Mountfield HK – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 4:2 (kon.) | Slavia – Salzburg 4:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 15.12.2018, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    62:47
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec neodjedou s prázdnou, ale berou bod za výhru v nastavení, když JAN TLAČIL zařídil dnes všechny góly Plamenů. Bez asistence.
     
    57:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Definitivu jihlavským třem bodům dává zřejmě JAKUB KRAJÍČEK, který dává čtvrtý gól Dukly a zároveň čtvrtý svůj v sezoně. Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    37:12
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté se přibližují na rozdíl jediné branky. JAN TLAČIL je dnes jediným úspěšným střelcem Žďáru, když přidává svůj šestnáctý gól v sezoně. Asistence: Martin Nagy, Jakub Konečný.
     
    32:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští vedou o dva góly. TOMÁŠ VALA zužitkoval kombinaci Smolka a podruhé dnes přesně asistujícího Vítězslava Brože a Jihlava využívá přesilovou hru. Asistence: Valentýn Smolko, Vítězslav Brož.
     
    29:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Svůj čtvrtý gól v sezoně zapisuje starší dorostenec MATOUŠ MENŠÍK, který využil přihrávku Miroslava Judy a posílá tak juniory Dukly znovu do důležitého vedení.
     
    14:18
    Žďár právě vstřelil branku!
    Také hosté využívají přesilovou hru, a to po necelé minutě. JAN TLAČIL byl tím, kdo po přihrávce ex-jihlavského Jakuba Filipa vyrovnává průběh dnešního zápasu. Asistence: Jakub Filip.
     
    08:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    První gól sezony si PAVEL ZVĚŘINA schoval na konec osmé minuty dnešního zápasu, když se prosazuje po 43 sekundách přesilové hry a posílá tak Duklu do vedení. Asistence: Vítězslav Brož.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 9. Zvěřina (Brož), 30. Menšík (Juda), 33. Vala (Smolko, Brož), 58. Krajíček (Chlubna) – 15. Tlačil (Filip), 38. Tlačil (Nagy, Konečný), 63. Tlačil


    HC Dukla Jihlava: Javůrek (Chaloupek) – Piskač, Chvátal, Smolko, Trávník, Zvěřina, Rašín – Brož, Vala, Menšík, Chlubna, Krajíček, Kardoš, Čermák, Juda, Pigl, Barák
    SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta (Kulich) – Černohorský, Mikulík, Čermák, Klodner, Poizl, Budín – Filip, Konečný, Vojinovič, Vlk, Pětník, Kouba, Jindra, Tlačil, Nečas, Nagy, Nikolič, Vašíček

    Rozhodčí: Vrba – Komínek, Otáhal
    ocianews.com