Montreal – Ottawa 5:2 (kon.) | Florida – Toronto 4:3 (po pr.) | NY Islanders – Detroit 4:3 (1:0 po s.n.)
Washington – Buffalo 4:3 (2:1 po s.n.) | Pittsburgh – Los Angeles 4:3 (po pr.) | Columbus – Anaheim 1:2 (po pr.)
Nashville – New Jersey 2:1 (2:1 po s.n.) | Colorado – Dallas 6:4 (kon.) | Vancouver – Philadelphia 5:1 (kon.)
NY Rangers – Vegas 3:4 (po pr.) | Carolina – Arizona 3:0 (kon.) | St. Louis – Calgary 2:7 (kon.)
Boston – Buffalo 2:4 (kon.)
po s.n. (2:1)
Nashville Predators
2:1 (1:0, 0:0, 0:1 - 0:0)
New Jersey Devils
Neděle 16.12.2018, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    NEW JERSEY DEVILS

    Hokejisté New Jersey se po loňském úspěchu v podobě postupu do play-off letos zatím spíše hledají. Devils jsou na dně Východní konference a v posledních pěti utkáních vyhráli pouze dvakrát, na kalifornském tripu se jim povedlo udolat pouze trápící se Los Angeles, z pátka na sobotu ukončili sérii dvou proher, na domácím ledě otočili duel s Vegas a vyhráli 5:4 v prodloužení.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Taylor Hall – 29 zápasů, 31 bodů (8+23)
    Kyle Palmieri – 30 zápasů, 28 bodů (17+10)
    Nico Hischier – 26 zápasů, 20 bodů (7+13)

    Československá stopa v týmu
    Pavel Zacha – 25 zápasů, 5 bodů (4+1)
     
    NASHVILLE PREDATORS

    Predátoři už několik sezón patří mezi favority celé soutěže a potvrzují to i letos. Nashville je na druhém fleku Západní konference se ztrátou jednoho bodu na první Winnipeg a zároveň jsou druhým nejlepším domácím celkem celé NHL. Nashville zvládl poslední dva duely, poradil si jak s Ottawou (3:1), tak naposledy i s Vancouverem (4:3pp.). A to vše i přes fakt, že týmu chybí zraněný Subban, Forsberg či Arvidsson.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Ryan Johansen – 32 zápasů, 26 bodů (5+21)
    Roman Josi – 32 zápasů, 23 bodů (5+18)
    Filip Forsberg – 26 zápasů, 22 bodů (14+8)
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi, Ellis, Hamhuis, Ekholm, Irwin, Y. Weber – Hartman, Johansen, Fiala – Järnkrok, Turris, C. Smith – Sissons, Bonino, Watson – Salomäki, F. Gaudreau, Grimaldi.

    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Severson, Butcher, Vatanen, Müller, Lovejoy – Ma. Johansson, Hischier, Palmieri – Quenneville, Zacha, Bratt – Wood, Zajac, Coleman – Boyle, Seney, Stafford..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:25
    Oba celky se poprvé dostaly do útoku. Nashville nic nevymyslel, a tak se pokračovalo hrou Devils. Miles Wood nahazoval od pravého mantinelu, ale puk byl sražen mezi diváky.
     
    00:46
    Austin Watson se následně před pravým kruhem dostal ke střeleckému pokusu, který ještě lehce tečoval Colton Sissons. Kinkaid ale pozorně zasáhl betony.
     
    02:05
    Predátoři pokračovali v aktivní hře a Devils se spíše jen bránili. Hokejisté Nashvillu se ale nakonec do ničeho nebezpečného nedostali, vhazuje se po pravici Kinkaida.
     
    02:33
    Rocco Grimaldi se pokoušel něco vymyslet mezi kruhy, ale nakonec se mu vystřelit nepovedlo a byl těsně bráněn. Nakonec se od něj puk doklouzal ke Kinkaidovi, jenž přikryl kotouč pod rukavicí.
     
    02:48
    Po vhazování se do útoku dostal Pavel Zacha, jenž si najel na levý kruh a před Sarosem zakončoval. Jeho pokus na zadní tyčku ale skončil na betonu domácího brankáře!
     
