Plzeň – Liberec 7:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 5:2 (kon.) | Zlín – Třinec 2:3 (po pr.)
Pardubice – Vítkovice 2:5 (kon.) | Olomouc – K. Vary 0:0 (odl.)
po prodl.
Berani Zlín
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
HC Oceláři Třinec
Středa 19.12.2018, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:54 Martin RŮŽIČKA - 2:3
     
    60:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté zlomili utkání po necelé minutě prodloužení. Po Lakatošově šanci unikl na druhé straně MARTIN RŮŽIČKA, který si položil Sedláčka a jako pravák udělal kličku do bekhendu na levou stranu a dostal puk přes brankářův beton. Asistence: Lukáš Krajíček.
     
    60:38
    Dominik Lakatoš unikl obraně, udělal krátký pohyb a nečekaně zakončil, za Hrubcem opět zazvonila tyč.
     
    54:16
    Šimonu Hrubcovi vypadl z výstroje tečovaný puk a Kubiš s Ondráčkem se jako buldoci vrhli za pukem, aby jej dostrkali za brankovou čáru. To se jim ale nepovedlo, třinecký brankář byl pohotový a puk skryl někde pod výstrojí.
    53:34 Dominik LAKATOŠ - 2:2
     
    53:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají na 2:2 díky využité přesilovce a podobně jako na druhé straně to byla velmi pohledná akce. Na jejím konci Freibergs v pádu přisunul puk před bránu neobsazenému DOMINIKU LAKATOŠOVI, který trefil odkrytou bránu.
     
    51:59
    Dobře rozjetou třineckou akci přerušil faul Polanského mimo hru – menší trest za nedovolené bránění.
     
    50:30
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jiří Ondráček – 2 min., hrubost).
    49:17 Martin GERNÁT - 1:2
     
    49:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté otáčí skóre utkání po pohledné a svižné kombinaci. Krajíček přenechal za modrou Polanskému, který prudkým nahozením poslal puk na Sedláčka, před kterým puk jemně tečoval MARTIN GERNÁT. Asistence: Jiří Polanský a Lukáš Krajíček.
     
    43:44
    Dlouhý tlak zakončil prudkou ranou z pravé strany Valenta, ale jeho pokus jen zazvonil na tyč za Hrubcem a zamířil ven z branky.
     
    43:00
    Lakatoš se dostal k dobré střele ze strany a Hrubec musel předvést pohotový zákrok a puk vytěsnit mimo tři tyče.
     
    42:19
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Erik Hrňa – 2 min., držení).
     
    42:05
    Sedláček musel předvést řadu zákroků proti velmi aktivnímu Hrňovi, který z levého kruhu několikrát po sobě nebezpečně vystřelil.
     
    40:40
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Herman – 2 min., hrubost).
     
    39:31
    Na druhé straně mohl vyrovnat nejdřív Ondráček a po něm Fořt, ale vynikající Hrubec předvedl dva pohotové zákroky a skóre se nemění.
    39:08 Martin RŮŽIČKA - 1:1
     
    39:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté si za aktivitu v poslední minutách zasloužili gól, a ten přišel. MARTIN RŮŽIČKA dostal prostor u Sedláčkovy levé tyčky a prudkou přihrávku zkušeně usměrnil za domácího brankáře. Asistence: Martin Gernát, Milan Mikulík.
     
    37:43
    Třinečtí měli na hokejce vyrovnání. Nejdřív pláchl díky škobrtnutí obránce Svačina, ale sám Sedláčka nepřekonal a zlínský brankář si poradil i s dorážkou Polanského, který měl velkou část branky odkrytou.
     
    37:16
    Ze strany se o střelu pokoušel Polanský a puk zůstával ještě volný před brankou, ale padající Okál v souboji s třineckým hráčem vysadil branku z jejího postavení.
     
    33:49
    Před brankou Sedláčka se zjevil Mikulík. Už mohl střílet z dobré pozice, ale ještě hledal úplně volného Bukartse, ovšem přihrávku překazil obětavý Zbořil.
     
    28:01
    Hrubec, jak se říká, čaruje. Fočt těsně před ním odkázal tečovat ránu od modré a dostal se i k dorážce, ale třinecký gólman se v brankovišti mrskal jak rybička a uchránit svůj tým od inkasování další branky.
     
    27:22
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Ondřej Kovařčík – 2 min., držení).
     
    25:08
    Řezníček mohl záhy zvýšit na 2:0 po přihrávce od Kuldy. Byl ve velmi dobré pozici, ale střelu na lapačku Hrubec chytil a poradil si i s dorážkou Poletína.
    24:06 David NOSEK - 1:0
     
    24:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. DAVID NOSEK se dostal k puku, který se přičiněním Lakatoše vykutálel ze skrumáže a tvrdou ranou do horní poloviny branky zaskočil Hrubce. Asistence: Dominik Lakatoš.
     
    18:40
    Tutovku neproměnil Martin Růžička. Hrňa obkroužil zlínskou branku, vyřadil ze hry oba bránící hráče a předložil puk Růžičkovi do jeho typické pozice na kruhu. Ten pálil z první na úplně odkrytou bránu, ale puk netrefil ideálně a minul. Největší šance první třetiny zůstala bez využití.
     
    18:01
    Kovařčík tečoval puk před Sedláčkem a ještě se oháněl po dorážce. Měl teď v prosotru před brankovištěm hodně prostoru. Tohle zaváhání zlínské obrany Třinec nevyužil.
     
    12:22
    Okál našel výborně Gazdu před brankářem Třince, ale ten nezasáhl puk a přesouvající se Hrubec si tak mohl vydechnout. Tohle byla velká šance.
     
    11:47
    Freibergs našel od modré připraveného Okála, ale jeho střela bez přípravy mířila těsně nad branku Hrubce.
     
    10:04
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Tomáš Kundrátek – 2 min., podrážení).
     
    07:22
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Ralfs Freibergs – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Marek Janoš

    Branky a nahrávky: 25. Nosek (Lakatoš), 54. Lakatoš (Freibergs, Herman) – 40. Martin Růžička (Gernát, Mikulík), 50. Gernát (Polanský, Krajíček), 61. Martin Růžička (Krajíček)


    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Žižka, Nosek, Řezníček, Freibergs, Gazda, Zbořil, Valenta – Fryšara, Fořt, J. Ondráček – Popelka, Kubiš, Honejsek – Lakatoš, E. Kulda, Poletín – P. Sedláček, Herman, Okál.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Kváča) – Krajíček, D. Musil, Roth, Matyáš, Gernát, Galvinš, Kundrátek – Chmielewski, Svačina, Dravecký – Polanský, Martin Růžička, O. Kovařčík – Mikulík, Novotný, Marcinko – Roberts Bukarts, Adamský, Hrňa.

    Rozhodčí: Hejduk, Petružálek – Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri