Řisuty – Vrchlabí 0:1 (kon.) | Mostečtí Lvi – Dvůr Králové n. L. 6:3 (kon.) | Klatovy – Kolín 3:0 (kon.)
Sokolov – Jablonec n/N 3:1 (kon.) | Bílina – Trutnov 2:3 (kon.) | Děčín – Letňany 4:5 (po pr.)
Kobra – Nymburk 2:4 (kon.)
po prodl.
HC Děčín
4:5 (3:2, 0:0, 1:2 - 0:1)
HC Letci Letňany
Sobota 15.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:14
    Letňany právě vstřelily branku!
    Čepice na led. DAVID KOHÚT totiž nyní završil svůj hattrick, kterým tak ukončuje toto utkání a dává tak svému celku bonusový bod navíc. Útočník Letňan se ocitl sám před Lavingerem, kterému střelou přesně k jeho tyči nedal šanci – 3:4. Asistence: Tomáš Dyrynk a Bartoloměj Uhlíř.
     
    59:01
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak to bylo doslova v hodině dvanácté a Medvědi využívají svou powerplay. Volráb poslal z levé strany přihrávku před branku, kde byl dobře postavený MICHAL OLIVERIUS, jenž z voleje překonal Hamalčíka – 4:4. Asistence: Daniel Volráb a Štěpán Kuchynka.
     
    55:28
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté poprvé v utkání strhávají vedení na svou stranu a jdou do vedení. Po několika dorážkách před brankou Děčína se prosadil DAVID KOHÚT – 3:4. Asistence: Kryštof Pejchal.
     
    42:39
    Letňany právě vstřelily branku!
    Václav Beran vybídl DAVIDA KOHÚTA, který poté ujel do samostatného úniku a blafákem z bekhendu pak vykoupal děčínského brankáře, kterému nedal šanci – 3:3. Je znovu vyrovnáno a začíná se zase od začátku – 3:3. Asistence: Václav Beran.
     
    19:10
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté se z vyrovnávací branky příliš dlouho neradovali a Medvědi si berou své vedení zase zpátky. Tomáš Faigl se zjevil před Hamalčíkem, hned na to se k puku dostal PAVEL KORDULE a nejproduktivnější děčínský hráč pak překonává Hamalčíka svou čtrnáctou brankou v sezóně – 3:2. Asistence: Tomáš Faigl a Michal Oliverius.
     
    18:51
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak se bude začínat znovu od začátku. Hosté totiž do konce první sirény stihli vyrovnat. TOMÁŠ SOUKUP ujel po pravé straně do samostatného úniku a nekompromisní střelou pod horní tyč překonává Lukáše Lavingera. Bez asistence.
     
    17:26
    Letňany právě vstřelily branku!
    Ale pozor. Hosté v závěru první části hry poprvé skórují a jsou tak Medvědům na dostřel jediné branky. JAKUB KUČERA vystřelil kousek od modré čáry a Lavingera pak prostřelil nad jeho beton. Bez asistence.
     
    15:52
    Děčín právě vstřelil branku!
    A je to o dva góly. ŠTĚPÁN KUCHYNKA vystihl špatnou rozehrávku hostů, nabruslil si sám až před Petra Hamalčíka, kterého překonal střelou k tyči – 2:0. Hosté tak musejí dohánět už dvoubrankové manko. Bez asistence.
     
    11:24
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se ve dvanácté minutě ujímají vedení. DAVID DRAŠAR dostal od Kuchynky přihrávku a poté zakončil blafákem – 1:0. Asistence: Štěpán Kuchynka a Jan Bárdoš.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. Drašar (Kuchynka, Bárdoš), 16. Kuchynka, 20. Kordule (Faigl, Oliverius), 60. Oliverius (Volráb, Kuchynka) – 18. Kučera, 19. Soukup, 43. Kohút (Beran), 56. Kohút (Pejchal), 64. Kohút (Dyrynk, Uhlíř)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Starý, Kaltenböck, Loukota, Tenkrát, Vaněk – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Faigl, Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule
    HC Letci Letňany: Hamalčík (Fürst) – Gebell, Uhlíř, Beran (C), Eliáš, Kučera – Fabiánek, Zedek, Nedorost, Hanuš, Schwamberger, Soukup, Dyrynk, Barbora, Pejchal, Vobořil, Kohút

    Rozhodčí: Hlinka – Gabriel, Zmeškal
    thejrc.org