NY Rangers – Arizona 3:4 (po pr.) | Pittsburgh – Boston 5:3 (kon.) | New Jersey – Vegas 5:4 (po pr.)
Detroit – Ottawa 2:4 (kon.) | Carolina – Washington 5:6 (1:2 po s.n.) | St. Louis – Colorado 4:3 (po pr.)
Chicago – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Edmonton – Philadelphia 4:1 (kon.) | Minnesota – Calgary 1:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
Boston Bruins
Sobota 15.12.2018, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Zach ASTON-REESE - 5:3
     
    59:55
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je jasno! Sidney Crosby u hrazení přetlačil Toreyho Kruga, jenž skončil na ledě. Kanadský útočník poté jak na zlatém podnose naservíroval zakončení do prázdné klece pro ZACHA ASTONA-REESE, který se tedy trefuje podruhé v utkání. Asistence: Sidney Crosby.
    50:47 Jake GUENTZEL - 4:3
     
    50:47
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Sledujeme naprosto strhující zápas, do vedení se dostávají opět Penguins! Ihned po vyhraném vhazování Crosbyho v ofenzivním pásmu vystřelil zpoza kruhů Kris Letang a kotouč se po kontaktu s čepelí hole JAKEA GUENTZELA došoural mezi Halákovými betony až za čáru. 4:3! Asistence: Kris Letang, Sidney Crosby.
    48:00 David KREJČÍ - 3:3
     
    48:00
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědi během minuty vyrovnávají! Bryan Rust nejdříve mířil sám na branku, ovšem bekhendový blafák zakončil pouze do tyčky. Domácí posléze zapomněli bránit a David Pastrňák taktéž chvátal nikým neatakován proti maskovanému muži, je to až neskutečné, také on trefil tyčku, nicméně k dorážce se včas dostal DAVID KREJČÍ a odšpuntoval vlnu radosti na straně Bostonu! Asistence: David Pastrňák, Brad Marchand.
    47:08 Chris WAGNER - 3:2
     
    47:08
    Bruins právě vstřelili branku!
    Penguins zaváhali v neutrální zóně a Charlie McAvoy zavezl touš na hraně ofsajdu do útočného pásma. Poté našel na pravém kruhu CHRISE WAGNERA, jenž si prvním dotekem přihrávku zpracoval, a hned poté puk krásně napálil ke vzdálenější tyči! Asistence: Charlie McAvoy, Sean Kuraly.
    39:02 Zach ASTON-REESE - 3:1
     
    39:02
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to je pro hosty kruté, Penguins v oslabení opět odskakují na dvougólový rozdíl! Riley Sheahan táhl akci dvou proti jednomu, přihrál ZACHU ASTONOVI-REESEMU a ten si po nájezdu až před Haláka vychutnal smrtící střelu k tyči. 3:1! Asistence: Riley Sheahan, Brian Dumoulin.
    31:53 Brandon CARLO - 2:1
     
    31:53
    Bruins právě vstřelili branku!
    Zaslouženě je sníženo! Carlo nebezpečně nahodil od modré lajny do houštiny těl před brankou. Kotouč poskakoval vedle DeSmithovy klece, zmocnil se jej Chris Wagner a po otočce jej poslal na pravý kruh. Tam si mezitím sjel právě BRANDON CARLO a luxusní ranou do vzdálenějšího horního růžku zaznamenal svoji první trefu v sezóně! Asistence: Chris Wagner, Sean Kuraly.
    21:56 Phil KESSEL - 2:0
     
    21:56
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Obránci Bruins se proměnili v tréninkové kužele, Tučňáci vedou 2:0! PHIL KESSEL na modré čáře prohodil puk na Jevgenije Malkina a vydal se k brance. Ruský útočník mu černou gumu výborně vrátil a Kessel zamířil z levého kruhu mezi Halákovy nohy! Asistence: Jevgenij Malkin, Zach Aston-Reese.
    17:48 Derek GRANT - 1:0
     
    17:48
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Povedená akce domácích znamená otevření skóre! Matt Cullen operoval u zadního hrazení a skvěle oklamal Johna Moorea, kterému poslal kotouč kolem bruslí přímo na DEREKA GRANTA. Ten se zprava natlačil až před branku a sám proti Halákovi prostřelil touš pod betonem až za čáru! Asistence: Matt Cullen, Garrett Wilson.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 18. D. Grant (Cullen, G. Wilson), 22. Kessel (Malkin, Aston-Reese), 40. Aston-Reese (Sheahan, Dumoulin), 51. Guentzel (Letang, Crosby), 60. Aston-Reese (Crosby) – 32. Carlo (Wagner, Kuraly), 48. Wagner (McAvoy, Kuraly), 48. Krejčí (Pastrňák, Marchand)


    Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Letang (A), Dumoulin, Oleksiak, Määttä, J. Johnson, M. Pettersson – Guentzel, Crosby (C), Pearson – Kessel, Malkin (A), Aston-Reese – Rust, Brassard, Sheahan – G. Wilson, Cullen, D. Grant.
    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – Carlo, Krug, McAvoy, Grzelcyk, Kampfer, J. Moore – Pastrňák, Krejčí (A), Marchand (A) – Backes (A), Cave, Nordström – Heinen, Forsbacka-Karlsson, Donato – Wagner, Acciari, Kuraly.

    Rozhodčí: Joannette, Watson

    Diváci: 18 549
    bahis siteleri