Třinec – Olomouc 4:2 (kon.) | Vítkovice – Sparta 4:2 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
Litvínov – Zlín 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 3:2 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:1 (kon.)
Mountfield HK – Chomutov 5:0 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:3 (2:2, 1:0, 2:1)
Berani Zlín
Pátek 21.12.2018, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:04:32)
     
    Utkání sledovalo 5 176 diváků.
     
    Střely na branku: 24 – 25
     
    Je dobojováno. Hosté dokázali ve druhé třetině srovnat na 3:3. Pak ale přišly dva rychlé góly Litvínova, který odskočil na rozdíl dvou branek. A stav 5:3 vydržel až do konce utkání. Litvínovští tak berou z domácího duelu všechny tři body. Hosté naopak pojedou do Zlína bez jediného bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Domácí už jen kontrolují hru, nikam se neženou. Zápas je rozhodnut a hosté jsou tak už bez jakékoli šance.
     
    59:03
    Kašpar unikl po pravém křídle, zpoza Sedláčkovy branky poslal puk před branku, kde však jeho spoluhráč pouze promáchl. Další pěkná akce Litvínova.
     
    58:24
    David Nosek střílel z pravého kruhu. Jenže střela mu nesedla a puk neměl takovou razanci, aby branku Januse ohrozil. Následně pak jdou do akce zase domácí hráči.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:41
    Hosté se vystavili ofsajdové pasti, ve které byl Freibergs. Hra je tak vykázána zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    56:58
    Domácí stále drží dvoubrankový náskok a nyní jdou sami do útoku. Hosté tak už nemají moc času na to s utkáním něco udělat.
     
    56:01
    Hosté se dostali do útoku a snažili se o kontaktní branku, ale obrana domácích a brankář Janus jsou zatím proti.
     
    55:26
    Následuje komerční přestávka.
    55:16 Lukáš VÁLEK - 5:3
     
    55:16
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná akce LUKÁŠE VÁLKA, který dostal přihrávku od Františka Lukeše a sjel si až před Jakuba Sedláčka. Tam si z bekhendu vrátil puk zpět na forhend a dokázal hostujícího brankáře překonat mezi jeho betony – 5:3. Domácí tak odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. Asistence: František Lukeš.
     
    54:23
    Popelka tečoval puk a získal ho Fryšara. Před Januse se ale druhý jmenovaný nedostal a na domácího brankáře tak nemířila žádná střela.
     
    53:54
    Nosek si vyměnil puk s Tomášem Žižkou, ale souhra obou hráčů skončila zmarem. Puk získali domácí a jdou rychle do útoku.
     
    53:14
    Hosté se snažili znovu o srovnání stavu skóre, ovšem obrana Litvínova je nepustila do přesnějšího zakončení před brankou Jaroslava Januse.
    52:09 Jan ŠČOTKA - 4:3
     
    52:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Dvě vteřiny před vypršením hostujícího trestu využívají domácí svou přesilovou hru. Kašpar poslal puk na JANA ŠČOTKU, který z levé strany trefil odkrytou Sedláčkovu klec – 4:3. Domácí tak jdou potřetí do vedení. Asistence: Lukáš Kašpar a Jakub Petružálek.
     
    51:14
    Další obléhání branky Zlína, domácím se však nedaří dostat se ke střele, která by Sedláčka mohla ohrozit. A nyní vyhazují puk až před litvínovskou klec.
     
    50:49
    Nyní Zlínští dokázali dostat puk z obranného pásma a posílají ho až před Jaroslava Januse.
     
    50:20
    Sčotka střílel okamžitě po převzetí kotouče, Jakub Sedláček však dokázal zakročit svým pravým betonem. Nicméně domácí hráči stále drží útočné pásmo.
     
