NY Rangers – Arizona 3:4 (po pr.) | Pittsburgh – Boston 5:3 (kon.) | New Jersey – Vegas 5:4 (po pr.)
Detroit – Ottawa 2:4 (kon.) | Carolina – Washington 5:6 (1:2 po s.n.) | St. Louis – Colorado 4:3 (po pr.)
Chicago – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Edmonton – Philadelphia 4:1 (kon.) | Minnesota – Calgary 1:2 (kon.)
po prodl.
New Jersey Devils
5:4 (0:3, 2:1, 2:0 - 1:0)
Vegas Golden Knights
Sobota 15.12.2018, 01:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Krásný den všem fanouškům NHL! Od jedné hodiny ranní budeme sledovat snažení domácích New Jersey, kteří přivítají rozjíždějící se celek Golden Knights. Souboj o další ligové body se odehraje na ledě Prudential Center v Newarku.
     
    VEGAS GOLDEN KNIGHTS

    Nejnovější celek NHL a poslední finalista Stanley Cupu nezačal nový ročník úplně ideálně, ale v posledních duelech jsou Zlatí Rytíři na koni. V posledních pěti duelech vyhráli čtyři duely a aktuálně jsou na osmém fleku Západní konference. Vegas čeká druhé utkání venkovní utkání na venkovním ledě, naposledy se jim povedlo vyhrát na ledě Islanders 3:2.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Jonathan Marchessault – 33 zápasů, 24 bodů (12+12)
    William Karlsson – 33 zápasů, 24 bodů (11+13)
    Alex Tuch – 25 zápasů, 22 bodů (10+12)

    Československá stopa v týmu
    Tomáš Nosek – 30 zápasů, 7 bodů (3+4)
    Tomáš Hyka – 17 zápasů, 4 body (1+3)
     
    NEW JERSEY DEVILS

    Hokejisté New Jersey se po loňském úspěchu v podobě postupu do play-off letos zatím spíše hledají. Devils jsou na posledním fleku Východní konference a v posledních pěti utkáních vyhráli pouze jednou, méně bodů má navíc už jen Los Angeles a Chicago. Naposledy celek z Newarku padl 2:5 na ledě San Jose.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Taylor Hall – 29 zápasů, 31 bodů (8+23)
    Kyle Palmieri – 29 zápasů, 26 bodů (16+10)
    Nico Hischier – 25 zápasů, 19 bodů (6+13)

    Československá stopa v týmu
    Pavel Zacha – 24 zápasů, 5 bodů (4+1)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Severson, Butcher, Vatanen, Müller, Lovejoy – Ma. Johansson, Hischier, Palmieri – Wood, Zajac, Coleman – Quenneville, Zacha, Bratt – Boyle, Seney, Stafford.

    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, Schmidt, Theodore, Engelland, Holden, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – O. Lindberg, Stastny, Tuch – Nosek, Eakin, Carpenter – Carrier, Bellemare, Reaves.

    Rozhodčí: Charron, St. Pierre – Nagy, Sericolo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:32
    Shea Theodore byl prvním hráčem, kterému se v utkání povedlo vystřelit. Hostující bek to zkoušel od modré čáry, ale svým pokusem od levého mantinelu minul branku.
     
    01:19
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Další akce již brankou končí Vegas jde ve druhé minutě do jednobrankového vedení! ALEX TUCH si vzal ve střední třetině kotouč, zajel s ním za branku a po bekhendovém objetí se mu povedlo překonat Coryho Schnedera v brance! Asistence: Oscar Lindberg a Nate Schmidt.
    01:19 Alex TUCH - 0:1
     
    01:58
    A následně mohl být náskok dvojnásobný, velké mezery v domácí obraně! Ryan Carpenter se dostal po levé straně do zakončení, ale Schneidera zblízka svižnou střelou nepřekonal!
     
    03:05
    Do další střelecké pozice si najel nejproduktivnější hostující hráč Jonathan Marchessault, který zakončoval mezi kruhy. Zakončoval k levé tyčce, ale branku nakonec minul.
     
