Liberec – Salzburg 3:0 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 5:4 (po pr.) | Vsetín – Kometa Brno 3:2 (po pr.)
Chomutov – K. Vary 2:3 (kon.) | Pardubice – Sparta 4:6 (kon.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
3:2 (0:1, 1:0, 1:1 - 1:0)
HC Kometa Brno
Pátek 14.12.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    Nechybělo mnoho a dočkali jsme se dnes na Lapači nájezdů. Šance v prodloužení měly obě strany, ale nakonec dvacet pět sekund před sirénou skóroval obránce Martin Lašák.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze Vsetína Vám přeji příjemný zbytek večera. (19:46:10)
     
    Konec zápasu.
     
    64:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Dnešní utkání poznalo díky MARTINU LAŠÁKOVI svého vítěze pětadvacet sekund před koncem prodloužení. Vsetínský obránce rozhodl o vítězství v tomto vyrovnaném utkání svou první brankou v letošní sezóně, kterou slaví poté, co poslal puk bekhendem do pravého horního rohu. Asistence: Lukáš Jindra, Daniel Klímek.
     
    63:49
    Brněnská trojice pomalu rotovala v útočném pásmu a byla také těsně bráněna. Hostujícího kapitána Kučeříka nakonec vyhnal Frydrych z pásma.
     
    62:47
    Nevýrazná přihrávka Mlčáka na Meluzina zpomalila přibližně ve své polovině a k puku se dostávají Vsetínští. Ti jedou rozehrát ke své brance.
     
    62:09
    Petriskovu střelu z pravého kruhu nejprve tečoval Vašenka. Puk skončil vedle branky, kde si jej našel obránce Pernický. Vsetínský bek nabruslil s kotoučem na modrou čáru, odkud jej nasměroval mezi Mickovy betony.
     
    61:39
    Kometa je i nadále v útoku, vsetínští hokejisté aktivně, a zatím i úspěšně, brání.
     
    61:14
    Klímek chyboval na modré čáře, čímž vyslal do brejku hostujícího obránce Kowalczyka. Ten trefuje tyčku vsetínské brány.
     
    60:31
    Tři vsetínští hráči odehráli vše zdá se podle plánu a nyní jsou v útočném pásmu. Kotouč má na hokejce jediný přítomný domácí obránce, nedaří se mu však dostat od mantinelu před branku.
     
    60:05
    Vhazování vyhráli domácí a Ondračka zaváží kotouč k vlastní brance, aby mohl rozehrát.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    V třetí třetině se nejprve dostali do vedení Valaši, aby mohli hosté pět minut před koncem opět vyrovnat. Jedna branka na každé straně ve třetí třetině značí také jednobodový zisk, který už mají nyní oba soupeři jistý.
    Prodloužení zápasu 16. kola DHL Extraligy juniorů mezi Vsetínem a Kometou Brno začne již za malý okamžik.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:55
    Do konce základní hrací doby zbývá pět sekund a Matulovu rozehrávku brání Klímek.
     
    59:38
    Poté, co se do útoku dostali Valaši, vyhazuje hostující kapitán Kučeřík kotouč na zakázané uvolnění.
     
    58:37
    Brno se nachází v útočném pásmu a vysílá jednu střelu za druhou. Na získání tří bodů zbývá oběma týmům minuta a půl. Kučeříkovu střelu z levého kruhu blokuje Zeman.
     
    57:48
    Klímek nahazuje z vlastního pásma do toho útočného. Zde se puku chopil Frydrych, který poslal kotouč zpět na do mezikruží na Klímka. Střela vsetínského kapitána byla zblokována a do útoku jde Kometa.
     
    56:56
    Do útoku se dere také druhá strana a zasahovat musí i vsetínský brankář Málek.
     
    55:17
    Po inkasovaném gólu můžeme na Lapači opět vidět vsetínskou ofenzivní aktivitu a také únik v podání Vašenky, s jehož střelou si Micka poradil. Pálil také Petriska, která nastřelil boční síť.
     