    50:11
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tomáš Žižka – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    49:35
    Viktor Hübl se snažil zakončit z levého kruh, kotouč mu však utekl z čepele a rázem tak bylo po možné šanci domácího týmu.
    48:10 Tomáš FOŘT - 3:3
     
    48:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je znovu vyrovnáno! Přihrávku přímo před branku Jaroslava Januse dostal od Kubiše TOMÁŠ FOŘT, jenž se poté svou střelou zblízka nemýlil – 3:3. Opět se tak začíná znovu od začátku. Asistence: Pavel Kubiš.
     
    47:47
    František Lukeš se dostal do úniku před branku Sedláčka, zlínský brankář však zakročil a poté hru přerušil. Vhazování proběhne po jeho pravici.
     
    47:06
    Další střela Lukáše Kašpara končí na obraně Zlína a hosté se pak dostávají do rychlé protiakce.
     
    46:51
    Nyní po dalším přerušení hry následuje komerční přestávka.
     
    46:22
    Lakatoš sebral domácím puk a spěchal s ním do útočného pásma. Jenže tam o něj přišel a na druhé straně pak střílel Kašpar, jehož ránu chytá Sedláček.
     
    45:59
    Zakázané uvolnění hostů a hra se tedy stěhuje před branku Jakuba Sedláčka. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    45:24
    Nepřesná rozehrávka hostů ve středním pásmu znamenala zisk kotouče pro Litvínov, který šel dopředu. Ovšem Jakuba Petružálka zastavil ofsajd a hra se stěhuje zpět do střední třetiny.
     
    44:54
    Domácí se usadili v pásmu Zlína a od modré čáry vyslal tvrdou stelu Marek Baránek. Proti ní zasáhl včas pohotově Jakub Sedláček a raději pak přerušuje hru.
     
    44:31
    Hübl je také na ledě a Verva se tak ubránila. Už je v plném počtu.
     
    44:20
    Další vyhození puku až před branku Jakuba Sedláčka a i klasické oslabení Litvínovští už zvládnou. Tato situace může Litvínovu hodně pomoci.
     
    43:35
    Verva je ve čtyřech a znovu vyhazuje puk až před hostující branku. Oslabení tak domácí hokejisté zvládají zatím velmi dobře.
     
    43:30
    Nyní se domácí osvobozují a za chvíli už budou ve čtyřech hráčích.
     
    42:42
    Domácí se snažili vyhodit puk z obranné třetiny, ani jednomu hráči se to však nepovedlo. Hosté se ale vykázali sami z třetiny Litvínova a díky tomu se hra stěhuje mimo teritorium Vervy.
     
    42:31
    Domácí jdou do tří a to je pro hosty velká šance srovnat. Budou hrát přes minutu přesilovou hru pět na tři. Vhazuje se po levé ruce Jaroslava Januse.
     
    42:31
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Viktor Hübl – 2 min., podrážení).
     
    42:22
    Lakatošova formace naskočila na led a hned jde do útočné akce.
     
    41:46
    Domácí se musí opět bránit v oslabení a hosté tak mají šanci srovnat. Verva však získala puk ve vlastním obranném pásmu a poslala ho až před Jakuba Sedláčka.
     
    41:35
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Lukáš Válek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    41:10
    Litvínov je v plném počtu.
     
    40:39
    David Nosek poslal puk před branku Litvínova, kde ho tečoval Kubiš, ale bylo to nepřesné.
     
    40:10
    Hübl neuspěl proti Fořtovi na vhazování a hosté tak jdou hned do útoku. Dohrávají svou přesilovou hru, kterou přerušila siréna konce druhé třetiny.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 17 – 16
     
    I druhá třetina je za námi. V ní se domácí dostali v jejím závěru do vedení, když Válek skóroval v přesilové hře. Před třetím dějstvím tak mají domácí těsný náskok, ovšem nemají zdaleka nic vyhraného. Hosté se pokusí s utkáním něco udělat a čeká nás tak zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:23.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Nyní mají přesilovku hosté a už se natlačili do útočného pásma. Po střele Gazdy zasáhl Janus a obrana Litvínova pak poslala puk až před Sedláčkovu branku.
     
