Kunlun – Barys 1:4 (kon.) | HC Slovan – Riga 3:4 (kon.)
konec
HC SLOVAN Bratislava
3:4 (1:2, 2:1, 0:1)
Dinamo Riga
Středa 12.12.2018, 18:30 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:48 Lauris DARZINŠ - 3:4
     
    46:48
    Riga právě vstřelila branku!
    Nerozhodný stav překlápí na stranu Rigy, svým čtvrtým bodem v utkání, LAURIS DARZINŠ! Ten dostal nabito od svého vrchního nahrávače Mikelise Redlihse a ranou od modré propálil Štěpánka, který nemá v tomto případě čisté svědomí – 3:4! Asistence: Mikelis Redlihs a Uvis Balinskis.
    36:03 Jeff TAFFE - 3:3
     
    36:03
    Slovan právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! První formace Slovanu dnes úřaduje a střílí i třetí branku domácích! Rudolf Červený vystřelil přes obránce a JEFF TAFFE dorazil kotouč zpoza brankové čáry o beton Biljalova do sítě – 3:3! Asistence: Rudolf Červený.
    33:18 Rudolf ČERVENÝ - 2:3
     
    33:18
    Slovan právě vstřelil branku!
    Kontaktní branka Belasých je na světě! Kotouč zůstal po vhazování v útočné třetině Slovanu pod hráči, odkud jej vytáhl RUDOLF ČERVENÝ a pohotovu ranou rozvlnil síť – 2:3! Asistence: Jeff Taffe
    23:13 Linus VIDELL - 1:3
     
    23:13
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo využívá i svou druhou přesilovku v zápase! Nejproduktivnější hráč týmu, Švéd LINUS VIDELL krásnou ranou z levého kruhu zavěsil přesně – 1:3! Asistence: Mathew Maione a Lauris Darzinš.
    16:21 Mikelis REDLIHS - 1:2
     
    16:21
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo využívá svou první přesilovou hru po pouhých jedenácti vteřinách! Lauris Darzinš našel na brankovišti MIKELISE REDLIHSE, který trestuhodně na třikrát dostal kotouč za Štěpánka, kterému obrana vůbec nepomohla. Asistence: Lauris Darzinš a Mathew Maione.
    00:36 Lauris DARZINŠ - 1:1
     
    00:36
    Riga právě vstřelila branku!
    Za pár vteřin je však radost Slovanu pryč! Mikelis Redlihs posunul kotouč na LAURISE DARZINŠE, který svou ránu pověsil pod horní tyč a nedal Štěpánkovi šanci – 1:1! Asistence: Uvis Balinskis a Mikelis Redlihs.
    00:08 Jeff TAFFE - 1:0
     
    00:08
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak to je pro Belasých úvod zápasu jak z říše snů! JEFF TAFFE obdržel přihrávku před branku od Michala Řepíka a střelou mezi betony překonal Biljalova. To vše pouhých osm vteřin po úvodní buly – 1:0! Asistence: Michal Řepík.

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 1. Taffe (Řepík), 34. Červený (Taffe), 37. Taffe (Červený) – 1. Darzinš (Balinskis, M. Redlihs), 17. M. Redlihs (Darzinš, Maione), 24. Videll (Maione, Darzinš), 47. Darzinš (M. Redlihs, Balinskis)


    HC SLOVAN Bratislava: Štěpánek (Čiliak) – Sersen (C), Gelinas, Švarný, Klok, Meszároš (A), Jánošík, Bačik – Červený, Taffe, Řepík (A) – Lunter, Sukel', C. Bailey – Buc, Lamper, Hrnka – Baranov, Chipchura, Jeglič – Rau.
    Dinamo Riga: Biljalov (Gudlevskis) – Ališauskas, Maione, Sotnieks (A), Balinskis, Zile, Aljajev, Zanetti – McMillan, Clark, Myttynen – Videll, Darzinš (C), M. Redlihs (A) – Meija, Dzierkals, Džerinš – Pavlovs, Batna, Gillies – Marenis.

    Rozhodčí: Gamalej, Sidorenko – Sadovnikov, Sivov

    Diváci: 5855
    bahis siteleri