    54:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pět minut před koncem třetí třetiny hosté srovnávají. Málek si nejprve poradil s přízemní střelou na betony z levého kruhu. Odražený kotouč a střela z hokejky MARKA MINÁRIKA šla nahoru nad levé rameno domácího brankáře. Asistence: Erik Meluzin, Radek Kučeřík.
     
    54:22
    Jenáček přihrál zpoza vlastní branky na Klímka, který čekal na signál na vrcholu levého kruhu. Nahrávka nebyla přesná a puk opět dostávají hosté.
     
    53:35
    Kowalczykova střela od modré byla pro Málka schována za clonícími hráči, mířila však na jeho betony, které reflexivně sklapl. Kometa je nyní v útoku aktivnější.
     
    53:29
    Malý posílal kotouč z levého křídla před brankoviště, kde najížděl zástup jeho spoluhráčů. Blíž k puku se ale dostala domácí dvojice Krupa, Lašák a kotouč končí za brankou Vsetína.
     
    53:14
    Kučeřík, bráněn Ondračkou, přizvedl kotouč. Ten končí v náruči vsetínského brankáře Málka, po jehož pravici se bude vhazovat.
     
    52:30
    Kowalczyk nahodil přes Klímka kotouč ze středního pásma do toho obranného. Ke střele od modré se dostal až Mlčák, zamířil však nepřesně. Následně je pískáno zakázané uvolnění Vsetína.
     
    51:26
    Valaši opět možná trochu nečekaně přišli k puku a Zetocha po přechodu útočné modré čáry trefil betony připraveného Micky.
     
    51:08
    Nakonec je z toho pro domácího Krupu povedené střídání, jelikož se mu podařilo zakončit ještě jednou. Tentokrát z mezikruží a Micka zasahuje betony.
     
    50:20
    Krupovi se nepovedla přihrávka v útočném pásmu a puk si osvojil Kadlic. Bez přítomnosti spoluhráčů ale u Málka nepochodil, a tak už můžeme vidět další pokud Krupy z vrcholu levého kruhu.
     
    49:17
    Hosté se přes Koženého nedostali blíže k brance a jejich útok skončil mezi kruhy. Obránce předal puk Zetochovi, který našel zcela volného Pospíšila ve středním pásmu. Hned se k němu sjeli tři hráči hostujícího mužstva a doprovázeli ho až před Micku, kde Pospíšil zakončil. Střelu zablokoval Sedláček.
     
    48:19
    Hosté v plném počtu. Spolu se Studeného nástupem na led se do pásma dostal obránce Zeman, který hostujícího gólmana ohrozil prudkou, ale nepřesnou střelou.
     
    48:04
    Kometa se znovu dokázala dostat do brejku, ani nyní však proti vsetínské převaze neuspěla.
     
    46:58
    Meluzinův brejk zastavil Ondračka a na po návratu před Micku se spustil vsetínský kolotoč. Pas Frydrycha na Jenáčka na druhou stranu brankoviště byl zablokován hokejkou. Střela z levého kruhu bránu minula.
     
    46:19
    Po Vašenkově nepřesné střele je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen hostující obránce Studený.
     
    45:44
    Vsetínští jsou nyní lepším týmem, i když se do útočného pásma dostávají ve vlnách. Další z rychlých útoků zakončoval na pravém křídle Kožený. Odražený kotouč pak doputoval zpět na pravý kruh, kde však nikdo ze vsetínských hokejistů nestál.
     
    44:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínská série individuálních šancí na chvíli ochladla, pak ale přišla Klímkova nahrávka z pravého křídla na v mezikruží připraveného LUKÁŠE FRYDRYCHA, který sám proti gólmana zasadil puk mezi jeho betony. Asistence: Daniel Klímek, Martin Kožený.
     
    43:24
    Vašenkův brejk po pravém křídle byl zakončen prudkou střelou na bližší tyč. Hostující gólman puk vyráží do ochranné sítě.
     
