Plzeň – Č. Budějovice 9:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
9:2 (3:0, 4:1, 2:1 - N 0:0 - 1:0)
HC Motor České Budějovice
Úterý 18.12.2018, 17:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Škoda Plzeň.
    Vítěznou branku si připisuje MAREK PRINCL.
     
    62:10
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Pouzar – 2 min., podrážení).
     
    59:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hattrick číslo dvě v zápase! JAN MATIÁŠEK dostal před brankou plno prostoru, domácí hráč si troufl jít do kličky, což udělal správně a nakonec puk poslal jen do prázdné brány. Asistence: Jakub Procházka, Martin Červenka.
     
    57:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Osmá branka v síti Motoru. Po příhrávce Reitspiese dostal mnoho prostoru na zadní tyči JAKUB PROCHÁZKA a domácí útočník této nabídky nepohrdl. Asistence: Vít Reitspies, Marek Princl.
     
    50:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Pavel Novák našel v útočném pásmu volného JAROSLAVA POUZARA, který trefil přesně. Brankář Čech tentokrát nemohl vůbec nic dělat. Asistence: Pavel Novák, Jakub Čížek.
     
    49:20
    Marek Princl vysunul do úniku Matěje Koldu, ale domácí kapitán osmou branku nepřidal.
     
    47:15
    Chvilku na to trefuje Václav Adamec z pravého kruhu pravou tyč.
     
    46:33
    Jan Slanina prolomil ledy a k vidění byla první velká šance v poslední třetině. Domácí útočník se kličkou zbavil obránce, ale z následného nájezdu netrefil branku.
     
    39:35
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Malát – 2 min., napadení).
     
    35:36
    Filip Kolář zcela sám mezi kruhy nepřidal osmou branku. Palec nahoru tentokrát pro zákrok Dvořáka.
     
    32:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ovšem chvilku na to inkasuje posedmé. Střelu Filipa Kovaříka vyrazil Dvořák pouze k volnému PETRU BALÍNOVI a ten už neměl velký problém dopravit puk do opuštěné klece. Asistence: Filip Kovařík, Filip Kolář.
     
    30:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dnes se diváky opravdu nenudí. Půtucet branek už je v hostující síti. MAREK PRINCL svou střelu za kruhem skryl za obránce a jeho rána zapadla přesně k tyči. Asistence: Vít Reitspies, Albert Šiller.
     
    29:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Zřejmě hosté umějí poslouchat. Z rychlého protiútoku dávají svou první branku v zápase. V situaci dvou na jednoho obdržel JAKUB NOVÁK výbornou přihrávku a parádní blafákem překonává Čecha. Asistence: Jakub Čížek, Pavel Novák.
     
    27:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dámy a pánové, VLADIMÍR KREMLÁČEK! Domácí obránce obdržel zpětnou přihrávku na modrou čáru a nezkutečnou ranou dovršuje hattrick v zápase. Jeho rána se otřela ještě o horní tyčku. Asistence: Matěj Kolda.
     
    25:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    JAN MATIÁŠEK se na modré čáře zbavil obránce a poté se řítil ze strany sám na Dvořáka, kterého si vychutnal parádní blafákem. Pro Matiáška je to čtvrtý bod v zápase. Asistence. Jakub Procházka, Martin Červenka.
     
    22:40
    Velká šance Plzně. Jakub Procházka obdržel výbornou přihrávku za obrance, nicméně prudkou ranou z kruhu branku netrefil.
     
    19:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A motor je potrestán za svou nedisciplinovanost třetí brankou. VLADIMÍR KREMLÁČEK vypálil od modré čáry a jeho pokus zastavila až síť v bráně. Pro domácího obránce je to druhá branka v zápase. Asistence: Albert Šiller, Jan Matiášek.
     
    18:01
    Velmi ošklivý pohled. Vojtěch Krcho velmi tvrdě a hlavně pozdě dohrál Jana Slaninu, který se jen s obtížemi zvedá z ledu a nevypadá to sním vůbec dobře. Hostující hráč okamžitě dostává za svůj zákrok pět minut plus do konce utkání.
     
    16:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesto indiáni využívají i druhou početní výhodu. Matěj Kolda nahrál zpoza branky VLADÍMIRU KREMLÁČKOVI a ten střelou tentokrát z levého kruhu dostal puk do sítě. Asistence: Matěj Kolda, Jan Matiášek.
     
    15:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    K odraženému puku se dostal na pravém kruhu JAN MATIÁŠEK a bombou pod horní tyčku nedal Svobodovi sebemenší šanci. Asistence: Marek Princl, Michal Houdek.
     
    13:59
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Novák – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    12:41
    Ooo to byla šance. Vojtěch Krcho číhal na zadní tyči úplně sám, zcela odkrytou bránu ale nedokázal trefit.
     
    07:49
    První větší šance v zápase. Jan Slanina zůstal v předbrankovém prostoru zcela nehlídaný, avšak proti jeho dorážce se zaskvěl brankář hostí.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 16. Matiášek (Princl, Houdek), 17. Kremláček (Kolda, Matiášek), 20. Kremláček (Šiller, Matiášek), 26. Matiášek (Procházka, Červenka), 28. Kremláček (Kolda), 31. Princl (Reitspies, Šiller), 33. Balín (Kovařík, Kolář), 58. Procházka (Reitspies, Princl), 60. Matiášek (Procházka, Červenka), rozh. náj. Princl – 30. J. Novák (Čížek, P. Novák), 51. Pouzar (Novák, Čížek)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Matiášek (PLZ)
    0:1   Řezáč (CEM)
    2. série:
    1:1   Houdek (PLZ)
    1:2   Vaculík (CEM)
    3. série:
    1:2   Slanina (PLZ)
    1:2   J. Novák (CEM)
    4. série:
    2:2   Adamec (PLZ)
    2:2   P. Novák (CEM)
    5. série:
    3:2   Princl (PLZ)
    3:2   Čížek (CEM)


    HC Škoda Plzeň: Čech (Pilc) – Houdek, Kovařík, Pánek, Lokajíček (A), Kremláček, Šiller, Malák – Balín, Reitspies, Kolář, Kolda (C), Slanina, Matiášek, Adamec, Červenka, Malát, Procházka, Princl (A)
    HC Motor České Budějovice: Svoboda (od 21. Dvořák) – Vávra, Hubata, Remta, Svach, Novák, Doktor, Prospal – Vaculík, Řezáč (A), Masopust, Pouzar, Janoch, Novák, Čížek, Silný (C), Krcho

    Rozhodčí: Jakub Šindel – Michal Rubáš, Martin Tvrdík
    ocianews.com