    03:30
    Domácí hokejisté se dostali do útoku po nahození ze střední třetiny, které Keith Kinkaid raději udržel ve své lapačce a vhazuje se po jeho levici. Zatím je hra dosti kouskovaná.
     
    04:45
    Ryan Ellis následně posílal kotouč od pravého mantinelu na branku a u levé tyčky se pokoušel zakončovat Miika Salomäki. Zblízka se mu ale beton Kinkaida přehodit nepovedlo.
     
    05:36
    Na druhé straně našel Jesper Bratt přihrávkou zpoza branky volného Andyho Greenea, jenž z úhlu tvrdě pálil. Jeho rána ale nakonec skončila na připraveném Sarosovi.
     
    07:19
    Po první komerční přestávce uvidíme první přesilovku, kterou si zahrají hokejisté Nashvillu. Brett Seney fauloval zbytečně mimo hru a je prvním hříšníkem duelu.
     
    07:34
    Roman Josi našel na levé straně modré čáry obránce Ellise, který rychle zakončoval na vzdálenější tyčku. Jeho dělovka se ale nakonec mezi tři tyče nevešla.
     
    07:50
    Pořádně v oslabení vystrašil Blake Coleman, jenž se po pravé straně dostal až do zakončení. Jeho pokus z kruhu na vzdálenější tyčku ale Saros parádně vyrazil!
     
    08:20
    Následně byl o něco blíže Craig Smith, jenž tečoval pokus Ryana Ellise od modré čáry. Puk po změně směru ale orazítkoval jen pravou tyčku a Kinkaid měl štěstí!
     
    09:19
    Hosté v plném počtu.
     
    09:48
    Austin Watson se na pravé straně pokoušel dostihnout přihrávku do útoku, ale píská se icing, který domácího borce celkem překvapil. Následně se rozhodčí opravili a přiznali chybu. Vhazuje se ve středovém kruhu.
     
    11:05
    Od vhazování se nepřerušovalo a hraje se takový otevřený hokej, ale bez nějakých šancí. Oba celky bojují, ale do ničeho zajímavého se dostat nemohou.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    11:41
    Miika Salomäki po menší aktivita domácího celku v útočné třetině zkoušel pokusem od modré čáry, ale Keith Kinkaid byl pozorný a kotouč se mu povedlo ukrýt v lapačce. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    11:58
    Vyhození Devils zachytil ve střední třetině Mattias Ekholm, ale jeden z jeho spoluhráčů ještě nesjel z útočné třetiny a píská se tedy ofsajd. Vhazuje se ve středu ledové plochy.
     
    12:55
    Následně byli aktivní hosté v útočné třetině, ale Saros nemusel nikterak zasahovat. Nejblíže byl Sami Vatanen, ale ten před pravým kruhem nezakončil ideálně.
     
    14:20
    Yannick Weber nyní asi deset sekund míchal s kotoučem za brankou, aby jej následně podél mantinelu poslal do útoku. Tam zakončoval Bonino, který si ale na Kinkaida nepřišel. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    14:39
    Po vhazování se do útoku dostali hokejisté New Jersey, kteří nahazovali od levého mantinelu, jmenovitě to byl Miles Wood. Nahození šlo na přední tyčku a Saros pohotově zakročil.
     
    14:56
    Následně se do útoku dostali opět Devils, kteří v útočné třetině zajímavě kombinovali. Nakonec se ale ke střele nedostali, sudí odpískali pozdní ofsajd.
     
    15:31
    Brett Seney ve střední třetině napadal projíždějícího Webera a po jeho zásahu skončil kotouč mimo ledovou plochu. Hra tak bude pokračovat vhazováním ve středovém kruhu.
     
    15:57
    A další přerušení. Domácí se po pravé straně hnali do útoku, ale přihrávka směrem dopředu nevyšla a píská se icing. Juuse Saros bude sledovat vhazování po své pravici.
     
