Zlín – Havířov 2:4 (kon.) | HC Litvínov – Plzeň 5:1 (kon.) | Kladno – Liberec 0:9 (kon.)
Č. Budějovice – Tábor 3:2 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 4:5 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 8:3 (kon.)
K. Vary – Kobra 3:0 (kon.) | Třemošná – Sparta 1:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Žďár n/S 4:2 (kon.)
Třinec – Kometa Brno 3:6 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 1:3 (kon.)
Warriors Brno – Olomouc 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
Berani Zlín
2:4 (0:2, 1:2, 1:0 - N 0:1)
AZ Havířov
Sobota 15.12.2018, 12:00 • ZS Luďka Čajky • Extraliga dorostu • Nadstavba B
Partner:
     
    64:36
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté berou i čtvrtý bod. GABRIEL SZTURC si vybruslil s pukem mezi kruhy, prostřelil zlínského brankáře a definitivně ukončuje dnešní měření sil. Bez asistence.
     
    55:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí stáhují zásluhou TOMÁŠE ŠEVČÍKA svou ztrátu na dvě branky a ještě dramatizují závěr. Zlínský forward překonal Zlatnického zblízka před brankovištěm. Asistence: Michal Tomeček.
     
    39:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí v závěru třetiny snižují v početní výhodě na 1:4. DAVID LAVIČKA si našel místo před brankou a z dorážky poslal puk do sítě. Asistence: Adam Burian a Filip Šindelek.
     
    32:17
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak nakonec ne, Hamrla puk před čárou neudržel. Hosté díky velkému tlaku do branky přidávají čtvrtý gól, konkrétně to byl PETR KUBÍČEK. Po gólu se pak strhla ještě krátká šarvátka. Asistence: Gabriel Szturc a Kevin Horváth.
     
    29:56
    Havířov právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilovka pro hosty v dnešním zápase. KEVIN HORTVÁTH propálil ze strany všechno včetně zlínského gólmana a poslal svůj tým do vedení 3:0. Asistence: Gabriel Szturc a Petr Kubíček.
     
    14:43
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a vedou 2:0. ZDENĚK DOBEŠ dostal puk do solidní střelecké pozice na vrcholu kruhu pro vhazování, odkud poslal puk na branku. Jeho střela nebyla nikterak razantní, ale s přispěním tyčky zapadla přesně do sítě. Asistence: Antonín Zmarzlák.
     
    11:18
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Po vhazování v útočném pásmu zůstali Havířovští ve třetině. Martin Pavlačka našel nikým nehlídaného JANA MOŠKOŘE před brankou a ten měl dostatek času, aby puk zvednul a poslal ho do sítě. Asistence: Martin Pavlačka.
    Marken.cz

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 40. Lavička (Burian, Šindelek), 56. Ševčík (Tomeček) – 12. Moškoř (Pavlačka), 15. Dobeš (Zmarzlák), 30. Hortváth (Szturc, Kubíček), 33. Kubíček (Szturc, Horváth), 65. Szturc


    Berani Zlín: Hamrla (Synek) – Nábělek, Sýkora, Burian, Šindelek, Čapka, Hoferek – Chludil, Tomeček, Ševčík, Mojžíš, Laciga, Ramert, Frömel, Kráčalík, Lavička
    AZ Havířov: Zlatnický (Nowak) – Wlodara, Bílek, Dobeš, Kremnický, Kubíček, Křivohlávek, Zmarzlák – Mikula, Pavlačka, Moškoř, Belan, Becher, Vojkuvka, Kusak, Szturc, Bárta, Horváth

    Rozhodčí: Šudoma – Bryška, Kučera
    thejrc.org