Kunlun – Barys 1:4 (kon.) | HC Slovan – Riga 3:4 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Barys Nur-Sultan
Středa 12.12.2018, 12:30 • LeSports Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:06 Viktor SVEDBERG - 1:4
     
    58:06
    Astana právě vstřelila branku!
    Gól do prázdně branky.. Svedberg dojel vyhozený kotouč a zasunul ho z minusového úhlu, obránci to nestačili dojet a Barys tak vede už 4:1. Autorem branky je VIKTOR SVEDBERG. Bez asistence.
    30:16 Nikita MICHAJLIS - 1:3
     
    30:16
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak to je pro Kunlun kruté. Další branka a zvýšení náskoku. Střela od modré a vynikající teč letícího puku. Autorem branky je NIKITA MICHAJLIS. Asistence: Darren Dietz, Valerij Orechov.
    29:16 Anton SAGADEJEV - 1:2
     
    29:16
    Astana právě vstřelila branku!
    Průnik po levém křídle, podívání se kde má brankář místo, namíření a sstřela ke vzdálenější tyči do dolní poloviny branky. Autorem branky je ANTON SAGADĚJEV. Asistence: Alichan Asetov.
    25:08 Wojtek WOLSKI - 1:1
     
    25:08
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Takto přecejen vyšlo. Autorem branky je WOJTEK WOLSKI. Asistence: Michael Latta. Přihrávka zpoza branky na střed a střela k levé tyči Hrachoviny, ten nestačil reagovat a hlavně prostor kam padl gól neměl pokrytý, střela byla dobře umístěna.
    14:30 Matt FRATTIN - 0:1
     
    14:30
    Astana právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MATTHEW FRATTIN. Frattin se rozjel k sólu od své modré, nnabruslil si na levý kruh útočného pásma a Lazušinovi puk procedil nad lapačkou. Krásná individuální akce, krásný gól. Astana vede v Číně 1:0. Bez asistence.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 26. Wolski (Latta) – 15. Frattin, 30. Sagadejev (Asetov), 31. Michajlis (Dietz, Orechov), 59. Vi Svedberg


    Red Star Kunlun: Lazušin (Karhunen) – V. Lajunen, Viklund, Parlett, Järvinen, Bartulis, Bartley, Jüe – Wolski, Savinainen, Latta – Yip, Palola, Lundh – Squires, Mertl, Nicholls – Jaw.
    Barys Nur-Sultan: Hrachovina (H. Karlsson) – Dietz, Orechov, Dallman, Vi Svedberg, Blacker, Lipin, M. Semjonov, Polochov – Valk, Frattin, Ševčenko – Michajlis, Cormier, Boyd – Akolzin, Sagadejev, Asetov – Petuchov, Panjukov, Gurkov.

    Rozhodčí: Soin, Lavrentěv – Gordenko, Goljak
    thejrc.org