    17:02
    Domácí celek se pokoušel dostat do útoku po pravé straně, což se povedlo Ryanu Johansenovi. Tomu byl ale nakonec pískán ofsajd, a tak se hra opět přerušuje.
     
    17:23
    Damon Severson následně nahodil přes celé kluziště a Juuse Saros byl donucen k zákroku, blízko byl totiž Blake Coleman, jenž měl být příjemcem přihrávky. Vhazování v obranné třetině Preds.
     
    18:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    První branka utkání padá v předposlední minutě první třetiny a dočkal se domácí celek! Střelecký pokus od levého mantinelu vyrazil Kinkaid pouze před sebe, kde byl osamocený FRÉDÉRICK GAUDREAU. Domácí útočník zakončoval svižně a trefil se do pravé části branky. Asistence: Miika Salomäki a Mattias Ekholm.
    18:43 Frédérick GAUDREAU - 1:0
     
    19:27
    V závěru první třetiny ještě uvidíme přesilovku hostujícího celku, jejíž větší část se odehraje ve druhé třetině. Kevin Fiala inkasuje dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina byla velice vyrovnaná a úspěšnější jsou zatím hokejisté Nashvillu, kteří se prosadili v závěru dvacetiminutovky. Jediným úspěšným střelcem je Frédérick Gaudreau. Vidíme spíše takový bojovný duel, který může popohnat první branka, která nakonec padla. Uvidíme ve druhé třetině!

    Střely na branku: 8:9
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Hostující Devils hrají přesilovku, ale nezačali ideálně. Přihrávka od levého mantinelu mezi kruhy nepřišla a puk skončil po zákroku domácího obránce ve střední třetině.
     
    21:27
    Domácí v plném počtu.
     
    21:37
    Nico Hischier kroužil v útočné třetině a nakonec procpal kotouč na Marcuse Johanssona. Ten zakončoval na vzdálenější tyčku, ale branku nakonec minul.
     
    22:08
    Blake Coleman si následně najel do útočné třetiny a po zaseknutí u pravého mantinelu nahazoval na přední tyčku, Saros byl ovšem proti jeho pokusu připravený.
     
    23:37
    Následně si najel do útočné třetiny Nico Hischier, který přenechával kotouč za sebou pro Johanssona. Ten se ale nakonec ke kotouči nedokázal dostat.
     
    24:06
    Marcus Johansson postupoval do střední třetiny, ale byl podražen a Devils si zahrají přesilovku. Dvě minuty inkasuje domácí útočník Austin Watson.
     
    24:30
    Sami Vatanen se na modré čáře dostal k dělové ráně, která ale nakonec skončila jen na betonech připraveného Sarose. Tlak Devils pokračuje.
     
    25:01
    Na levém kruhu se dostal do zakončení Damon Severson, jenž se pokoušel prosadit pokusem na vzdálenější tyčku. Branku se mu ale nakonec trefit nepovedlo.
     
    26:06
    Domácí v plném počtu.
     
    26:11
    Navrátilec Austin Watson z trestné lavice následně dostával přihrávku do útoku, ale je z toho nakonec icing. Vhazuje se před brankou Sarose, který nadále drží čisté konto.
     
    26:31
    Craig Smith prošel do útočné třetiny po pravé straně, ale jeho svižný pokus na branku byl přizvednut bránícím hráčem do ochranné sítě. Hra se přerušuje a pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    27:11
    Travis Zajac dostával přihrávku a po přejetí modré čáry svižnou střelou příklepem zakončoval. Mířil nad betony, ale i nyní Saros zakročil a drží nejtěsnější vedení svého celku.
     
    28:12
    Mimo hru byl k zemi poslán Brett Seney, jenž dnes vybojoval již druhou přesilovku pro svůj celek. Kyle Turris inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    28:22
    Po deseti sekundách byla hra přerušena a vykázaná do střední třetiny, rozhodčí viděli přihrávku rukou, a tak se bude pokračovat v neutrální zóně.
     
    29:05
    Predators dnes přesilovky Devils zvládají naprosto v suchém triku. New Jersey se dosud nedostalo do aktivní kombinace a začíná druhá minuta přesilovky.
     
