Vsetín – Třebíč 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 6:1 (kon.) | Jihlava – Havířov 2:1 (kon.)
Motor ČB – Prostějov 7:1 (kon.) | Poruba 2011 – Litoměřice 4:6 (kon.) | Slavia – Kladno 5:3 (kon.)
Přerov – Kadaň 8:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
8:2 (2:1, 4:1, 2:0)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 17.12.2018, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:31 Tomáš SÝKORA - 8:2
     
    44:31
    Přerov právě vstřelil branku!
    Osmá branka v síti Trhačů! Puk vyslal směrem ke Štěpánkovi Ferenc, Doležal v dorážení neuspěl, to TOMÁŠ SÝKORA podruhé v zápase stál na správném místě a uklízel pohodlně do odkryté části klece. Asistence: Tomáš Doležal, Jakub Ferenc.
    42:49 Milan PROCHÁZKA - 7:2
     
    42:49
    Přerov právě vstřelil branku!
    A nakonec vymyslela sedmou přesnou trefu, tentokráte už do branky, která nově patří Štěpánkovi. Matouš Kratochvíl napřáhl poblíže modré čáry a vyslal na branku puk, který před tím, než skončil v síti nabral teč od MILANA PROCHÁZKY. Asistence: Jaroslav Moučka, Matouš Kratochvíl.
    35:54 Darek HEJCMAN - 6:2
     
    35:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nádherný gól DARKA HEJCMANA! Obranou Kadaně její bývalý hráč proklouzl středem pásma, prosmýkl se i kolem posledního beka a poté kličkou zasunul puk za levý beton Pavláta. Asistence: Ľubomír Malina.
    32:02 Tomáš SÝKORA - 5:2
     
    32:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Po vyhraném buly chtěl Pala střílet z první, puk mu ale svou trajektorií ke střele nepřál. Proto si obránce Přerova s číslem 22 kotouč nejprve zpracoval a poté jej jako žabičku skákající vyslal směrem k Pavlátovi. Tam si jej betonem vyražený převzal TOMÁŠ SÝKORA a jednoduše jej doklepl za Pavláta. Asistence: Radomír Pala, Tomáš Doležal.
    30:34 Jiří GOIŠ - 4:2
     
    30:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři brzy využívají přesilovou hru a ze srovnaného skóre 2:2 tu máme rázem zpátky dvoubrankové vedení domácího celku! Soupeřem napadaný Černý udržel vyhozený puk u mantinelu, předal jej na druhou stranu Palovi a ten jej nasměroval zdálky do míst, kam se nachomýtl rozjetý JIŘÍ GOIŠ a velice přesně protečoval puk do horních partií branky. Asistence: Radomír Pala, Robert Černý.
    28:37 Marek SIKORA - 3:2
     
    28:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    15 sekund stačilo Zubrům, aby se vrátili zase do vedení! Z rohu kluziště se uvolnil MAREK SIKORA a pěknou souhru s kolegy v útočné lajně zakončil zblízka mezi betony Pavláta! Asistence: Vojtěch Tomi, Roman Pšurný.
    28:23 Roman CHLOUBA - 2:2
     
    28:23
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Vydřená ale zasloužená branka hostů! Po vyhraném buly nejprve střílel Buchtela, ale jeho rána úspěch nezaznamenala. Četné dorážky zvládli domácí beci s Klimešem zlikvidovat, ale na dvojité dorážení ROMANA CHLOUBY už nestačili. Asistence: Ondřej Buchtela.
    11:27 Jaroslav KŮS - 2:1
     
    11:27
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhači brzy přicházejí s odpovědí na druhou branku! A ta padla rovněž po chybě inkasujícího týmu. Úplně volný puk si ve středním pásmu sebral JAROSLAV KŮS, který byl vzápětí ze všech hráčů na ledě nejblíže brankáři Klimešovi. Toho prostřelil a stáhl manko zpátky na jeden gól. Bez asistence.
    08:40 Darek HEJCMAN - 2:0
     
    08:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hrubá chyba hostující obrany je bleskově potrestána druhým pukem v jejich síti! Pavlát se vložil do situace za brankou s dobrým úmyslem rozehrát, kooperující obránce ale zřejmě očekával přihrávku, čehož pohotově využil Navrátil, jenž se zmocnil puku a bleskově jej předal před bránu DARKU HEJCMANOVI, na něhož čekal kanadský bod za gól "zadarmo". Asistence: Jakub Navrátil.
    02:02 Jakub NAVRÁTIL - 1:0
     
    02:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Velmi brzy tu máme první branku večera! JAKUB NAVRÁTIL pronikl útočným pásmem jako nůž máslem a dostal se až k Pavlátovi. Před ním rychle zamíchal kotoučem a zasunul puk do odkryté branky. Asistence: Darek Hejcman.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 3. Navrátil (Hejcman), 9. Hejcman (Navrátil), 29. Sikora (Tomi, Pšurný), 31. Goiš (Pala, R. Černý), 33. T. Sýkora (Pala, T. Doležal), 36. Hejcman (Malina), 43. Milan Procházka (Moučka, M. Kratochvíl), 45. T. Sýkora (T. Doležal, Ferenc) – 12. Kůs, 29. Chlouba (Buchtela)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – M. Novotný, Zbořil, Ferenc, Malina, R. Černý, Pala, Mlčák – Sikora, Pšurný, Tomi – Šlahař, T. Sýkora, T. Doležal – Navrátil, Hejcman, Goiš – Moučka, M. Kratochvíl, Milan Procházka.
    SK Trhači Kadaň: Pavlát (41. Štěpánek) – Šefl, Buchtela, R. Procházka, Foltýn, Seemann – Chlouba, Ma. Svoboda, Kůs – Šulek, Šťovíček, J. Svoboda – Rezek, Rindoš, Maršoun – Homer, Tupý, Vašíček.

    Rozhodčí: Šutara, Veselý – Hejl, Podrazil
    thejrc.org