    04:20
    Hosté jsou zatím mnohem aktivnějším celkem a Devils jsou od prvních sekund pod tlakem a dosud se jim nepovedlo vystřelit na branku.
     
    04:37
    Následně bude mít domácí celek výhodu v podobě přesilové hry. Cody Eakin se provinil útočným faulem proti Vatanenovi a dostává dvě minuty za hákování.
     
    05:41
    První minuta přesilovky Devils byla pomalejší a Vegas se osvobodilo. Poté se ke střele dostával Sami Vatanen i Nico Hischier, ani jeden ovšem neuspěl.
     
    06:22
    V posledních sekundách přesilovky to zkoušel také obránce Will Butcher, ale jeho dělovka skončila vedle branky a hosté budou brzy v plném počtu.
     
    06:37
    Hosté v plném počtu.
     
    07:30
    Do další protiakci si najeli domácí, ale Sami Vatanen z pravého kruhu zakončoval na přední tyčku jen do připraveného Fleuryho. Ten kryje a pokračovat se bude po pauze.
     
    07:45
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Travis Zajac zakončoval z levého kruhu, ale vystřelil jen do Fleuryho a přišel rychlý protiútok, jenž byl zakončen druhou brankou duelu! WILLIAM KARLSSON dostal puk v přečíslení k levé tyčce, kde zakončoval do prázdné branky! Asistence: Jonathan Marchessault a Brayden McNabb.
    07:45 William KARLSSON - 0:2
     
    08:18
    Snížení měl na hokejce obránce Will Butcher, který objel branku a zblízka zakončoval. Marc-Andre Fleury ale předvedl parádní zákrok a drží dvoubrankové vedení Vegas!
     
    09:12
    Drew Stafford to zkoušel od pravého mantinelu bekhendem, ale neuspěl. Vegas následně vyhodilo na icing, a tak se bude vhazovat po pravici hostujícího brankáře.
     
    09:23
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Cory Schneider zažívá naprosto strašnou sezónu a Vegas naprosto jednoduše vede o tři branky! WILLIAM CARRIER prostě jen nahodil od levého mantinelu a Schneider jeho pokus nedokázal udržet a inkasuje. Asistence: Ryan Reaves.
    09:23 William CARRIER - 0:3
     
    09:36
    Střídání v týmu New Jersey Devils: ze hřiště odchází Cory Schneider, přichází Keith Kinkaid.
     
    09:50
    Kyle Palmieri si najel do pásma, ale jeho rána z mezikruží skončila jen vedle branky. Do útoku jdou tak hosté, kteří vedou po prvních deseti minutách o tři branky.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    11:30
    Domácí se nemohli dostat do útoku, povedlo se to až Quennevillemu. Ten si od pravého mantinelu najel mezi kruhy, ale jeho pokus pozorně vyrazil Marc-Andre Fleury.
     
    11:59
    Hostující brankář si poradil i s dalším pokusem a po jeho zákroku se přerušuje. Pokračovat se bude po dalším komerční přestávce, Vegas vede o tři branky a dost možná rozhodlo již v první třetině.
     
    13:08
    Snížit na rozdíl dvou branek mohl Kyle Palmieri, jenž se u levé tyčky dostal ke střeleckému pokusu. Jeho svižná rána ale šla jen do těla připraveného Fleuryho!
     
    13:23
    Stejný hráč o pár sekund později dostal přihrávku na první tyčku, ale svižná rána skončila na tyčce. Domácí celek tak promrhal dvě velká šance na skórování.
     
    14:14
    Před brankou Devils bylo pořádně rušno a puk se již dostával do brankoviště, kde ale Pierre-Édouard Bellemare nakonec branku nedal, dost možná se ale celá situace bude spekulovat na videu.
     
    14:50
    Podle opakovaných záběrů se hosté dočkali čtvrté branky, ale rozhodčí se nakonec neradili dle videa a pokračuje se za stavu 3:0. Vegas nyní byli ochuzeni o branku.
     
