    Jenže nyní se Colorado bude muset pro změnu bránit, protože Andrigheto evidentně podrazil soupeře. To jsou opětovné komplikace pro domácí mužstvo.
     
    41:04
    Je tu vyloučení na straně Edmontonu. Dvě minuty si dnes podruhé míří odpykat Matt Benning. Arbitři si totiž všimli, že sekal do soupeře, což je proti pravidlům.
     
    37:42
    Možnost pro domácí, na dvě minuty za hákování si jde sednout Alex Chiasson.
     
    27:40
    Pro změnu se vylučuje z řad Avalanche. Rozhodčí si všimli, že Nathan MacKinnon sekal soupeře, za tento prohřešek jej na dvě minuty odeslali za katr. Šance pro Edmonton.
     
    21:50
    Chystá se vyloučení. Hostující Benning podrazil Josta, za což musí jít pykat na dvě minuty. Dnes podruhé si tedy Colorado Avalanche zahrají přesilovou hru.
     
    11:43
    Také Edmonton si zahraje svou první přesilovku. I domácí hokejista totiž dostává dvě minuty za hákování, konkrétně Ian Cole. Tak uvidíme, co z toho Oilers vytěží.
     
    07:29
    Poprvé v zápase budeme sledovat vyloučení. Hostující Khaira dostává dvě minuty za hákování, takže možnost přesilové hry se nabízí dnes jako první Coloradu.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 37. Rantanen (Barrie), 42. C. Wilson (Rantanen, Landeskog), 57. MacKinnon, 59. Landeskog (Rantanen, MacKinnon) – 14. Brodziak (Nurse), 30. Nugent-Hopkins (McDavid, Benning), 34. Nugent-Hopkins (Lucic), 36. McDavid (Draisaitl, A. Larsson), 37. Draisaitl (Kassian, Brodziak), 44. Nurse (Nugent-Hopkins, Draisaitl)


    Colorado Avalanche: Varlamov (34. Grubauer) – Girard, E. Johnson, Cole, Barrie, Nemeth, Zadorov – Landeskog, MacKinnon, Rantanen – Jost, Compher, C. Wilson – Nieto, Söderberg, Calvert – Andrighetto, Kerfoot, G. Bourque.
    Edmonton Oilers: Koskinen (Talbot) – Klefbom, A. Larsson, Nurse, K. Russell, Gravel, Benning – Chiasson, McDavid, Draisaitl – Khaira, Nugent-Hopkins, Puljujärvi – Zykov, Spooner, Rattie – Lucic, Brodziak, Kassian.

    Rozhodčí: McIsaac, StLaurent – Racicot, Driscoll

    Diváci: 15 809
    thejrc.org