Montreal – Ottawa 5:2 (kon.) | Florida – Toronto 4:3 (po pr.) | NY Islanders – Detroit 4:3 (1:0 po s.n.)
Washington – Buffalo 4:3 (2:1 po s.n.) | Pittsburgh – Los Angeles 4:3 (po pr.) | Columbus – Anaheim 1:2 (po pr.)
Nashville – New Jersey 2:1 (2:1 po s.n.) | Colorado – Dallas 6:4 (kon.) | Vancouver – Philadelphia 5:1 (kon.)
NY Rangers – Vegas 3:4 (po pr.) | Carolina – Arizona 3:0 (kon.) | St. Louis – Calgary 2:7 (kon.)
Boston – Buffalo 2:4 (kon.)
konec
St. Louis Blues
2:7 (0:4, 2:1, 0:2)
Calgary Flames
Neděle 16.12.2018, 21:10 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:44 Alan QUINE - 2:7
     
    58:44
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames využívají přesilovou hru! Czarnik dostal na pravé straně hodně prostoru, a tak si vybruslil až k bráně, kde však kotouč poslal na levou stranu, kde byl ALAN QUINE, jenž už dostal puk do brány i díky obránci Butlerovi, jenž si stoupl do brankoviště, a bránil tak vlastnímu brankáři. Asistence: Austin Czarnik, T.J. Brodie.
    56:59 Johnny GAUDREAU - 2:6
     
    56:59
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames se podařilo dostat puk ze svého obranného pásma a JOHNY GAUDREAU následně trefil opuštěnou klec. Asistence: Sean Monahan, Elias Lindholm.
    38:28 Tyler BOZAK - 2:5
     
    38:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Nyní velmi dobře zafungovalo napadání domácích, když Bozak nahrál puk najetému Dunnovi, který ihned vypálil a jeho střelu srazili hosté vedle své klece, kde právě projížděl TYLER BOZAK, který dopravil puk za bezmocného Ritticha. Asistence: Vince Dunn.
    25:17 Johnny GAUDREAU - 1:5
     
    25:17
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames zavezli puk do útočného pásma, kde ho v rohu kluziště Ryan posunul na JOHNYHO GAUDREAUA, který skákající puk trefil naprosto parádně přesně do bližší šibenice domácí klece. Asistence: Ryan.
    22:29 Oskar SUNDQVIST - 1:4
     
    22:29
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí trestají špatné střídaní hostů, když Nolan obdržel přihrávku na modrou čáru, kde byl jen hostující Giordano a domácí útočník následně vystřelil z pravého kruhu do Ritticha, který kotouč vyrazil na druhou stranu, kde byl OSKAR SUNDQVIST, jenž už jen musel trefit prázdnou bránu Calgary. Asistence: Jordan Nolan, Vince Dunn.
    18:25 Alan QUINE - 0:4
     
    18:25
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to je už velký válec, který předvádí hokejisté Calgary! Hanifin dostal přihrávku na modrou a měl před sebou doslova kopu volného prostoru, čehož využil a sjel až do středu levého kruhu, odkud vystřelil a Allen jeho pokus vyrazil vedle sebe, kde byl ALAN QUINE, který už dopravil kotouč za jeho záda. Asistence: Noah Hanifin, Mark Jankowski.
    16:47 Mark GIORDANO - 0:3
     
    16:47
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames využívají přesilovou hru! Hosté znova velmi rychle využívají svou přesilovou hru, když Gaudreau nahrál na modrou MARKU GIORDANOVI, jehož dělovka skončila až za zády Allena. Asistence: Johny Gaudreau, Matthew Tkachuk.
    10:15 Elias LINDHOLM - 0:2
     
    10:15
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames se prosazují v oslabení!!! ELIAS LINDHOLM skvěle vypíchl puk Paraykovi a ujížděl sám na Allena, kterého překonal se střelou k tyči! Bez asistence.
    05:58 Matthew TKACHUK - 0:1
     
    05:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames využívají přesilovou hru! MATTHEW TKACHUK byl ve správný čas na správném místě, když Giordano vystřelil od modré a Tkachuk jeho střelu tečoval do vyrážečky Allena a následně se dostal i k dorážce, která už skončila v bráně St. Louis. Asistence: Mark Giordano, Elias Lindholm.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 23. Sundqvist (Nolan, Dunn), 39. Bozak (Dunn) – 6. Tkachuk (Giordano, E. Lindholm), 11. E. Lindholm, 17. Giordano (J. Gaudreau, Tkachuk), 19. Quine (Hanifin, Jankowski), 26. J. Gaudreau (D. Ryan), 57. J. Gaudreau (Monahan, E. Lindholm), 59. Quine (Czarnik, Brodie)


    St. Louis Blues: Allen (21. Binnington) – Edmundson, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Dunn, Ch. Butler – Steen, R. O'Reilly, Tarasenko – Schwartz, B. Schenn, Perron – Maroon, Bozak, Thomas – Nolan, Barbašev, Sundqvist.
    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Giordano, Brodie, Hanifin, Hamonic, Kylington, R. Andersson – J. Gaudreau, Monahan, E. Lindholm – Tkachuk, Backlund, Neal – Czarnik, Jankowski, Quine – D. Ryan, Hathaway, Rychel.
    thejrc.org