    42:52
    Zakončení dalšího vsetínského přečíslení padlo na Klímka, který Ondračku nabídku pouze tečoval a poposunul směrem k brance. I tak to ale byl nepříjemný pokus, který skončil v Mickově lapačce.
     
    42:29
    Přečíslení první vsetínské útočné formace skončilo střelou Jindry z mezikruží. Tu zablokoval Sedláček a kotouč šel na Frydrycha, který jej ve vzduchu nezpracoval.
     
    41:29
    Veselý s Koženým vybojovali puk proti Karpíškovi se Sedláčkem. Od hokejky Veselého šel kotouč přesně na jeho spoluhráče, a tak se Valaši opět derou dopředu.
     
    40:38
    Kometa zatlačila svého soupeře do pásma. Petriska s Krupou se ale nedali a opět u mantinelu vybojoval kotouč pro svůj tým. Valaši míří přes Micku.
     
    40:14
    Ve třetí třetině se jako první dostali k puku domácí. Klímek vyslal ve středním pásmu přihrávku přes šířku kluziště a tečovaný kotouč doputoval na Mickovu branku. Hra je přerušena.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Valachům se v 27. minutě podařilo využít přesilovou hru a vyrovnat tak na 1:1. Brno vyniká v obraně a blokování střel, v tomto dějství se však domácí dostali do útočného pásma víckrát než v první dvacetiminutovce a vidět byl kromě střelce vyrovnávací branky Jindry a kapitána Klímka také Frydrych, který je na tento zápas proti svému bývalému klubu opravdu dobře namotivován. Hosté byli kromě obrany vidět také v přečíslení, kde se několika dobrými akcemi ukázali Kunc s Karpíškem.
    Třetí třetina začne cca v 19:01.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:43
    Brno nahazuje do útočného pásma. Má ještě necelých dvacet sekund na to, aby si vzalo zpět své jednobrankové vedení.
     
    38:58
    Na levém kruhu útočného pásma se sám uvolnil domácí obránce Lašák. Nabruslil si před branku a nikým nebráněn to zkusil na hostujícího brankáře. Nechybělo mnoho a kotouč by po bekhendové střele skončil v brance.
     
    38:02
    Kometa si dokázala proti první vsetínské formaci vytvořit tlak. Valaši nápor ustáli a naopak se vydali na druhou stranu kluziště, kde se nejaktivněji prezentoval Frydrych. Hra je přerušena poté, co právě po střele Frydrycha zastavil Micka kotouč u pravé tyčky.
     
    37:07
    Frimelovi s Koženým se podařilo vybojovat puk u mantinelu proti Kučerovi s Meluzinem. Frimel nahrál Zetochovi, který okamžitě vypálil.
     
    36:31
    Široké brněnské přečíslení Kunce s Karpíšek zastavují betony trpělivého Málka. Karpíšek dostal přes šířku kluziště přesnou přihrávku, ale se střelou počkal. Málek si proti němu vybruslil a kotouč nakonec trefuje jeho výstroj.
     
    35:38
    Klímkovu střelu z mezikruží srazili hosté mimo branku. Kometa si bere puk a jde na druhou stranu.
     
    35:01
    Ondračka se nebojácně prodral přes modrou čáru i za přítomnosti dvou hráčů soupeře. Po kombinaci s Klímkem si vzali puk hosté, ale pohotový Jindra dokázal jejich šanci zabránit.
     
    34:30
    Kožený vybojoval pásmo, přenechává puk spoluhráčům a vydává se střídat. Mimo jiné jde vidět, že Valaši přitvrdili ve hře do těla.
     
    33:24
    Hosté v plném počtu.
     
    33:07
    Pernického dvě střely od modré nadělaly hostujícímu brankáři problémy. S oběma si ale vždy nakonec poradil.
     
    32:35
    Opět je v akci domácí kapitán. Tentokrát se prosmýkl kolem pravého mantinelu a nastřelil Mickovy betony.
     