    39:10
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Michal Trávníček – 2 min., nesportovní chování).
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
    38:27 Lukáš VÁLEK - 3:2
     
    38:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští strhávají v přesilové hře vedení na svou stranu. LUKÁŠ VÁLEK byl dobře postavený u branky hostů. Po střele Baránka se pak puk odrazil od zadního mantinelu právě k Válkovi, jenž z levé strany prostřelil Jakuba Sedláčka – 3:2. Asistence: Marek Baránek a Viktor Hübl.
     
    38:11
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Edgars Kulda – 2 min., vysoká hůl).
     
    37:55
    Ladislav Romančík se dostal ke střele kousek od modré čáry a jeho pokus kryje obrana Zlína. Poté se hosté dostali ke kotouči a jdou do útočné akce.
     
    37:18
    A nyní jsou už v plném počtu.
     
    36:28
    Hosté se osvobozují a puk letí až před Januse.
     
    36:14
    Jakub Sedláček si pohlídal prostor mezi levou rukou a levou tyčkou. Petružálek tam vyslal puk a ten hostující brankář nakonec pokryl. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    35:34
    Domácí se dostali velmi rychle do útočného pásma, ale jejich následný pokus skončil zmarem. Hosté se pak nedokázali osvobodit a Verva tak stále útočí.
     
    35:18
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Daniel Gazda – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:39
    Akce střídala akci a v té další byl nyní zase Zlín. Tomáš Žižka se napřáhl na modré čáře, jeho dalekonosný projektil skončil jen na Jaroslavu Janusovi.
     
    33:54
    Fořt protečoval puk do útočného pásma. Poté se k němu dostal Řezníček, proti obraně Vervy však svou střelou neuspěl. Ta si znovu připisuje dobrý obranný zákrok.
     
    33:23
    Na druhé straně nebezpečně vystřelil z levého kruhu Zdeněk Okál, tváří v tvář Janusovi však neuspěl. Domácí brankář zapsal další veledůležitý zákrok a drží svůj tým!
     
    33:02
    Hüblova střela zamířila mimo tři tyče a hosté si mohli oddychnout. Litvínovští tak měli další slibnou šanci, která gólem nekončí.
     
    32:26
    Ščotka zachytil před útočnou modrou čárou puk, ale nakonec ho získali zpět hosté a šli do útoku. Jenže ten domácí obránci včas zastavili.
     
    32:13
    Následuje další komerční přestávka.
     
    32:13
    Romančík poslal kotouč na Jakuba Sedláčka, ten jeho pokus kryje a hned na to přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    31:54
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    31:15
    Sedláček zachytil další vyhození domácích a hned od vlastní branky poslal kotouč směrem do středního pásma.
     
    30:45
    Další vyhození domácích a kotouč znovu míří až před branku Zlína. Verva pošetřila další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    30:05
    Herman se natlačil před Januse, jeho přízemní pokus však chytil Janus a hned poslal puk svým spoluhráčům, kteří se hned na to osvobozují vyhozením puku před Sedláčkovu klec.
     
    29:54
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (David Tůma – 2 min., podrážení).
     
    29:28
    Řezníček střílel těsně před Janusem, jeho pokus však skončil na jeho betonu, kterým kotouč vyrazil daleko před sebe a pomohl tak svému týmu.
     
    29:04
    Následuje další komerční přestávka.
     
    28:18
    Okál střílel z pravého kruhu, jeho pokus vyrazil Janus před sebe, dorážka stejného hráče pak končí na jeho levém betonu.
     
    27:31
    Jan Myšák byl v obrovské šanci před zlínskou brankou, ale není z toho vedoucí branka. Po Trávníčkově přihrávce šel do blafáku, puk mu ale zůstal u levého betonu Sedláčka. Kdyby se to povedlo, zřejmě by Verva vedla!
     