    15:42
    Hostující hráči nahodili puk do útočného pásma, kde se ho zmocnili Ďáblové. Ovšem ani oni se ke střeleckému pokusu neprobojovali.
     
    16:20
    Mezi obránci si individuálně najel Kyle Palmieri, jemuž v posledních chvíli jeden z beků přizvedl hůl, a tak jsme se zakončení nedočkali. Devils by potřebovali alespoň vsítit branku do konce třetiny.
     
    17:25
    Marc-Andre Fleury si připisuje snadný zákrok, když k němu doputoval kotouč z rohu hrací plochy. Bude se vhazovat po levé ruce hostujícího gólmana.
     
    17:57
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Travis Zajac – 2 min., sekání).
     
    17:57
    Před branku se od levého mantinelu dostal William Karlsson, který už si rovnal puk na bekhend. Ovšem Travis Zajac přišel s dvěma sekerami, čímž soupeři zakončení znemožnil.
     
    18:36
    New Jersey získalo černou gumu za vlastní brankou a okamžitě vyhazuje. Domácí celek pouští do hry čerstvou čtveřici a bude se opět bránit.
     
    19:27
    Za obranu už si najížděl William Karlsson, ale puk na něj neprošel. Následně vyhazuje Blake Coleman, a tak je jasné, že se domácí celek ubrání.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodní třetina nabídla tři branky a o všechny se postarali Golden Knights. Vegas využilo svých šancí, čímž se pohodlně dostalo do vedení. To mohlo být ještě vyšší, ovšem rozhodčí čtvrtou branku hostů neuznali. Pokud budou chtít Ďáblové myslet na bodový přísun, budou v dalších minutách muset hodně přidat. New Jersey když už se dostane do velké šance, zahodí ji, i kvůli tomu na jejich kontě zatím svítí nula.

    Střely na branku: 12:10.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:27
    Domácí celek mohl jet do přečíslení, ale zakončení se nedočkal. Miles Wood dostal přihrávku ze středního pásma, ale kotouč mu utekl do rohu hrací plochy.
     
    21:09
    Golden Knights vyhazují přes všechny čáry, a tak se píská zakázané uvolnění. Bude se vhazovat po levici Marca-Andreho Fleuryho.
     
    21:33
    Z pravého kruhu vystřelil Blake Coleman, jehož pokus vyrazil hostující brankář před sebe. Ovšem do nebezpečného prostoru se dostali první obránci.
     
    22:27
    Zpoza branky se až mezi kruhy proháčkoval Jesper Bratt, jenž si mohl vybrat, kam to brankáři pošle. Ovšem jeho pokus zamířil vedle pravé tyče. Tohle opravdu volalo po vstřelené brance.
     
    22:28
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Colin Miller – 2 min., nedovolené bránění).
     
    22:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak přeci se Ďáblové dočkali a dávají zápasu nový náboj! Jesper Bratt přihrál vedle branky, kde kotouč mezi kruhy okamžitě přihrával Marcus Johansson. Ten našel TRAVISE ZAJACA, jenž s přispěním obránce překonal Marca-Andreho Fleuryho. Asistence: Marcus Johansson a Jesper Bratt.
    22:59 Travis ZAJAC - 1:3
     
    23:26
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Kyle Palmieri – 2 min., sekání).
     
    23:57
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Také WILLIAM KARLSSON využívá hru v početní výhodě, když po střele z vrcholu kruhu využil clony před brankářem a vyslal svou ránu do horní části branky. Asistence: Reilly Smith a Jonathan Marchessault.
    23:57 William KARLSSON - 1:4
     
    25:08
    Snížení New Jersey netrvalo dlouho a Vegas si tříbrankové vedení vzalo rychle zpět. Z pravé strany střílel Čech Pavel Zacha, jehož pokus se od zadního mantinelu odrazil pod lapačku gólmana.
     
    25:59
    Před branku si najel Blake Coleman, jenž se snažil v brankovišti trefit kotouč. Ovšem byl faulován, a tak místo branky budou hrát Ďáblové jen přesilovou hru.
     