    31:58
    Klímkova střela mířená z levého kruhu do horních pater branky končí v ochranné síti.
     
    31:24
    Po zákroku Micky je vyloučen hostující Mlčák, který v předbrankovém prostoru napadl domácího obránce Jenáčka. Dnes je to již podruhé, co se stal tento vsetínský bek pro soupeře terčem.
     
    31:16
    Valaši pro sebe vybojovali puk po dlouhé strkanici u mantinelu útočného pásma. Domácí začínají s kombinací.
     
    30:22
    V přečíslení Kunce s Karpíškem nešla na druhého jmenovaného přesná přihrávka. Této situace využil Frimel. Puk získal a rozehrává.
     
    29:29
    Málek zastavuje puk maskou. Kometa následně vyhazuje na druhou stranu kluziště. Je odpískáno zakázané uvolnění.
     
    28:53
    Brno po přechodu do útočného pásma nedokázalo udržet kotouč a Frydrych nabídl brejk Ondračkovi. K tomu se cestou připojil ještě Klímek, který z pravého kruhu pálil. Puk se odrazil na Frydrycha najíždějícího z druhé vlny. Micka má kotouč mezi betony.
     
    27:56
    Kometa není spokojená s výsledkem a okupuje prostor před Málkem. Nyní je ale i vsetínská obrana v pohotovosti. Střelu od modré zastavuje Pospíšil.
     
    26:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši v této přesilové hře vyrovnávají. Po přihrávce Jenáčka nejprve pálil Frydrych. Trefil boční síť. Puk se mu ale vrátil na hokejku a přes brankoviště putoval až k LUKÁŠI JINDROVI, jenž tuto rychlou akci zakončil střelou na bližší tyč. Asistence: Lukáš Frydrych, Šimon Jenáček.
     
    26:19
    Ondračka nahrál Jindrovi, jehož střelu zablokoval Kadlic. Ten je dnes v bránění střel opravdu hodně aktivní a úspěšný.
     
    26:07
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Malý – 2 min., držení).
     
    25:42
    Hosté svůj pobyt v útočném pásmu střelou neokořenili, a tak se do podobné situace jako Vašenka s Petriskou dostal Lašák se Zetochou. Útočník domácího týmu vyslal z mezikruží střelu z první, která skončila mezi betony.
     
    24:35
    Vašenka s Petriskou se dostali do brejku na levém křídle. Zakončení centra druhé vsetínské formace bylo nepřesné a šlo přes obránce. A právě to málem stálo Micku čisté konto, jelikož střelu vůbec neviděl a nepředvídal.
     
    23:41
    Situaci před Málkem nyní ovládal Kadlic, který měl puk na hokejce. Objel vsetínské brankoviště a gólman už čekal, že se objeví u druhé tyčky. Kadlic ale poslal puk přes brankoviště zpět do mezikruží. Nechybělo mnoho a Málek se kotouč málem srazil sám do branky.
     
    22:53
    Spolupráce Karpíška s Malým málem skončila v pravím horním rohu vsetínské branky. Brněnská dvojice se natlačila do domácího brankoviště, střela jim nicméně nesedla.
     
    22:07
    Frimel poslal kotouč na hokejku Pospíšila. Druhý jmenovaný nedostal puk přesně, ale i tak vystřelil. Jeho pokus proletěl okolo pravé tyčky.
     
    21:52
    První akci Brna ve druhé třetině zakončuje Kunc tečí střely Kučeříka. Málek zasahuje betony, má puk ve své moci a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    20:38
    Třetí vsetínská formace se opět chopili iniciativy, když se do pásma dostali Vašenka s Krupou. Druhý jmenovaný vystřelil z vrcholu pravého kruhu.
     