    26:59
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    26:36
    Lukáš Doudera si našel prostor před hostující brankou, jeho pokus však skončil jen těsně nad břevnem Sedláčkovy klece.
     
    26:02
    Další osvobození Zlína, který své oslabení zatím bez větších problémů zvládá.
     
    25:28
    Litvínovští se po chvilce vrátili zpět do útoku, ale hned na to o puk přišli a hosté ho znovu vyhazují až před branku Jaroslava Januse.
     
    25:05
    Zlínští se dostali velmi brzy ke kotouči a hned ho vyhodili až před domácí branku. Úvod přesilovky tak domácím nevyšel.
     
    24:59
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Pavel Sedláček – 2 min., vysoká hůl).
     
    24:38
    Zlínští se dostali do další akce před brankou domácích, jejich pokus však mezi tři tyče nezamířil.
     
    23:22
    Freibergs vyzval Ondráčka ke střele, ten však netrefil před sebou odkrytou domácí klec! Hosté tak nebyli daleko od vedoucí branky!
     
    23:13
    Branka domácích se vychýlila ze svého postavení a nyní bude potřeba její ukotvení zpět. Na ledě už jsou ledaři a chvilku se tak hrát nebude.
     
    22:43
    David Nosek po střele od modré čáry poslal puk až před Januse, tomu však pomohla pozorná obrana, která pokus hostujícího obránce dokázala zastavit.
     
    21:54
    Popelka posunul puk na modrou čáru odkud střílel Gazda, ale Jaroslav Janus vše dobře viděl a akci hostů zastavil sklapnutím svých betonů. Hra je přerušena a vhazování proběhne po jeho levé ruce.
     
    21:24
    Po něm to zkoušel také Lukáš Doudera, ale také obránce Litvínova byl nepřesný. Nicméně domácí hokejisté stále drží útočné pásmo.
     
    21:02
    Válek poslal puk na rozjetého Viktora Hübla, druhý jmenovaný však nedokázal propasírovat puk za záda Jakuba Sedláčka.
     
    20:14
    Kašpar střílel z prostoru mezi kruhy, jeho pokus však zastavila obrana Zlína, která tak zabránila šanci domácího celku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 6 – 8
     
    První třetina je za námi a padly v ní čtyři branky. Nejprve se do vedení dostali hosté. Domácí však ve vlastním oslabení srovnali, když Lukeš proměnil nařízené trestné střílení. A chvilku poté se trefil Hübl a Verva vedla. Jenže dvě vteřiny před koncem této části hry prostřelil Januse Lakatoš, jenž srovnal s Vervou krok. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:30.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:58 Dominik LAKATOŠ - 2:2
     
    19:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný konec první části hry. Je znovu vyrovnáno! Hned po vhazování se na vrcholu levého kruhu opřel do střely DOMINIK LAKATOŠ a pohotovou ranou pak překonal překvapeného Jaroslava Januse – 2:2.. Asistence: Zdeněk Okál a Jakub Herman.
     
    19:55
    Lakatoš ještě ohrozil branku Litvínova, Janus musel v závěru první třetiny zasahovat. Hra je přerušena a bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    19:37
    Viktor Hübl střílel ve vlastním oslabení, ale byl v postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    19:18
    Litvínov vyhazuje puk před branku hostů a šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení. Hosté se tak vrací zpět a zakládají celou akci znovu od začátku.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:44
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Marek Baránek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    18:32
    Antonín Honejsek se snažil zakončit, ač byl tísněn obránci domácích. Nakonec kotouč našel u svého betonu Jaroslav Janus a poslal ho svým spoluhráčům.
     
    17:45
    Domácím se tak mnohem lépe dýchá a nyní se dostali do další akce. Jurčík však byl čistě o puk připraven a do akce jdou Zlínští.
    16:53 Viktor HÜBL - 2:1
     
    16:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva otáčí vývoj utkání na svou stranu a jde poprvé do vedení. VIKTOR HÜBL převzal kotouč od Válka a směřoval s ním před hostující klec. Poté těsně před Sedláčkem z bekhendu zakončil pod víko jeho branky – 2:1. Asistence: Lukáš Válek a Lukáš Doudera.
     
