NY Islanders – Vegas 2:3 (kon.) | Chicago – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Calgary – Philadelphia 6:5 (po pr.)
Anaheim – Dallas 6:3 (kon.)
po prodl.
Calgary Flames
6:5 (1:0, 2:4, 2:1 - 1:0)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 13.12.2018, 02:30 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:35 Johnny GAUDREAU - 6:5
     
    60:35
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí přečkali nájezd Provorova bez úhony a z protiútoku dávají rozhodující gól! Trojice JOHNNY GAUDREAU, Mark Giordano a Sean Monahan předvedla parádní tlak na branku, kdy sice první střelu dokázal Stolarz vyrazit, ale pak před ním zůstala dvojice protihráčů, ze které právě Gaudreau dokázal dostat puk do branky. Asistence: Mark Giordano a Sean Monahan.
    59:53 Sean MONAHAN - 5:5
     
    59:53
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Vau, fantastické utkání pokračuje! SEAN MONAHAN dokázal doklepnout do branky Flyers vyražený puk, po střele Tkachuka a je srovnáno, sedm vteřin před koncem, zápas jde do prodloužení. Asistence: Matthew Tkachuk a Mark Giordano.
    58:52 Rasmus ANDERSSON - 4:5
     
    58:52
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Ještě naděje pro Flames? RASMUS ANDERSSON dokázal od modré čáry prostřelit vše, co mu stálo v cestě a domácí snižují na rozdíl jediného gólu. Asistence: Johnny Gaudreau a Matthew Tkachuk.
    51:10 Sean COUTURIER - 3:5
     
    51:10
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak hosté se nejen ubrání při vlastním oslabení, oni dokonce navýší své vedení! Noah Hanifin (Calgary) ztrácí puk na útočné modré, SEAN COUTURIER se opět dostal do brejku, který tentokrát dokázal zakončit gólem. Bez asistence.
    30:13 Sean MONAHAN - 3:4
     
    30:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru, parádní spolupráce elitní formace! Johnny Gaudreau zaváží puk do třetiny soupeře, z pravé strany nachází na levé Tkachuka, který místo střely přihrává ještě do mezikruží, odkud zametá puk do branky Flyers SEAN MONAHAN. Asistence: Matthew Tkachuk a Johnny Gaudreau.
    27:43 Dale WEISE - 2:4
     
    27:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    To se dějí věci! Hosté odskakují ve skóre na rozdíl dvou gólů, ovšem tento si domácí gólman Mike Smith rozhodně za rámeček nedá... Klasická rozehrávka hostů, kteří se po pravé straně dostali do útočného pásma. Tam DALE WEISE trochu nevěděl, co s pukem, všichni čekali asi přihrávku, jenže on z prostoru mezi modrou čárou a kruhem pro vhazování vypálil na branku a Smith takovým podivným zákrokem udělal v brankovišti všechno, jen ne to, aby puk zastavil před brankovou čárou... Asistence: Radko Gudas a Robert Hägg.
    26:27 Sean COUTURIER - 2:3
     
    26:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté otáčí zápas! Travis Hamonic chybuje při rozehrávce, puk získávají hosté, Jakub Voráček nabruslil z levé strany do třetiny Flames a parádním pasem vyzval před brankou ke skórování SEANA COUTURIEREHO, kterému stačila jen nastavit hůl, puk letí pod horní tyčku. Asistence: Jakub Voráček a Ivan Provorov.
    25:55 James van Riemsdyk - 2:2
     
    25:55
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Sean Couturier vypálil z levé strany, Mike Smith (Calgary) pouze tuto střelu vyrazil a pohotový JAMES VAN RIEMSDYK dokázal puk dorazit do branky. Asistence: Sean Couturier a Claude Giroux.
    25:32 Mark GIORDANO - 2:1
     
    25:32
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Špatná přihrávka Letců způsobila, že do přečíslení pláchli domácí, bylo to přečíslení dva na jednoho, které domácí dotáhli do gólového závěru! MARK GIORDANO na levé straně nic nevymýšlel, vypálil a střelou pod vyrážečku dává gól při vlastním oslabení. Asistence: Travis Hamonic a Derek Ryan.
    20:52 Travis SANHEIM - 1:1
     
    20:52
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Claude Giroux zavezl puk do útočného pásma, přihrál TRAVISI SANHEIMOVi, který si z levé strany nabruslil před branku, kde Smitha dokázal překonat povedenou bekhendovou kličkou. Asistence: Claude Giroux.
    09:13 Sam BENNETT - 1:0
     
    09:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Matthew Tkachuk objel branku Philadelphie, z levé strany poslal puk do brankoviště, kde ho do branky sráží z levé strany přijíždějící SAM BENNETT. Asistence: Matthew Tkachuk a Alan Quine.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 10. S. Bennett (Tkachuk, Quine), 26. Giordano (Hamonic, D. Ryan), 31. Monahan (Tkachuk, J. Gaudreau), 59. R. Andersson (J. Gaudreau, Tkachuk), 60. Monahan (Tkachuk, Giordano), 61. J. Gaudreau (Giordano, Monahan) – 21. Sanheim (Giroux), 26. J. van Riemsdyk (Couturier, Giroux), 27. Couturier (Voráček, Provorov), 28. Weise (Gudas, Hägg), 52. Couturier


    Calgary Flames: M. Smith (41. Rittich) – Brodie, Giordano, Hamonic, Hanifin, R. Andersson, Kylington – E. Lindholm, Monahan, J. Gaudreau – S. Bennett, D. Ryan, Tkachuk – Neal, Jankowski, Mangiapane – Hathaway, Quine, Czarnik.
    Philadelphia Flyers: Stolarz (Neuvirth) – MacDonald, Provorov, Gudas, Hägg, Gostisbehere, Sanheim – Konecny, Giroux, J. van Riemsdyk – Voráček, Couturier, M. Raffl – Simmonds, Patrick, Laughton – Weise, Varone, Lindblom.

    Rozhodčí: Hebert, Hanson – Baker, Knorr

    Diváci: 17 763
    bahis siteleri