    29:35
    Po dalším vyhození se pokoušeli hosté vybojovat pásmo, ale najeli si do ofsajdové pozice. Hra bude pokračovat vhazováním ve střední třetině.
     
    30:12
    Domácí v plném počtu.
     
    30:15
    Blake Coleman se zničehonic dostal do tutovky! Dan Hamhuis zpoza branky přihrál nepřesně a našel před brankou útočníka Devils, ten bekhendem zblízka ovšem Sarose nepřekonal, velký zákrok finského brankáře!
     
    30:37
    Přesilovku si po delší době zahrají také domácí. Roman Josi se dostával k levé tyčce a byl nebezpečně blízko, Ben Lovejoy tak zatáhl za záchrannou brzdu a je vyloučen za hákování.
     
    31:05
    Ani Preds ale nenaskočili do přesilovky nějak úžasně a bránící hráči Devils již dvakrát vyhodili kotouč mimo obranné pásmo. Uvidíme, jak bude vypadat následné snažení.
     
    31:34
    Devils si vzali trenérskou výzvu a zkoumá se nedovolené bránění brankáři, Colton Sissons byl blízko Kinkaida a rozhodčí mají těžké rozhodování!
     
    31:34
    Tak všechno je jinak a branka Romana Josiho neplatí! Colton Sissons bránil Kinkaidovi v brankovišti a po trenérské výzvě je branka švýcarského beka zrušená.
    31:34 Neuznaná trefa Romana Josiho
     
    32:07
    Právě Roman Josi v pokračující přesilovce neudržel přihrávku na modré čáře a přesilovka Predators se dostává do posledních sekund, tohle nejspíše Devils přežijí.
     
    32:37
    Hosté v plném počtu.
     
    33:02
    Kevin Fiala dostal na levý kruh přihrávku od modré čáry a hned se dostával ke střeleckému pokusu. Zakončoval do pravé šibenice, ale branku Devils nakonec minul.
     
    33:37
    Pokračovalo snažení domácího celku a od pravého mantinelu to zkoušel bek Mattias Ekholm. Jeho pokus na přední tyčku gólem neskončil a pokračuje se vhazováním.
     
    34:00
    Hra bude pokračovat další přesilovkou, kterou si nyní zahrají hokejisté Devils. Colton Sissons v útočné třetině fauloval Vatanena a hosté mají další početní výhodu.
     
    34:30
    Travis Zajac měl na hokejce vyrovnání, ale to odmítl Juuse Saros. Americký útočník dostal přihrávku před branku, kde se po otočce dostával do zakončení. Zblízka ale neskóroval!
     
    35:42
    Nico Hischier následně přihrával na pravý kruh, kde byl John Quenneville. Hostující mladík zakončoval do přední šibenice, ale branku nakonec těsně přestřelil.
     
    36:00
    Domácí v plném počtu.
     
    36:56
    Miles Wood dostával přihrávku na levé křídlo, kterou se mu ovšem nepovedlo dostihnout a píská se icing. Hra tak bude pokračovat vhazováním po levici Kinkaida.
     
    37:12
    Následně našel v útoku na levém křídle spoluhráče Pavel Zacha, ale střelecký pokus šel nakonec vedle. Český útočník zakončoval zpoza branky, ale úspěšný nebyl.
     
    38:20
    Nashville se dostal do dobré střelecké pozice. Po nahození od pravého mantinelu mohl zakončovat do odkryté branky Bonino, ale před očima mu puk odehrál bránící hráč Devils.
     
    39:09
    Na startu poslední minuty druhé třetiny se dostal na pravém kruhu ke střeleckému pokusu Blake Coleman, ale jeho zakončení po ledě skončilo na betonu Sarose.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina byla opět vyrovnaná, o něco aktivnější byli díky přesilovkám hokejisté New Jersey. Branku dal Roman Josi, ale ta byla odvolána kvůli nedovolenému bránění brankáři. Devils si vypracovali nějaké dobré šance, ale Juuse Saros vše pochytal.