    20:05
    Klímek se chopil kotouče jako první a vydal se s ním do útočného pásma. V rohu u mantinelu byl zastaven a hosté se vydávají na druhou stranu
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina končí a spokojenější do šaten odchází hosté. Ti se prosadili ve 4. minutě, když si dokázali vytvořit tlak před Málkem a po čase stráveném v útočném pásmu se v zmatku u pravé tyčky prosadil Snášel. Oba týmy měly k dispozici také přesilové hry, ale ani jedna nevyšla podle představ zvýhodněného celku. Poslední tresty byly uděleny po potyčce a již v úvodním dějství jsme mohli vidět vyhrocené situace, uvidíme tedy, jak se bude zápas vyvíjet dál.
    Druhá třetina začne cca v 18:18.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:22
    Pospíšilovi se nepodařilo prodrat až k brance, načež Kometa nezvládla dostat puk do bezpečí. K návratu zpět před Micku se odhodlal Petriska, který nakonec vystřelil přes obránce. Brněnský bek střelu zblokoval a nabídl kotouč Krupovi, jehož pokus čekal stejný osud.
     
    18:33
    Domácí v plném počtu.
     
    18:00
    Klímek vyslal střelu bezprostředně po vyhraném vhazování. Puk končí v ochranné síti a hra je opět přerušena.
     
    17:56
    Na trestnou lavici usedají Jindra s Meluzinem a Popelkou, a to po potyčce, která vznikla ve vsetínském brankovišti.
     
    17:27
    Kometa je zpět před Málkem a po kombinaci vystřelil Kučeřík. Jeho první střela šla mimo branku. Druhý pokus, po nahrávce Popelky, zablokoval Frydrych.
     
    16:38
    Buly ve svém útočném pásmu vybojovalo Brno a ihned začalo s kombinací. Tu se snažil zastavit Frydrych, ale povedlo se mu to až na druhý pokus, kdy už kotouč ze třetiny vyhodil.
     
    16:33
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kožený – 2 min., faul kolenem).
     
    16:08
    Veselý vybojoval u mantinelu puk pro Petrisku. Valaši se dostali do útočného pásma, ale jen pár centimetrů za modrou čáru. Hosté hru hned posílají do střední třetiny.
     
    15:34
    Brno se mohlo dostat do přečíslení, ale nakonec zůstal Kowalczyk v akci sám, jelikož se jeho spoluhráči vydali střídat. Hostující obránce vypálil z levého kruhu na brankářovy betony.
     
    14:50
    Hosté se stále drží v útočném pásmu. Od modré pálil Kowalczyk a jeho střele by slušela teč o pravé tyčky. Zde ale stáli pouze Vsetínští.
     
    13:50
    Meluzin dostal přesně mířenou přihrávku a po pravém křídle se tak sám vydal do pásma za Málkem. Před ním stál jeden vsetínský obránce, stíhali do dva další hráči domácího celku. Hostující útočník svou střelou zápěstím trefil Málkovu lapačku.
     
    13:48
    Hosté v plném počtu.
     
    13:42
    Brněnský gólman nyní zasahuje proti střele Ondračky, který si sám najel do pásma a vypálil. Chvíli to vypadalo, že jeho hra těsně u brankáře vyvolá nelibost u hostů, ale naštěstí se vše obešlo bez hrubosti.
     
    13:07
    Ani ze druhého vsetínského rozehrání žádná nebezpečná šance ani velký tlak není. Puk mají na hokejkách hráči Brna, kteří se s ním zdržují daleko od Micky.
     
    12:43
    Ani domácím se přesilová hra moc nedaří. Jindra rozehrává od vlastní branky.
     
    11:48
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Holemý – 2 min., pozdní dohrání).
     
    11:33
    Brněnské přečíslení tři na dva zakončoval po přihrávce Holemého Karpíšek. Jeho střela byla namířena mezi betony. Málek si tento prostor nepokryl důrazně, a tak mu kotouč vypadl na nehlídané brankoviště. Brzy se tam však objevil Klímek, který puk vyvezl z pásma. Tím se také dostal do akce s Jenáčkem.
     
    10:55
    Domácí v plném počtu.
     
    10:31
    Vsetínu se daří bránit. Kometa se do pásma sice dostane, ale nestihne nic vymyslet, jelikož domácí i ve čtyřech velmi aktivně brání.
     
