Plzeň – Liberec 7:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 5:2 (kon.) | Zlín – Třinec 2:3 (po pr.)
Pardubice – Vítkovice 2:5 (kon.) | Olomouc – K. Vary 0:0 (odl.)
po prodl.
Berani Zlín
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
HC Oceláři Třinec
Středa 19.12.2018, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skóre otevřel ve druhé třetině David Nosek ranou z pravé strany. Třinec ovšem dokázal otočit. Nejdříve se těsně před koncem prostřední části prosadil Martin Růžička, ve třetí třetině pak na 2:1 upravil Martin Gernát. Vedení Ocelářů trvalo jen čtyři minuty, než srovnal svou první brankou ve zlínském dresu Dominik Lakatoš. V prodloužení rozhodl hned v první minutě po velké šanci Lakatoše svou druhou brankou v zápase Martin Růžička. (20:03:29)
     
    Třinec si ze zlínského ledu odváží díky gólu v prodloužení dva body. Sledovali jsme velmi atraktivní střetnutí, které přineslo hokej v dobrém tempu a šance na obou stranách.
     
    Konec zápasu.
    60:54 Martin RŮŽIČKA - 2:3
     
    60:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté zlomili utkání po necelé minutě prodloužení. Po Lakatošově šanci unikl na druhé straně MARTIN RŮŽIČKA, který si položil Sedláčka a jako pravák udělal kličku do bekhendu na levou stranu a dostal puk přes brankářův beton. Asistence: Lukáš Krajíček.
     
    60:38
    Dominik Lakatoš unikl obraně, udělal krátký pohyb a nečekaně zakončil, za Hrubcem opět zazvonila tyč.
     
    60:27
    Dobrá kombinace Třineckých skončila povedenou nahrávkou na Růžičku, ale ten minul puk.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Dramatická třetí třetina vyplynula v prodloužení. Sledujeme opravdu atraktivní utkání v dobrém tempu, takže je na co se těšit.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:48
    Puk je za Sedláčkovou brankou a nikam už se spěchat nebude. Čeká nás prodloužení.
     
    59:22
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:06
    Třinečtí se po delší době dostali do útočné třetiny a dlouhou kombinaci zakončila střela Gernáta ze strany, kterou Sedláček pokryl.
     
    58:18
    Stále se hraje v útočném pásmu domácích, ale Oceláři je vytlačují ze střeleckých pozic do rohů tak, že k větším šancím v posledních minutách nedochází.
     
    57:47
    Zlín má dlouhý tlak poté, co dokázal vyrovnat. Hrubec ovšem velmi dobře odolává, má dnes prostě dobrý den.
     
    56:37
    První formace domácím uzamkla Oceláře v obranné třetině, ale Hrubec dokázal předvést řadu jistých zákroků a podržet obranu.
     
    55:36
    Popelka se natlačil do brankoviště, kam se k němu dostal puk a domácí forvard jej tečoval tak, že Hrubec musel vytáhnout rameno hodně vysoko, aby udržel vyrovnané skóre.
     
    54:16
    Šimonu Hrubcovi vypadl z výstroje tečovaný puk a Kubiš s Ondráčkem se jako buldoci vrhli za pukem, aby jej dostrkali za brankovou čáru. To se jim ale nepovedlo, třinecký brankář byl pohotový a puk skryl někde pod výstrojí.
    Marken.cz

    Marek Janoš

    Branky a nahrávky: 25. Nosek (Lakatoš), 54. Lakatoš (Freibergs, Herman) – 40. Martin Růžička (Gernát, Mikulík), 50. Gernát (Polanský, Krajíček), 61. Martin Růžička (Krajíček)


    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Žižka, Nosek, Řezníček, Freibergs, Gazda, Zbořil, Valenta – Fryšara, Fořt, J. Ondráček – Popelka, Kubiš, Honejsek – Lakatoš, E. Kulda, Poletín – P. Sedláček, Herman, Okál.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Kváča) – Krajíček, D. Musil, Roth, Matyáš, Gernát, Galvinš, Kundrátek – Chmielewski, Svačina, Dravecký – Polanský, Martin Růžička, O. Kovařčík – Mikulík, Novotný, Marcinko – Roberts Bukarts, Adamský, Hrňa.

    Rozhodčí: Hejduk, Petružálek – Hlavatý, Tošenovjan
    thejrc.org