Třebíč – Benátky n/J 2:4 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 1:4 (kon.) | Kladno – Přerov 5:2 (kon.)
Havířov – Slavia 5:1 (kon.) | Litoměřice – Vsetín 3:5 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 2:1 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:5 (1:2, 2:1, 0:2)
VHK ROBE Vsetín
Středa 19.12.2018, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:31
    Následně se Rob dostal k prudké ráně zleva. Tu ale dokázal Král díky odražení kotouče o beton zachytit do lapačky. Antonín Pechanec posléze ještě čekal, zda náhodou nevypadne Královi puk z lapačky, což se nelíbilo Patriku Marcelovi a došlo k menší strkanici mezi oběma kohouty.
    53:15 Ondřej KOPTA - 3:5
     
    53:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté pojišťují své vedení! Znovu to byl ONDŘEJ KOPTA, který se ocitl na pravé straně před brankovištěm, kde přijal přihrávku. Následně využil toho, že Král se nedokázal včas přesunout a poslal kotouč do zcela volného prostoru u pravé tyče. Asistence: Mitchell Theoret, Vojtěch Šilhavý.
    49:44 Ondřej KOPTA - 3:4
     
    49:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A jeden z nich navíc dokázali využít! Již v pádu dokázal ONDŘEJ KOPTA z bezprostřední blízkosti brankoviště procpat kotouč mezi tři tyče svého bývalého klubu a poslat Valachy opět do vedení. Bez asistence.
     
    45:42
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (David Vítek – 2 min., napadení).
     
    42:38
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Štěpán Matějček – 2 min., sekání).
    39:21 Markus KORKIAKOSKI - 3:3
     
    39:21
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nekompromisní přestřelka pokračuje! Po nepovedeném obranném zákroku na samostatně pronikajícího Martina Kadlece, při kterém si navíc vsetínský obránce zlomil hokejku, se dostal kotouč s tečí k MARKUSU KORKIAKOSKIMU, který poslal z první puk k pravé tyči. Asistence: Jan Kloz, Martin Kadlec.
    37:56 Luboš ROB - 2:3
     
    37:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši jdou opět do vedení. Z levé strany si rychle najížděl před branku Krále LUBOŠ ROB, který si navíc dokázal obhodit ležícího gólmana litoměřického celku a bez sebemenší komplikace překonat. Asistence: Ondřej Holomek, Antonín Pechanec.
    32:46 Daniel VOŽENÍLEK - 2:2
     
    32:46
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Pěkný litoměřický vyrovnávací gól! Josef Jícha si sám najel na branku, ovšem pro rozhození gólmana zvolil přihrávku na vedle stojícího Ereta. Tomu ale kotouč podklouzl, přičemž ale v druhém sledu najížděl DANIEL VOŽENÍLEK. Jeho nekompromisní zakončení pak již branku neminulo. Asistence: Petr Eret, Josef Jícha.
     
    28:35
    Litoměřičtí ale nadále pokračovali v tlaku na vsetínskou branku. K zakončení se dostal Aleš Pavlas, jehož střelu ale Šelepněv vyrazil nad branku. Ještě předtím ale valašskou svatyni úmyslně posunul Ondřej Slováček, za což si vysloužil dvouminutový trest.
     
    27:59
    Velmi slibný průnik po pravé straně v podání Martina Havelky! Důrazný útočník Stadionu ale nevystihl úplně přesně ideální moment k zakončení a Šelepněv zamkl i ten velmi malý prostor u své tyče.
     
    25:18
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Adam Hořanský – 2 min., podrážení).
     
    22:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Dominik Rudl – 2 min., sekání).
     
    20:20
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jiří Karafiát – 2 min., hákování).
     
    18:55
    Valaši pokračují v útočném duchu. Dlouhou kombinaci zakončil velmi tvrdou středou od modré Peter Mikuš. Důrazný pokus nakonec ale pouze zaplaval těsně vedle litoměřické branky.
     
    18:44
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Kloz – 2 min., sekání).
    17:21 Vít JONÁK - 1:2
     
    17:21
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši ukazují, že v přesilovkách jsou dnes celkem nadupaní! Již druhou z nich dokázal využít rychlou trefou z krátké vzdálenosti VÍT JONÁK. Asistence: Tomáš Vávra, Antonín Pechanec.
     
    17:12
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Havelka – 2 min., držení).
     
    10:22
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Vávra – 2 min., krosček).
    09:48 Markus KORKIAKOSKI - 1:1
     
    09:48
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Těsně před brankovištěm valašského celku si dokázali domácí velmi rychle přihrávat, načež zmatku pohotovou střelou využil MARKUS KORKIAKOSKI. Asistence: Jan Kloz, Martin Kadlec.
    06:13 Peter MIKUŠ - 0:1
     
    06:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté se rychle dostávají do vedení! Po povedené kombinaci v útočném pásmu napřáhl na modré čáře PETER MIKUŠ, jehož dělovka mířila nekompromisně za záda Tomáše Krále. Valaši navíc dokázali využít přesilovku. Asistence: Roman Rác.
     
    05:45
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Strejček – 2 min., podrážení).
     
    03:44
    Velmi rychlý a nadějný průnik Ondřeje Slováčka! K jeho smůle byl ale kotouč ještě o něco málo rychlejší a Tomáš Král si proti němu včas vyjel a vyrazil.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 10. Korkiakoski (J. Kloz, M. Kadlec), 33. Voženílek (Eret, Jícha), 40. Korkiakoski (J. Kloz, M. Kadlec) – 7. Mikuš (Rác), 18. Jonák (Vávra, Pechanec), 38. Rob (Holomek, Pechanec), 50. Kopta, 54. Kopta (Theoret, Šilhavý)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Michajlov) – Marcel, Pavlas, Smetana, D. Málek, Jebavý, Strejček – Korkiakoski, J. Kloz, M. Kadlec – Voženílek, Jícha, Eret – Helt, M. Havelka, Jirásek – Machač, Matějček.
    VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Gába) – Mikuš, Hryciow, Slováček, Jenáček, Holomek, Rudl, Ondračka – Karafiát, Kucharczyk, Rác – Jonák, Pechanec, Rob – Theoret, Kopta, Vávra – Hořanský, Šilhavý, Vítek.

    Rozhodčí: Veselý, Vokřál – Rubáš, Tvrdík
    thejrc.org