    16:40
    Fryšara protečoval kotouč do útočného pásma a hosté ztrácejí puk. Verva jde do rychlé akce na druhé straně.
     
    16:07
    Domácí se hned dostali do útoku a na Sedláčka mířila střela, ta ale skončila nakonec jen těsně vedle jeho branky.
     
    15:52
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    15:18
    Hosté pokračují ve své přesilové hře a už se uhnízdili v pásmu Litvínova. Ovšem domácí zachytili černou gumu a poslali ji znovu daleko od své branky.
    14:37 František LUKEŠ - 1:1
     
    14:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    V oslabení Verva vyrovnává na 1:1. Po akci domácích fauloval v jasné střelecké pozici Okál a sudí nařídil trestné střílení, které bez větších problémů dokázal proměnit FRANTIŠEK LUKEŠ. Začíná se tedy znovu od začátku.
     
    14:37
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Zdeněk Okál – trestné střílení, sekání).
     
    14:10
    Domácí se okamžitě dostali k puku a vyhodili ho až před hostující branku. Dominik Lakatoš pak od své branky zakládal další akci.
     
    13:52
    Nyní na řadu přichází další komerční přestávka.
     
    13:52
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Juraj Mikúš – 2 min., nesportovní chování).
     
    13:38
    A celá situace se nyní zopakovala znovu a Litvínov tak získává znovu útočnou třetinu zadarmo.
     
    13:14
    Zakázané uvolnění Zlína a hra se tak stěhuje zpět před branku Jakuba Sedláčka. Vhazování proběhne po jeho levé ruce.
     
    12:04
    Suchánek naskočil na ledovou plochu a Litvínov je tedy v plném počtu.
     
    11:43
    Dominik Lakatoš si dojel puk na levém kruhu a poté prudkou střelou málem ohrozil Jaroslava Januse. Nakonec mu pomohl zákrok domácího obránce a brankář Litvínova tak nemusel zasahovat.
     
    10:58
    Další osvobození Vervy a ta šetří cenné vteřiny ze svého oslabení, které zatím hraje velmi dobře.
     
    10:51
    Nosek dostal přihrávku od Ondráčka na modrou čáru a poté se jal ke střele. Ta ovšem končí jen na Jaroslavu Janusovi a hra je opět přerušena. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    10:20
    Litvínovští se dostali ke kotouči, ten bez čekání poslali až před hostující branku. Zlínští tak musejí zakládat svou další útočnou akci v přesilové hře z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    10:04
    Následuje komerční přestávka.
     
    10:04
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jakub Suchánek – 2 min., vysoká hůl).
     
    09:34
    Domácí se snažili najít rychlou odpověď, ovšem Jurčíkova střela mezi tři tyče nezamířila.
    09:10 Tomáš FOŘT - 0:1
     
    09:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Po založení akce na straně Beranů obešel dva hráče Vervy TOMÁŠ FOŘT, který si sjel na levý kruh a odtud poté svou střelou překonal Januse nad jeho lapačkou – 0:1. Asistence: Jiří Ondráček.
     
    08:53
    Michal Trávníček nemohl pokračovat ve hře, ztratil hůl, a tak aspoň kopl kotouč směrem před domácí branku. Hosté ale nakonec mají kotouč zase pod kontrolou.
     
    08:09
    Za brankou Litvínova svedly oba týmy souboj o kotouč, který nakonec vyhráli domácí hokejisté a přemisťují se na druhou stranu.
     
    07:31
    Freibergs vybojoval puk za vlastní brankou a Berani tak mohou projít do rychlé akce před branku litvínovského celku.
     