    09:45
    Tvrdá brněnská střela od modré byla zablokována a puk se od bruslí vsetínského obránce odrazila ven z pásma.
     
    09:06
    Vsetínští začali své oslabení dobře, jelikož hned v úvodu vyvezli kotouč z pásma. O puk se nyní bojuje za brankou Micky, což vyhovuje hlavně domácím.
     
    08:55
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Frydrych – 2 min., faul kolenem).
     
    08:38
    Také střela Pernického byla zblokována, v obraně se činil Meluzin a Brno rychle přesměrovává hru na druhou stranu.
     
    08:06
    Střelu Koženého od modré zablokoval Kadlic a Kometa vyhazuje kotouč do středního pásma.
     
    07:27
    Pokud se Valaši dostanou do útoku, pálí ze všech pozic. Právě jako Vašenka, na jehož hokejku se puk dostal hned z buly. Střela šla nad branku Komety.
     
    06:54
    Další střela byla mnohem víc nebezpečná, jelikož si Meluzin nabruslil až k Málkově pravé tyčce a zvedl kotouč do horního rohu. Klíčový pohyb ale neprovedl dle představ, a tak si mohl vsetínský brankář oddychnout.
     
    05:50
    Vsetínu se nepodařilo udržet kotouč po vyhraném vhazování v útočném pásmu, a tak se na druhou stranu vydalo Brno. Hosté jsou již usazeni před Málkem a první střelu vyslal od modré obránce Holemý.
     
    05:07
    Pospíšil na chvíli nahradil Koženého v obraně, když spolu s Pernickým rozehrával. Vsetínu se ale nepodařilo přejít přes střední pásmo a domácí tak dali šanci soupeři.
     
    04:20
    Vsetínští se snaží o co nejrychlejší odpověď a usadili se v útočném pásmu. Se střelou Jindry od modré si Micka bez větších problémů poradil a stejně dobře si počínal i proti následnému pokusu Valachů.
     
    03:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    A hosté se dostávají do vedení zásluhou MARTINA SNÁŠELA. Kometa si nabruslila k předbrankovému prostoru, odkud se v nepřehledné situaci prosadil k pravé tyčce. Asistence: Daniel Kowalczyk, Vojtěch Kadlic.
     
    03:20
    Snášelova střela z mezikruží končí opět u Málka.
     
    03:11
    Meluzin nyní ohrozil vsetínskou branku, když se prodra přes obranu a zamířil na Málkovu bránu z ostrého úhlu. Vsetínský gólman ukrývá kotouč ve výstroji.
     
    02:42
    Jindra se dostal do pásma ve spolupráci s Ondračkou, který nakonec překročil útočnou modrou čáru. Jeho střelu z levého kruhu blokuje Kučera.
     
    02:05
    Studený udržel útočné pásmo, když se celý jeho tým vydal střídat. V následné rozehrávce jej zastavil Jenáček, kterému se podařilo dostat do brejku. Střelu na betony kryje Micka.
     
    01:29
    Ke střele už se dostala i Kometa a Málek si připisuje první zákrok. Po následném vhazování se hra přesouvá do středního pásma.
     
    01:05
    Vašenka se pokusil procpat kotouč kolem levé tyčky, v čemž se mu snažil pomoci i spoluhráč Veselý. Obrana Brna ale byla opět na svém místě a hokejkami zastavila kotouč mířící na Mickovy betony.
     
    00:11
    Utkání začalo a jako přistál puk na hokejkách domácích. Ti se vydali do útočného pásma, zde se ale k první střele na branku přes pozornou obranu nedostali.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Málek (Sachr) – Jenáček, Ondračka, Lašák, Zeman, Pernický, Kožený – Frydrych, Jindra, Klímek – Veselý, Petriska, Vašenka – Pospíšil, Frimel, Krupa – Zetocha.

