Vladivostok – Dynamo Moskva 1:2 (kon.) | Barys – Čerepovec 3:0 (kon.) | Kunlun – Chabarovsk 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Jaroslavl 4:2 (kon.) | Viťaz – CSKA Moskva 2:0 (kon.) | Minsk – Riga 2:1 (kon.)
Petrohrad – HC Slovan 4:1 (kon.) | Soči – Ufa 5:2 (kon.) | Spartak Moskva – Jokerit 5:0 (kon.)
konec
Spartak Moskva
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
Jokerit Helsinky
Úterý 18.12.2018, 17:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v týmu Spartak Moskva
    Robin Hanzl - jednou vyloučen za vysokou hůl, jeho vyloučení nebylo potrestáno brankou. V zápase 0+0, 3 střely na branku, čas na ledě 16:38.
    Julius Hudáček – dnes podal dobrý výkon ve svém brankovišti, přesto, že soupeř dnes nebyl ofenzivně naladěný, tak jeho vážné šance dokázal eliminovat a pokryl všech 22 střeleckých pokusů soupeře. (19:52:40)
     
    Další zápasy obou týmů
    Jokerit se bude vracet do své domovské haly, kde přivítá CSKA Moskva a dá se očekávat třaskavý souboj!
    Spartak na svém ledě přivítá Ufu a i tento duel bude hodně zajímavý.
     
    Střely na branku po třetí třetině: 5:3!
    Střely na branku v celém zápase: 19:22!
     
    Spartak zvládl i třetí třetinu, ve které přidal další dvě branky. Celkově domácí odehráli dobrý zápas. Jokeritu dnes nešla ofenzíva a taky jej srazily chyby ve středním pásmu, ze kterých padly hned dvě branky. Navíc Hudáček dnes podal velmi dobrý výkon a čisté konto si bezesporu zaslouží. Ač v posledních deseti vteřinách zápasu přišla střela Jokeritu a z opakovaného záběru se puk ocitl kousek za brankovou čarou, nicméně rozhodčí nešli volat a navíc byl puk odražen bruslí hráče Jokeritu, tudíž otázka, jestli by branka byla i tak uznána.
     
    Konec zápasu.
    59:50 Byla branka nebo nebyla?
     
    59:50
    Oouha. Střela z pravé strany a Hudáček ji drží těsně před brankovou čarou! No, a střela se odrazila od najíždějícího hráče z druhé strany a puk byl za brankovou čarou. S podivem nejde rozhodčí k videu a následuje vhazování před Hudáčkem.
     
    59:10
    Nyní se Spartaku téměř podařilo dostat do šance, ale dva obránci Jokeritu se včas stihli vrátit a zamezit střele na branku.
     
    58:31
    Zatím mu k tomu obrana hodně pomáhá a daří se jí vyhodit puk.
     
    58:11
    Hudáčka čeká poslední šichta v dnešním zápase, uhájí čisté konto?
     
    57:51
    Necelé dvě minuty před koncem a ještě uvidíme přesilovku hostů. Karsums vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    56:29
    Jokerit má dnes velké problémy s přechodem přes střední pásmo a opět se soupeři podařilo zachytiti nepřesnou rozehrávku. Nakonec z toho bylo přečíslení dva na jednoho. Nicméně nyní to domácí nevykombinovali nejlépe. Kalninš si každopádně připisuje úspěšný zákrok.
     
    55:49
    Hudáček si pohlídal nahození z nulového úhlu a jeho tým vyváží puk.
     
    55:11
    Každopádně si to za své dnešní zákroky zaslouží, nicméně i přesto je ofenzíva Jokeritu dnes hodně slabá.
     
    54:48
    Ambice Jokeritu v dnešním zápase jsou již v teoretické rovině a nyní už zbývá jen otázka, jestli Hudáček dnes dokáže proti Jokeritu vychytat čisté konto. Jelikož je Jokerit jeden z nejlepších ofenzivních týmů v rámci KHL, tak by to byl velmi cenný skalp.
    53:19 Maxim CYPLAKOV - 5:0
     
    53:19
    Spartak právě vstřelil branku!
    A je tu pátá branka v síti Jokeritu! MAXIM CYPLAKOV střílel z pravé strany, kdy Kalninš dokázal jeho pokus vyrazit, ale k odraženému puku se Cyplakov dostal zpět a do poloodokryté branky již neměl problémy zamířit! Asistence: Gleb Šaškov.
     
    53:03
    Po více než pěti minutách hry následuje přerušení hry a opět jsme byli svědky svižnější pasáže hry. Nyní probíhá poslední komerční přestávka.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 3. Chochlačov (Maxwell), 18. Chochlačov, 26. Maxwell, 43. Dyblenko (Kutějkin, Chochlačov), 54. Cyplakov (Šaškov)


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Kutějkin, Dyblenko, D. Višněvskij, Kulik, Kalinin, Provolněv, Grišin – Karsums, Daugavinš, Leščenko – Maxwell, Chochlačov, Fjodorov – Lisin, R. Hanzl, Zlobin – Cyplakov, A. Voronin, Kruženkov – Šaškov.
    Jokerit Helsinky: Kalninš (Zapolski) – Lööv, O. Lauridsen, Jensen Aabo, Stollery, A. Grant, Kivistö, Lepistö – Niemi, Wärn, Pihlström – Mäki, Platt, Vesalainen – Manninen, Nicklas Jensen, Norman – Joensuu, O'Neill.

    Rozhodčí: A. Ansons, D. Naumov – D. Goljak, D. Shishlo
    bahis siteleri