    Střely na branku: 14:21
    Třetí třetina začne ve 4:07.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:27
    Jako první si do útočné třetiny najel Travis Zajac, který po ledě zakončoval. Jeho pokus byl ovšem zblokován a k Sarosovi sotva dojel, vhazuje se po jeho levici.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:37
    Následně zahrál ve střední třetině jeden z hráčů vysokou holí a pokračovat se bude vhazováním ve středovém kruhu.
     
    41:24
    Marcus Johansson se dostal do útočné třetiny a ke střele se dostal od pravého mantinelu. Švédský útočník svižně zakončoval do horní části branky, ale tu nakonec minul.
     
    42:35
    Frédérick Gaudreau si následně najel do třetiny a přihrával na levé křídlo. Jeden z hráčů ale přihrávku špatně zpracoval a puk nakonec skončil mezi diváky.
     
    43:16
    Keith Kinkaid následně nerozehrál ideálně za brankou a Frédérick Gaudreau bekhendem přihrával před branku, kde ale nikdo ve žlutém nestál a skóre se tak nemění.
     
    44:44
    Následně se oba celky pokoušely něco vymyslet, ale hráli spíše hosté. Ti nic nevymysleli a následně najeli do ofsajdového postavení.
     
    45:08
    Za brankou se ke kotouči dostal Nico Hischier, jenž přihrával do brankoviště a pokoušel se překvapit Sarose. Ten si ale situaci pohlídal a hru přerušuje.
     
    46:29
    Rocco Grimaldi zkoušel své štěstí střeleckým pokusem od pravého mantinelu. Domácí útočník zakončoval na přední tyčku, ale puk skončil jen na zadním mantinelu.
     
    46:51
    Po icingu se vhazovalo před Kinkaidem. Ryan Hartman se dostal po buly ke střeleckému pokusu mezi kruhy, ale hostující jednička jeho pokus po ledě srazila do ochranné sítě.
     
    47:38
    Na levém kruhu se otáčel Blake Coleman, kterému se ale nakonec nepovedlo zakončit ideálně. Hostující útočník trefil jen bránící hráče Preds.
     
    48:17
    Následně se hosté pokoušeli vymyslet něco v útočné třetině, ale píská se ofsajd. Pokračovat se bude vhazováním ve střední třetině, stále čekáme na druhou trefu duelu.
     
    48:39
    Kyle Turris si najel po levé straně do střelecké pozice, ale svižná rána z kruhu skončila v lapačce pozorného Keitha Kinkaida. Pokračuje se vhazováním.
     
    49:16
    Domácí se ve dvojici dostali do šance před Kinkaidem, kterou nevyužili a následně byl pískán ofsajd. Pokračovat se tak bude dalším vhazováním ve středu ledové plochy.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:23
    Hrálo se dalších sedm sekund. Ryan Ellis se dostal od pravého mantinelu ke střeleckému pokusu, ale pro Kinkaida to byl pohotový zákrok. Vhazuje se po levici amerického brankáře.
     
    50:09
    Marcus Johansson a Nico Hischier se objevili sami před Sarosem a švýcarský útočník dostával přihrávku do odkryté branky, famózně ale zasáhl vracející se Bonino. Na druhé straně ujel Rocco Grimaldi, jenž ale v úniku Kinkaida nepřekonal!
     
    50:16
    V další akci si najeli do ofsajdu Miles Wood s Travisem Zajacem. Utkání se nám dostává do poslední desetiminutovky, vhazuje se ve středu ledové plochy.
     
    50:44
    Další velká šance Travise Zajaca, jenž se po nahození od modré čáry dostal ke střele, ale Juuse Saros dnes chytá naprosto fenomenálně!
     
    50:44
    Následně se strhla mela, do kterého se pustili všichni hráči, jenž byli před brankou Sarose. Uvidíme, zda se bude vylučovat, ale vypadá to, že to rozhodčí vyřeší beztrestně.
     
    51:36
    Ryan Ellis to zkoušel od pravého mantinelu v momentě, kdy před brankou byl pořádný chumel hráčů. Domácí bek ale střílel jen vedle branky Kinkaida.
     
