Sokolov – Děčín 8:0 (kon.) | Řisuty – Klatovy 2:3 (kon.) | Bílina – Mostečtí Lvi 3:7 (kon.)
Nymburk – Letňany 2:1 (kon.) | Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 5:4 (kon.) | Vrchlabí – Trutnov 0:3 (kon.)
konec
HC Řisuty
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
HC Klatovy
Středa 12.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Velká smůla pro domácí a velké štěstí pro Klatovy! Puk se od zadního mantinelu odrazil před branku, kde jej vteřinu před sirénou doklepl za záda brankáře DAVID ROUBAL! Asistence: Vojtěch Tulačka a Filip Staněk.
     
    53:07
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Po souhře v útočném pásmu střílel Tomáš Libovický. Jeho pokus tečoval JAKUB KUČERA do betonu brankáře, domácí zadák se ale zorientoval nejrychleji ze všech a doklepl puk do branky! Asistence: Tomáš Libovický a Petr Patyk.
     
    50:41
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Tentokrát už to JOSEFU ROUBALOVI vyšlo! Hostující útočník si navedl puk na střelu, dlouho napřahoval a když byl správný moment, tak perfektně zakončil o pravou tyčku! Asistence: Marek Rubner a Ondřej Leština.
     
    23:41
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí s velkou pomocí štěstí vyrovnávají! ONDŘEJ HAMPL dostal puk na vrcholu kruhu a chtěl přihrát před branku. Obránce ale pas tečoval přesně do levého horního rohu branky! Asistence: Michal Šíma a Pavel Řepka.
     
    11:31
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Domácí měli velkou šanci, kterou ale neproměnil Kos. Klatovy se následně dostaly do protiútoku, který zakončil přesnou střelou do pravého horního rohu JAKUB VAVŘIČKA! Asistence: Štěpán Hanzlík a Jakub Slavík.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 24. Hampl (Šíma, Řepka), 54. Kučera J. (Libovický, Patyk) – 12. Vavřička (Hanzlík, Slavík), 51. Roubal J. (Rubner, Leština), 60. Roubal D. (Tulačka, Staněk)


    HC Řisuty: Stahl (Ilašenko) – Dostál, Potěchin, Kučera J., Libovický, Chládek, Šíma – Kos (C), Patyk, Urbanec, Krpata (A), Řepka, Vyskočil, Fortelka, Náprstek, Hampl, Rod, Kalla
    HC Klatovy: Beran (Čech) – Houdek, Šiller, Staněk, Slavík (C), Leština, Sysel – Rohla, Rubner, Reitspies, Hanzlík, Markov, Matiášek, Tulačka (A), Roubal J., Uhlík, Švarc, Roubal D. (A), Vavřička

    Rozhodčí: Vyštejn – Kurtin, Beneš
    ocianews.com