    HC Kometa Brno: Micka (Vystavěl) – Kučera, Holemý, Kučeřík, Mlčák, Sedláček, Studený, Kowalczyk – Matula, Popelka, Karpíšek, Snášel, Minárik, Meluzin, Malý, Kadlic, Primožič, Kunc, Bartes.

    Rozhodčí: Škach – Novák, Kučera.
     
    HC Kometa Brno

    Do nadstavby vstoupila Kometa jako vítěz skupiny C, když v průběhu základní částí dokázala získat o 5 bodů více než druhý Salzburg. Na úvod nadstavby se pak vydala na západ Čech, kde začala výhrou v samostatných nájezdech nad Plzní a ziskem dvou bodů. Následně putovali Brněnští do Litvínova, kde po prohře 2:6 žádné další body nepřidali. Zatím poslední duel odehráli ve středu s Pardubicemi. Toto utkání bylo po celou jednu polovinu bezbrankové, až v 31. minutě se prosadily hostující Pardubice. Ze strany Východočechů to byla první a poslední branka v utkání, Kometa zvítězila 2:1.

    Nejproduktivnějším hráčem týmu je s dvaceti třemi body (11+12) Vojtěch Kadlic. Jen o bod za ním je nejlepší brněnský střelec Michal Kunc (12+10), jenž skóroval také v posledním utkání s Pardubicemi, kde jeho trefa byla navíc vítězná. Mezi gólově produktivní hráče se pak ještě řadí celkem třináctibodový Petr Krejčí (10+3). Na špici bodování obránců je se čtrnácti body (7+7) Daniel Kowalczyk.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Vsetín rozhodně není favoritem skupiny (vždyť také postoupil ze třetího místa až na poslední chvíli), a tak se rád spokojil i s jedním bodem z nadstavby, který si odvezl jak z Litvínova, tak z Plzně. V uplynulém týdnu měli Vsacané výhodu domácího prostředí, kterou zužitkovali na výborné výkony v prvních třetinách obou zápasů. V oslabené sestavě však nakonec podlehli Spartě 3:7 a Pardubicím 2:6.

    V obou zápasech chyběli klíčoví hráči ročníku 1999, útočníci Lukáš Frydrych (13+12) s Lukášem Jindrou (12+6). Druhý zápas neodehrál ani kapitán a nejproduktivnější hráč týmu Daniel Klímek (10+16).Nejčastěji bodujícími obránci jsou Tomáš Ondračka (3+15), který má na svém kontě více gólových asistencí než branek a také má v poměru s kolegou Šimonem Jenáčkem (7+11) méně odehraných zápasů. Jenáček je také hráčem, kterého nejčastěji vídáme na trestné lavici.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! Dnes se proti sobě postaví juniorské týmy VHK ROBE Vsetín a HC Kometa Brno, a to v rámci 16. kola skupiny "O pořadí v play-off".
    Vsetínský klub pro tento zápas vyhlásil akci s názvem "Juniorská výzva", která si dává za cíl přilákat fanoušky na zápasy mládeže. Stejnou akci jsme mohli vidět na vsetínském Lapači i loni, kdy byla situována na poslední domácí zápas staršího dorostu v kalendářním roce 2017.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 27. Jindra (Frydrych, Jenáček), 45. Frydrych (Klímek, Kožený), 65. Lašák (Jindra, Klímek) – 4. Snášel (Kowalczyk, Kadlic), 55. Minárik (Meluzin, Kučeřík)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Sachr) – Jenáček, Ondračka, Lašák, Zeman, Pernický, Kožený – Frydrych, Jindra, Klímek – Veselý, Petriska, Vašenka – Pospíšil, Frimel, Krupa – Zetocha.
    HC Kometa Brno: Micka (Vystavěl) – Kučera, Holemý, Kučeřík, Mlčák, Sedláček, Studený, Kowalczyk – Matula, Popelka, Karpíšek, Snášel, Minárik, Meluzin, Malý, Kadlic, Primožič, Kunc, Bartes.

    Rozhodčí: Škach – Novák, Kučera
    bahis siteleri