    52:37
    Mezi kruhy si zpoza branky najížděl Kyle Palmieri, kterému se ovšem nepovedlo zakončit a dokonce byl tělem poslán k zemi. Do útoku jdou hokejisté Predators.
     
    53:45
    John Quenneville následně po pravé straně unikl do útoku a před Sarosem svižně zakončoval na vzdálenější tyčku, Saros ale předvedl další zákrok a tohle utkání je jeho!
     
    54:26
    Následně se ke střele od modré dostal Weber a u pravé tyčky dorážel Kevin Fiala. Švýcarská kombinace ale nakonec nezafungovala, Keith Kinkaid si svou tyčku pohlídal.
     
    55:24
    Po další rychlé akci se ke střele od levého mantinelu dostal jeden z domácích, ale nahození se Kinkaidovi povedlo snadno chytit. Do konce duelu zbývá necelých pět minut, pokračuje se po pauze.
     
    55:44
    Sami Vatanen následně rozehrával podél pravého mantinelu, ale přihrávka do útoku nebyla zachycena a píská se icing. Pokračovat se bude před brankou Kinkaida.
     
    56:48
    Frédérick Gaudreau se pokoušel po levé straně dostat do zakončení, ale byl skvěle bráněn Lovejoyem. Pokračuje se útokem Devils zpoza branky, čas se hostům krátí.
     
    57:35
    Za brankou Sarose se do sebe pustili Hamhuis a Wood. Spíše se chtěl ale prát či něco vyvolat hostující útočník, ale není se co divit, domácí bek jej držel asi deset sekund na zemi.
     
    57:45
    Devils už nemají co ztratit a hrají se šesti bruslaři na ledě. Keith Kinkaid opustil branku a vidíme tedy powerplay hostů!
     
    58:29
    Devils právě vstřelili branku!
    A brzy se hosté dočkávají své první branky, která duel dost možná pošle do prodloužení! Marcus Johansson zakončoval z pravého kruhu a Saros vyrazil puk před BRIANA BOYLEA, jenž se svižným zakončením prosadil a vyrovnal. Asistence: Marcus Johansson a Jesper Bratt.
    58:29 Brian BOYLE - 1:1
     
    59:16
    Obrat za pět dvanáct mohl zařídit Kyle Palmieri, ale jeho rána z pravé strany nevyšla. Z dorážky se neprosadil ani Marcus Johansson, ale Preds vyhodili na icing.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Třetí třetina nám nabídla jednu branku, kterou dal v předposlední minutě základní hrací doby Brian Boyle. Vyrovnaný duel jde tak do prodloužení, které třeba hosté hrají podruhé za dva dny. Začínáme za pár sekund!

    Střely na branku: 26:30
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:48
    Aktivněji začali hokejisté Nashvillu, kteří kontrolují kotouč, ale do zakončení se zatím nedostali. Marcus Johansson chtěl zaútočit po pravé straně, ale byl poslán k zemi.
     
    61:50
    Kyle Turris se objevil v zatím největší šanci prodloužení! Domácí útočník dostal přihrávku mezi kruhy, ale pokusem k levé tyčce branku trestuhodně jen minul!
     
    62:31
    Následně se u levé tyčky dostal ke střele Calle Järnkrok, jenž naprosto zbytečně asi šestkrát dorážel. Keith Kinkaid nicméně neinkasoval a pokračuje se po jeho levici.
     
    62:50
    Z levého kruhu to zkoušel Pavel Zachu. Brněnský rodák zakončoval do horní části branky, ale branku nakonec přestřelil. Aktivita Devils ale trvá.
     
    63:26
    Domácí nejdříve nevyužili přečíslení a do útoku se dostal Blake Coleman. Hostující útočník zakončoval z pravé strany, ale jeho pokus byl ztečován nad branku.
     
    63:59
    Nico Hischier dostal přihrávku do pásma a mezi kruhy našel Johanssona, jenž šel do bekhendového zakončení, ale Sarose se mu překonat nakonec nepovedlo.
     