    25:59
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Brayden McNabb – 2 min., hákování).
     
    26:35
    Marcus Johansson zavezl středem kotouč do pásma, ale hned za modrou čárou o něj přišel. Následně Vegas černou gumu vyvezlo a udrželo pár cenných vteřinek.
     
    27:38
    Těžká přihrávka z modré čáry mířila na Kyla Palmieriho, který o černou gumu přišel a Vegas opět vyhazuje. Z tribun se ozývá mírný pískot.
     
    28:35
    Keith Kinkaid chtěl obráncům pomoci s rozehrávkou, ale našel pouze soupeře. Ten okamžitě přihrával mezi kruhy, ale tam se nikdo v bílém tentokrát nenacházel.
     
    29:25
    Dlouho se hraje bez přerušení a druhá třetina už je téměř v polovině. Na pravé straně se kolem obránce prohnal Blake Coleman, jenž se narval před branku, jenže trefil jen Marca-Andreho Fleuryho.
     
    30:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Po nepřesné rozehrávce a dobrém napadání New Jersey je tu další gól. Blake Coleman přihrál pod sebe, kde se mezi kruhy nacházel MILES WOOD. Jeho pokus zamířil pod lapačku hostujícího brankáře, a tak je to znovu jen o dvě branky. Asistence: Blake Coleman a Travis Zajac.
    30:21 Miles WOOD - 2:4
     
    32:26
    Nejprve přišlo nahození do útočného pásma, ale domácí celek si poradil. Poté přišel souboj u mantinelu, který vyhrálo New Jersey a žene se na polovinu soupeře.
     
    33:16
    Ďáblové jsou jako polití živou vodou, ale kontaktní branku zatím nedávají. Nejprve si zákrok připsal Marc-Andre Fleury a poté domácí celek netrefil prostor branky.
     
    34:10
    Ve druhé dvacetiminutovce se hraje v obrovském tempu. Tentokrát z pravé strany střílel aktivní William Karlsson, do jehož pokusu vložil hůl bránící hráč.
     
    34:27
    Pavel Zacha nabral na pravé straně velkou rychlost a přihrával před branku, kde brankáře donutil k zákroku. Dále přišla rána od modré čáry, ale Marc-Andre Fleury podává spolehlivý výkon.
     
    34:58
    Jesper Bratt se snažil projet kolem soupeře, ale podtoupil jen souboj u mantinelu. Ovšem hra se přerušuje, jelikož dvojička v brankovišti posunula bránu.
     
    35:01
    Po vyhraném vhazování vypálil od modré čáry Mirco Müller, jehož tvrdá rána trefila spoluhráče mezi kruhy. Následně se Vegas podařilo posunout hru alespoň do středního pásma.
     
    36:04
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (William Karlsson – 2 min., podrážení).
     
    36:24
    Pavel Zacha trochu kostrbatě zavezl puk do útočné třetiny, ale než se vzpamatoval a našel černou gumu, tak ta letěla přes všechny čáry.
     
    37:22
    Jesper Bratt od mantinelu přihrával přes osu hrací plochy, kde kotouč trefil soupeř. Vegas se opět osvobozují a mohou si na malou chvilku odpočinout.
     
    38:03
    To byl neuvěřitelný závar před brankou Golden Knights. Po střele kotouč hostujícímu brankáři vypadl a před brankou se nacházel Sami Vatanen. Domácí obránce se snažil puk poslat za brankovou čáru, ale soupeři mu dorážku nedovolili.
     
    39:50
    Miles Wood si nahodil puk ještě před červenou čárou, který doputoval až na zakázané uvolnění.
     
    39:59
    Golden Knights se mohli radovat z branky, ale nakonec puk zamířil jen do tyče. Před branku nalétl ze strany William Karlsson, jenž orazítkoval střelou po ledě tyč.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé dvacetiminutovce si New Jersey začalo tvořit poněkud více šancí, ale pouze dvě přetavilo v branku. Ovšem Ďáblové si musejí dávat pozor hlavně na Williama Karlssona, jenž domácí obraně působí obrovské potíže. V dosavadním průběhu utkání se Golden Knights mohou kromě své útočné hvězdy spolehnout také na dobře chytajícího Marca-Andreho Fleuryho.

