Trnava – Pov. Bystrica 3:4 (kon.) | Humenné – Spišská N. Ves 1:4 (kon.) | Osmos Bratislava – Skalica 4:0 (kon.)
Dubnica – Prešov 5:1 (kon.) | Topoľčany – Nové Zámky B 12:1 (kon.) | Martin – Michalovce 1:3 (kon.)
konec
HC 19 Humenné
1:4 (0:0, 0:3, 1:1)
HK Spišská Nová Ves
sk Středa 12.12.2018, 17:30 • Zimný štadión Humenné • 1. liga (SR) • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Je po zápase. Prvý pokus Vartovníkovi nevyšiel, ale dorážka BRANISLAVA ZWICKA už slávila úspech. Asistencie: Marko Ondov a Lukáš Vartovník.
     
    52:56
    Humenné dáva gól! Oporný múr prvýkrát prekonaný. Surák si tak nepripíše čisté konto. JAKUB CIBÁK sa držal za Balážom, ktorý mu ponúkol prihrávku zadovkou. Na zakončenie bol Surák prikrátky. Asistencie: Filip Vrábeľ a Marcel Baláž.
     
    38:24
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Humenné sa rozpadáva. Už pred týmto gólom sa rodila vynikajúca šanca, ale puk skončil v bráne až teraz. Znovu Findura ideálne našiel FRANTIŠKA KOKYHO. Nasledovala tvrdá a dobre mierená strela. Asistencia: Pavel Piščalnikov a Michal Findura.
     
    37:12
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Ďalší frajer na záver z dielne Spišiakov? Lukáš Olejník bol pri mantineli. Podarilo sa mu dostať do palebnej pozície, ale ešte radšej prihrával MAREKOVI NAGYOVI. Jeho zakončenie bolo ako z učebnice. Predviedol nechytateľnú strelu, pri ktorej sa nezmohol na pohyb ani Škorvánek. Skutočne okulahodiaci gól. Asistencia: Lukáš Olejník.
     
    23:04
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Presilovka využitá. Hostia sa peknou hrou dopracovali ku gólu. Koky posunul puk Findurovi, ktorého okamžitá prihrávka smerovala na voľného MAREKA NAGYA. Mal pred sebou poloprázdnu bránu, keďže sa Škorvánek nestihol presunúť. Asistencie: František Koky a Michal Findura.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 53. Cibák (Vrábeľ, Baláž) – 24. Nagy (Koky, Findura), 38. Nagy (Olejník), 39. Koky (Piščalnikov, Findura), 60. Zwick (Ondov, Vartovník)


    HC 19 Humenné: Škorvánek – Ondrej, Michalčin, Patlevič, Mačkovič, Cibák, Krempaský, Palacko, Kamenický – Solomončak, Bylina, Baláž – Vaško, Babinets, Fedorko – Jokeľ, Vrábeľ, Žitný – Krajňák, Markuš, Majerník.
    HK Spišská Nová Ves: Surák – Krmenčík, Zekucia, Vantroba, Soveľ, Kyčák, Cvengroš – Zwick, Vartovník, Ondov – L. Olejník, Nagy, M. Olejník – Findura, Koky, Piščalnikov – Murašov, Halász, Polomský.

    Rozhodčí: Mihaľov – Riš, Janiga.

    Diváci: 450.
    ocianews.com