Norimberk – Wolfsburg 0:2 (kon.)
konec
1. FC Norimberk
0:2 (0:0)
VfL Wolfsburg
Pátek 14.12.2018, 20:30 • Stadion Nürnberg, Nürnberg • Německá Bundesliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 10:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:13. (22:27:23)
     
    Čtyři nastavené minuty jsou minulostí a zápas končí. Wolfsburg si odváží ze stadionu předposledního celku Bundesligy všechny všechny tři body za vítězství 2:0.

    První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl. Úvodní minuty patřily Wolfsburgu, Arnold několikrát našel v nebezpečném prostoru Ginczeka, ale ani jeden pokus nedokázal Fabiana Bredlowa zaskočit natolik, aby skončil v síti. To Norimberk se rozjížděl pomaleji, ale v závěru dokázal soupeře zatlačit. Střely Petráka nebo Pereiry se ale mezi tři tyče nevešly. Po změně stran se hra o poznání rozhýbala. Norimberk měl několik slibných šancí, ale branky dávali jen hosté. Nejprve po hodině hry zakončil akci Vlků Daniel Ginczek. Norimberk se už už radoval ze srovnání těsně před koncem, ale gól Adama Zreláka nebyl uznán pro ofsajd. Když už domácí vrhli všechny síly do ofenzivy, tak našel skulinu v obraně Josip Brekalo a přidal pojišťovací druhou branku.

    Celý zápas odehrál v dresu Norimberku také český záložník Ondřej Petrák.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+4. Josip BREKALO - 0:2
     
    90+4
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Wolfsburg pečetí dnešní vítězství druhou brankou! Domácí vrhli všechny síly do útoku a trochu pozapomněli na obranu. Wolfsburg se hnal do protiútoku ve velkém počtu. Nakonec se před vápnem stačil uvolnit pes Mühla JOSIP BREKALO a umístěnou střelou k pravé tyči určil dnešní konečný výsledek.
     
    90+3
    Sebastian Kerk šel sice velmi agresivně po nakopnutém balonu, ale přes Gerhardta se nedokázal prosadit. Navíc si pomohl lehkým faulem a hosté budou moci rozehrávat z klidové pozice.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+1
    Ishak byl opět v nadějném náběhu na pravém kraji, ale William se stačil vrátit a centr střídajícího hráče odrazil alespoň na rohový kop. Vše se stěhuje do vápna Wolfsburgu.
     
    90
    Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Federico Palacios, přichází Patrick Erras.
     
    89
    Norimberk se nevzdává. Stebastian Kerk získal míč u středového kruhu, poté ještě posouval hrací předmět k Petrákovi, který byl faulován.
     
    88
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Wout Weghorst, přichází Renato Steffen.
    88. Neuznaná branka Adama Zreláka pro ofsajd
     
    88
    Adam Zrelák už se radoval z vyrovnávací branky, ale ta pro ofsajd neplatí! Misidjan posunul míč do vápna, kde byl připravený slovenský útočník, ale o několik centimetrů byl za posledním obráncem.
     
    87
    Opět byl u balonu střídající Mikael Ishak. Ginczek se ale zapojil do obrany před vápnem a na malou chvíli pod tlačil tlak Norimberku dlouhým odkopem. Uduokhai fauloval u postranní lajny a byl odměněn žlutou kartou.
     
    86
    Palaciod rozjížděl útočnou akci domácího týmu. Od Ishaka ale nakonec putoval míč až za postranní lajnu. William ale chyboval při autovém vhazování a domácí mohou pokračovat v útoku.
     
    85
    Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Simon Rhein, přichází Sebastian Kerk.
     
    84
    Norimberk sice drží míč pod kontrolou na útočné polovině, ale až k vápnu hostujícího celku se dostává sporadicky. Bauer navíc nastřelil Williama do obličeje a ten skončil na trávníku.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením pro oba týmy. Především tedy pro domácí Norimberk, který usiluje o srovnání stavu.
     
    81
    Josip Brekalo se okamžitě po příchodu na trávníku zapojil do kombinace. Brekalova přihrávka měla najít Ginczeka, ale střelec jediného dnešního gólu se nedokázal obtočit kolem Mühla.

    Vít Schück

    Branky: 60. Ginczek (Arnold), 90+4. Brekalo (Gerhardt)

    Karty:   55. Zreľák (NUR), 69. Petrák (NUR) – 87. Uduokhai (WOF)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 10:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:13.
    1. FC Norimberk: Bredlow – Bauer, Margreitter, Mühl, Leibold – Matheus Pereira (72. Ishak), Petrák, Rhein (85. Kerk), Misidjan – Zreľák, Palacios (90. Erras).
    Náhradníci: Klandt – Goden, Ewerton, Ishak, Kerk, Kubo, Erras.

    VfL Wolfsburg: Casteels – William, Knoche, Uduokhai, Brooks – Gerhardt, Guilavogui, Arnold – Ginczek, Weghorst (88. Steffen), Malli (80. Brekalo).
    Náhradníci: Pervan – Verhaegh, Brekalo, Steffen, Klaus, Mehmedi, Rexhbecaj.

    Rozhodčí: Jablonski – Grudzinski, Thielert
    bahis siteleri