    64:22
    Jesper Bratt naskočil na led a unikl bránícím hráčům. Švédský útočník tvrdě zakončoval, ale jeho dělovka skončila jen na masce finského brankáře.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Jako první se rozjel domácí Kyle Turris, kterému se ale nepovedlo zakončit nad lapačku Kinkaida.
     
    1. série
    0:1
    Kyle Palmieri si rychle najel před branku Sarose a těsně před ním zakončil do pravé šibenice!
     
    2. série
    1:1
    Ryan Ellis se jako bek rozjel velice pomalu, ale nakonec mu klička vyšla a po ledě překonal Kinkaida!
     
    2. série
    1:1
    Druhou sérii zakončoval Drew Stafford, který před brankářem zpomalil a zakončil jen do betonů Sarose.
     
    3. série
    1:1
    Calle Järnkrok se rozjel velice pomalu a před Kinkaidem střílel do lapačky připraveného Kinkaida.
     
    3. série
    1:1
    Brian Boyle mohl být hrdinou, ale dlouhá klička na zadní tyčku mu nevyšla a pokračujeme.
     
    4. série
    1:1
    Kevin Fiala si najel z pravé strany a po ledě mířil k levé tyčce, ale Kinkaidovi se povedlo zakročit.
     
    4. série
    1:1
    Hostující Jesper Bratt šel před brankou do kličky, která mu ale nakonec nevyšla.
     
    5. série
    1:1
    Craig Smith to zkoušel zakončením k pravé tyčce, ale Kinkaid jej parádně vybruslil.
     
    5. série
    1:1
    Nico Hischier to po kličce zkoušel mezi betony u levé tyčky, ale úspěšný také nebyl.
     
    6. série
    2:1
    Ryan Johansen si najel pomaličku a po rychlé kličce zakončil do pravé šibenice!
     
    6. série
    2:1
    John Quenneville musel dát, ale nakonec se mu to nepovedlo a zakončil jen vedle branky. Nashville tak nakonec bere druhý bod.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Nashville Predators.
    Autorem vítězné branky je RYAN JOHANSEN, který si pomalu najel před branku a po rychlé kličce zakončil pod víko! Nashville vítězí.
     
    Konec zápasu.
     
    Vyrovnaný duel mezi Nashvillem a New Jersey je u konce. Šťastnějším týmem jsou dneska domácí, kteří díky Ryanu Johansenovi berou dva body z nájezdů. Frédérick Gaudreau skóre otevřel a v závěru duelu srovnával Brian Boyle. V prodloužení jsme byli svědky krásného hokeje, který ale branku nenabídl.

    Střely na branku: 28:34
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Juuse Saros (NSH) 33 zák., 1 gól, 97,1%
    2. Ryan Johansen (NSH)0+0, vítězný nájezd
    3. Frédérick Gaudreau (NSH) 1+0
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 2 střely, čas na ledě 15:05
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy na počtěnou. (05:27:05)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 19. F. Gaudreau (Salomäki, Ekholm), rozh. náj. Johansen – 59. Boyle (Ma. Johansson, Bratt)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Kyle Turris (NSH)
    0:1   Kyle Palmieri (NJD)
    2. série:
    1:1   Ryan Ellis (NSH)
    1:1   Drew Stafford (NJD)
    3. série:
    1:1   Calle Järnkrok (NSH)
    1:1   Brian Boyle (NJD)
    4. série:
    1:1   Kevin Fiala (NSH)
    1:1   Jesper Bratt (NJD)
    5. série:
    1:1   Craig Smith (NSH)
    1:1   Nico Hischier (NJD)
    6. série:
    2:1   Ryan Johansen (NSH)
    2:1   John Quenneville (NJD)


    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi, Ellis, Hamhuis, Ekholm, Irwin, Y. Weber – Hartman, Johansen, Fiala – Järnkrok, Turris, C. Smith – Sissons, Bonino, Watson – Salomäki, F. Gaudreau, Grimaldi.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Severson, Butcher, Vatanen, Müller, Lovejoy – Ma. Johansson, Hischier, Palmieri – Quenneville, Zacha, Bratt – Wood, Zajac, Coleman – Boyle, Seney, Stafford.
    bahis siteleri