    Střely na branku: 28:16.
    Střely na branku v této třetině: 16:6.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:18
    Dlouhá přihrávka domácího celku byla zastavena. Na druhou stranu se hnal William Karlsson, ale ani on se k zakončení nedostal.
     
    40:46
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Andy Greene – 2 min., krosček).
     
    41:58
    Domácímu celku se podařilo vyhodit, ovšem Vegas se hnalo zpátky do třetiny. Puk mířil na Williama Karlssona, před nímž zasáhl obránce.
     
    44:35
    Travis Zajac zavezl puk do pásma, kde se pokoušel přihrát před branku.
     
    46:00
    Hraje se velmi rychle a až nyní přerušuje hru Keith Kinkaid. Domácí brankář totiž schoval pod lapačku nahození ze středního pásma.
     
    46:24
    Devils právě vstřelili branku!
    Nádherná akce domácího útočníka končí brankou! KYLE PALMIERI u zadního mantinelu odmítl soupeře, dostal se až před branku, odkud poslal černou gumu za bezmocného Marca-Andreho Fleuryho. Bez asistence.
    46:24 Kyle PALMIERI - 3:4
     
    48:29
    Neuvěřitelnou rychlost ve středním pásmu nabral Miles Wood, který jel sám na brankáře. Jeho pokus bekhendem, ale hostující gólman stačil vyrazit.
     
    49:08
    New Jersey Devils se hnalo do dalšího útoku, který končí ofsajdem. Hra se vrátí do neutrální zóny, kde se bude vhazovat.
     
    49:55
    Po přihrávce od mantinelu si najel mezi kruhy Oscar Lindberg, jenž se snažil zakončit, ale branku i kvůli obránci netrefil. Hraje se opravdu rychlé představení.
     
    50:58
    Poprvé se v utkání představil také další Čech. Z levého kruhu vypálil Tomáš Nosek, jenž našel pouze lapačku Keitha Kinkaida. Domácí brankář po odpískání inkasoval sekeru přes lapačku, ale vylučovat se nebude.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    51:09
    Sami Vatanen dlouho motal svého strážce a dostal se ze své pozice až za branku. I tu obkroužil a vjel si do střelecké pozice, ale zakončit nakonec kvůli soupeři nemohl.
     
    51:51
    New Jersey Devils zvyšuje obrátky a snaží se rychle vyrovnat. Na domácích je sympatické, že to po úvodní dvacetiminutovce nezabalili.
     
    52:00
    Po vyhraném vhazování vypálil od modré čáry Damon Severson, jehož pokus schoval na hrudi Marc-Andre Fleury. Hostující brankář drží svůj tým v těsném vedení.
     
    52:28
    Další krásná akce českého hráče. Pavel Zacha se z rohu dostal až mezi kruhy, kde mu kotouč vypíchl obránce. Ďáblové akci nezabalili a vyprodukovali střelu z levého kruhu, kterou vyrazil gólman Vegas.
     
    53:46
    New Jersey jelo do dalšího přečíslení, ale branku nevsítilo. Nico Hischier dlouhou míchal s pukem a nebylo jasné, zda zakončí nebo bude přihrávat. Ovšem zvolil první možnost a jeho pokus byl přizvednut do ochranné sítě.
     
    54:13
    Do útočné třetiny vlétl z pravé strany Tomáš Nosek, jehož pokus skončil v lapačce Keitha Kinkaida. Po reklamní přestávce se bude vhazovat po levé ruce domácího gólmana.
     
    54:55
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové zaslouženě vyrovnávají na 4:4! Z rohu se před branku narval BRETT SENEY, který ani neví, jak branka padla. Puk zůstal ležet v brankovišti, odkud ho do vlastní branky poslal Nick Holden. Bez asistence.
    54:55 Brett SENEY - 4:4
     
    55:24
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Deryk Engelland – 2 min., hákování).
     
