Chomutov – Kometa Brno 6:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:4 (2:0, 1:0, 3:4)
HC Kometa Brno
Úterý 18.12.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:31 Jan STRÁNSKÝ - 6:4
     
    58:31
    Piráti právě vstřelili branku!
    Koncovka jako hrom! Lukáš Vantuch vypíchl kotouč soupeři a hnal se s ním do středního pásma, kde jej přihrál na JANA STRÁNSKÉHO. Chomutovský šikula dává Pirátům klid na hokejky. Asistence: Lukáš Vantuch.
    57:22 Jan HRUŠKA - 5:4
     
    57:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno využívá hru v početní výhodě. Střelu Martina Erata tečoval JAN HRUŠKA, který koncovce dává dramatický nádech. Chomutovští teď budou mít co dělat, aby rozjetou Kometu zastavili. Asistence: Martin Erat a Martin Zaťovič.
    54:50 Peter MUELLER - 5:3
     
    54:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je to znovu jen o dva góly. Odražený kotouč zamířil do levého kruhu, kde se nacházel PETER MUELLER. Hostující útočník měl před sebou odkrytou branku, kterou také trefuje. Asistence: Ondřej Němec a Jan Hruška.
    53:51 Jakub SKLENÁŘ - 5:2
     
    53:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dámy a pánové dovolím si říct, že je rozhodnuto! JAKUB SKLENÁŘ totiž vletěl do útočného pásma po pravé straně, odkud střelou přes obránce zamířil přesně nad lapačku Karla Vejmelky. ROCKNET ARÉNOU se nese, pátá ... Asistence: Tomáš Svoboda a Ronald Knot.
    51:14 Michal GULAŠI - 4:2
     
    51:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se rozestavila v útočném pásmu jakoby hrála v početní výhodě. Střelou od modré čáry propálil vše co mu stálo v cestě MICHAL GULAŠI, jenž dává zápasu dramatickou koncovku. Asistence: Leoš Čermák a Ondřej Němec.
    48:45 Peter MUELLER - 4:1
     
    48:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak přeci se Kometa dočkala a smazala kouzlo domácího brankáře. Z pravého kruhu vypálil Martin Erat, jenž orazítkoval levou tyč. poté se k zakončení dostal PETER MUELLER, jenž vymetl pavučiny v pravé šibenici chomutovské svatyně. Asistence: Martin Erat a Tomáš Plekanec.
    45:45 Tomáš SVOBODA - 4:0
     
    45:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hráč, který prošel Brnem mu nyní dává čtvrtou ránu! Po střele od pravého mantinelu se k dorážce dostal TOMÁŠ SVOBODA, jenž bekhendem zaznamenal další gól v chomutovském dresu. Asistence: Petr Koblasa.
    38:06 Radek DUDA - 3:0
     
    38:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dlouhá přihrávka Chomutova mířila z obranné třetiny na modrou čáru, odkud Jan Stránský našel na pravé straně osamoceného RADKA DUDU. Chomutovský matador zamířil přesně do mezery mezi betony Libora Kašíka. Pro něho utkání také končí, jelikož odjíždí na střídačku. Asistence: Jan Stránský a Bohumil Jank.
    08:46 Kevin KLIMA - 2:0
     
    08:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se ujímají dvoubrankového vedení! KEVIN KLIMA si najel mezi kruhy, odkud svižnou střelou zápěstí poslal černou gumu k levé tyči. Pro chomutovského mladíka je to první branka v Tipsport extralize. Asistence: Jan Stránský a Stanislav Dietz.
    00:42 Radek DUDA - 1:0
     
    00:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je začátek snů v podání chomutovských Pirátů. Od levého mantinelu se napřáhl RADEK DUDA, který trefil místečko u zadní tyče a jako první se zapisuje mezi střelce zápasu. Nádherná střela chomutovského matadora. Asistence: Marek Tomica.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 1. Duda (Tomica), 9. Klima (J. Stránský, Dietz), 39. Duda (J. Stránský, Jank), 46. T. Svoboda (Koblasa), 54. Sklenář (T. Svoboda, Knot), 59. J. Stránský (Vantuch) – 49. Mueller (M. Erat, Plekanec), 52. Gulaši (L. Čermák, O. Němec), 55. Mueller (O. Němec, Hruška), 58. Hruška (M. Erat, Zaťovič)


    Piráti Chomutov: Peters (Š. Lukeš) – Jank, Flemming, Dietz, Knot, Štich, Valach, Trefný – Koblasa, V. Růžička, T. Svoboda – Sklenář, Klima, J. Stránský – Tomica, Vantuch, Duda – Marjamäki, Klhůfek, J. Havel.
    HC Kometa Brno: Kašík (39. Vejmelka) – O. Němec, Štencel, Schaus, Gulaši, Bartejs, Malec, Kučeřík – Mueller, P. Holík, Zaťovič – M. Erat, Plekanec, R. Zohorna – Mallet, Hruška, L. Horký – Köhler, L. Čermák, Dočekal.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Tomáš Horák – Tomáš Gerát, Daniel Hynek

    Diváci: 3843
    thejrc.org