Plzeň – Liberec 7:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 5:2 (kon.) | Zlín – Třinec 2:3 (po pr.)
Pardubice – Vítkovice 2:5 (kon.) | Olomouc – K. Vary 0:0 (odl.)
konec
HC Škoda Plzeň
7:3 (4:2, 1:0, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Středa 19.12.2018, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:05 Vojtěch NĚMEC - 7:3
     
    57:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla paráda v podání VOJTĚCHA NĚMCE. Domácí útočník dobruslil ztracený kotouč, vyhnul se obránci, který ho jen tak nechal projet a hráč s číslem 53 na zádech si brankáře vychutnal parádní bekhendovou kličkou. Bez asistence.
    54:20 Lukáš KRENŽELOK - 6:3
     
    54:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jaroslav Kracík nedokázal vyhodit puk ze své třetiny, čímž dostal do hry Jakuba Valského, jehož ránu před brankou ještě tečnul LUKÁŠ KRENŽELOK a hlouček libereckých fanoušků se mohl radovat v zápase potřetí. Asistrence: Jakub Valský.
    44:00 Milan GULAŠ - 6:2
     
    44:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    "Bůr" byl málo, v síti Liberce už je půltucet branek. Střela Jana Kováře byla sražená přímo na hokejku MILANA GULAŠE, který střelou mezi betony konečně dnes dočkal. Asistence: Jan Kovář, David Stach.
    35:52 Petr KODÝTEK - 5:2
     
    35:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pátá, právě teď odbiila...Milan Gulaš tentokrát zpoza branky našel PETRA KODÝTKA, který přesnou ranou dává hostům nepopulárního "bůra". Asistence: Milan Gulaš, Lukáš Pulpán.
    16:44 Michal BIRNER - 4:2
     
    16:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují. Jakub Valský nahazoval kotouč před branku, kde ho šikovně tečoval MICHAL BIRNER. Puk se za brankovou čáru došoural ještě s pomocí teče Lukáše Pulpána. Bez asistence.
    13:52 Marek KVAPIL - 4:1
     
    13:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté snižují, ale domácí se pořádně zlobí na hlavního rozhodčího. Po diskutabilním zákroku upadl ve vlastní třetině jeden z domácích hráčů, čímž se MAREK KVAPIL dostal zadarmo k puku a střelou mezi betony snížil na rozdíl tří branke. Asistence: Jakub Valský, Libor Hudáček.
    10:45 Conor ALLEN - 4:0
     
    10:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté jsou zralí na ručník. Další rychlý výpad domácích a utkání se opět mění. CONOR ALLEN dostal výbornou přihrávku v situaci dvou na jednoho, domácí obránce chtěl ještě celou akci vyšperkovat zpětnou přihrávkou, ale jeden z hostujících hráčů si puk srazil do vlastní sítě. Asistence: Jan Eberle, Petr Straka.
    10:07 Nick JONES - 3:0
     
    10:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na začátku jedenácté minuty se domácí indiáni prosazují potřetí v zápase. NICK JONES vypálil od modré prudkou ránu a tu zastavila až síťka v bráně. Asistence: Vojtěch Něměc, Ondřej Kratěna.
    01:53 Miroslav INDRÁK - 2:0
     
    01:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Druhá minuta a druhá branka v síti Romana Willa. Hosté špatnou přihrávkou ve vlastní třetině našli MIROSLAVA INDRÁKA, který nabídkou nepohrdl a střelou mezi betony prostřelil hostujícího brankáře. Bez asistence.
    00:24 Jan KOVÁŘ - 1:0
     
    00:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je začátek panečku! Plzeňští získali ihned puk na své hokejky, Milan Gulaš sním zamíchal za brankou Willa a následně našel před brankou volného JANA KOVÁŘE, který otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Milan Gulaš, Nick Jones.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 1. Jan Kovář (Gulaš, Jones), 2. Indrák (Jan Kovář), 11. Jones (V. Němec, Kratěna), 11. Allen (Eberle, Straka), 36. Kodýtek (Gulaš, Pulpán), 44. Gulaš (Jan Kovář, Stach), 58. V. Němec – 14. M. Kvapil (Valský, L. Hudáček), 17. Birner, 55. L. Krenželok (Valský)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Miltchakov) – J. Kindl (A), Jones, Allen, L. Kaňák, Pulpán, Vráblík – Indrák (A), Jan Kovář, Gulaš (C) – Stach, Kracík, Kratěna – V. Němec, Preisinger, D. Kindl – Straka, Kodýtek, Eberle – Kantner.
    Bílí Tygři Liberec: Will (11. Schwarz) – Derner, Stříteský, Šmíd (A), T. Hanousek, Ševc, Doherty, Havlín – Birner, Redenbach, L. Hudáček – M. Kvapil, Filippi, Lenc – L. Krenželok, P. Jelínek (C), Valský – M. Zachar, J. Vlach, Ordoš.

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Adam Kika – Tomáš Brejcha, David Jelínek

    Diváci: 4231
    thejrc.org