    55:53
    Domácí celek mohl převážit misky vah na svou stranu! Brian Boyle se pokoušel o dorážku, ale spíše přihrál na zadní tyč, kam si sjížděl John Quenneville. Jeho pokus proletěl jen těsně vedle levé tyče.
     
    56:58
    Další obrovská šance, kterou New Jersey neproměnilo! Před brankou operoval Marcus Johansson, na něhož také mířila přihrávka. Ovšem domácí útočník kotouč do branky neumístil.
     
    58:16
    Kyle Palmieri byl ve středním pásmu obklíčen soupeře, a tak zvolik pouze nahození za branku Vegas Golden Knights.
     
    58:43
    Mezi kruhy si najel Marcus Johansson, jenž trefil rameno gólmana. Akce pokračovala dále a do puku se opřel Sami Vatanen, jehož dělovka proletěla jen těsně vedle levé tyče. Hráči Vegas si nyní musejí připadat jako na kolotoči, ze kterého nemohou slézt.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Za obrovského aplausu končí třetí dvacetiminutovka, které jasně dominovalo domácí mužstvo! New Jersey zaslouženě dorovnalo stav zápasu a je jasné, že oba celky mají bod. Kdo si vezme druhý, to se dozvíme v prodloužení, případně samostatných nájezdech.

    Střely na branku: 41:21.
    Střely na branku v této třetině: 13:5.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:15
    Hned v úvodu prodloužení vystřelil z levé strany Nate Schmidt, jehož pokus končí v moci domácího brankáře. Ten byl výborně nalepen u své první tyče.
     
    60:41
    Devils právě vstřelili branku!
    Zasloužené dva body zůstávají v New Jerse! Marcus Johansson přihrál před branku, kam si najela švýcarská jednička draftu. NICO HISCHIER si zkušeně položil Marca-Andreho Fleuryho a kolem jeho ruky poslal černou gumu po ledě do branky. Asistence: Marcus Johansson.
    60:41 Nico HISCHIER - 5:4
     
    Konec zápasu.
     
    Dlouho to vypadalo, že New Jersey dostane lekci z produktivity, ale na konec se Devils radují z vítězství. Ve druhé třetině se sice snášel z tribun lehký pískot, ale druhá polovina utkání patřila Ďáblům. Naopak Vegas do duelu výborně vstoupilo, ale poté jakoby přestalo hrát a proměňovat šance. Rázem se obrázek střetnutí změnil a Golden Knights tahali za kratší konec provazu.

    Střely na branku: 42:22.
    Střely na branku v prodloužení: 1:1.
     
    Hvězdy utkání:

    1. Nico Hischier (NJD) 1+0
    2. Travis Zajac (NJD) 1+1
    3. William Karlsson (VEG) 2+0
     
    Československá stopa v utkání:

    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 3 střely, 13:46 čas na ledě

    Tomáš Nosek (VEG) 0+0, 2 střely, 15:01 čas na ledě
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemnou dobrou noc nebo dobré ráno, pokud zrovna vstáváte. (03:49:36)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 23. Zajac (Ma. Johansson, Bratt), 31. Wood (Coleman, Zajac), 47. Palmieri, 55. Seney, 61. Hischier (Ma. Johansson) – 2. Tuch (O. Lindberg, Schmidt), 8. W. Karlsson (Marchessault, McNabb), 10. Carrier (Reaves), 24. W. Karlsson (R. Smith, Marchessault)


    New Jersey Devils: Schneider (10. Kinkaid) – A. Greene, Severson, Butcher, Vatanen, Müller, Lovejoy – Ma. Johansson, Hischier, Palmieri – Wood, Zajac, Coleman – Quenneville, Zacha, Bratt – Boyle, Seney, Stafford.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, Schmidt, Theodore, Engelland, Holden, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – O. Lindberg, Stastny, Tuch – Nosek, Eakin, Carpenter – Carrier, Bellemare, Reaves.

    Rozhodčí: Charron, St. Pierre – Nagy, Sericolo

    Diváci: 14 076
    thejrc.org