    06:53
    Ščotka pálil na branku Zlína, při svém pokusu však zlomil hůl a musí rychle odbruslit na střídačku.
     
    06:13
    Dominik Lakatoš, liberecký Bílý Tygr, jenž je na hostování ve Zlíně, nyní obral domácí o kotouč a zakládá další akci zlínského celku.
     
    05:26
    Zakázané uvolnění také na straně Zlína a nyní zadarmo útočné pásmo získávají domácí hokejisté. Vhazovat se bude po levé ruce zlínského brankáře.
     
    04:56
    Hra ve středním pásmu, poté se však kotouč dostal zpět na hokejky hokejistů Litvínova a domácí tak mohou opět zahrozit před Sedláčkovou klecí.
     
    04:16
    Martin Hanzl nahrál kotouč volnému Ondřeji Jurčíkovi. Druhý jmenovaný však měl puk na dlouhou hůl a do zakončení těsně před Sedláčkem nedostal.
     
    03:29
    Nosek je na ledové ploše a Zlín je tedy v plném počtu.
     
    03:06
    Zlínští získali puk na svou stranu a okamžitě ho vyhazují do bezpečí, a to až před domácí branku. Tohle oslabení hosté už zvládnou.
     
    02:34
    Až nyní pálil Jakub Petružálek, jeho jmenovec ve zlínské brance však puk vyhodil do rohu kluziště. Nicméně Verva stále drží útočné pásmo.
     
    01:59
    Litvínovští už se uhnízdili v pásmu Zlína, kde kombinují před brankou Jakuba Sedláčka. Ten je zatím ale bez práce, neboť na něho nemířila žádná střela.
     
    01:29
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (David Nosek – 2 min., vysoká hůl).
     
    01:26
    Michal Poletín se zkoušel z otočky trefit, ovšem bývalý chomutovský útočník poslal kotouč mimo tři tyče.
     
    01:08
    Zakázané uvolnění Litvínova a hra se stěhuje opět před jejich branku. Vhazovat se tak bude znovu před Jaroslavem Janusem. Tentokráte po jeho levé ruce.
     
    00:43
    Jenže hosté byli opět aktivní, získali puk a vystřelili na Jaroslava Januse, který jejich střelu kryje. Hra je přerušena a bude se vhazovat před ním.
     
    00:19
    Berani vyhráli úvodní vhazování a hned se vydali do útočné akce. Verva však zachytila kotouč a hned na to míří do akce na druhé straně.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – Ščotka, Porseland, Baránek, L. Doudera, Suchánek, Romančík, Březák – Kašpar, J. Mikúš, Petružálek (A) – F. Lukeš, V. Hübl (A), Válek – Trávníček (C), Gerhát, Myšák – Jurčík, M. Hanzl, D. Tůma.

    PSG Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Freibergs, Nosek (A), Žižka (C), Řezníček, Valenta, Gazda, Zbořil – Kubiš (A), Fořt, J. Ondráček – Herman, Lakatoš, Okál – Popelka, P. Sedláček, Fryšara – Poletín, Honejsek, E. Kulda.

    Rozhodčí: Pešina, Kika – Kis, Rampír.
    Jan Myšák v 16 letech má v extralize 2 góly a 2 asistence.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se už v letošní sezóně utkaly dvakrát a pokaždé skončil výsledek 5:2. Jednou takto vyhráli hokejisté Litvínova, jednou pak Zlín. Kdo se z jakékoli výhry bude radovat dnes?
     
    PSG Berani Zlín

    Hosté ze Zlína jsou na tom o malinko lépe, jsou devátí a získali devětatřicet bodů, což je o bod více než má domácí Verva. Berani také třináctkrát prohráli a čtrnáctkrát odešli z ledu jako poražený tým. Naposledy vybojovali bod na domácím ledě, když padli 2:3 po prodloužení s Třincem. Dnes se na ledě Litvínova pokusí na bodový zisk navázat, aby si svou pozici udrželi nebo naopak postoupili i nějaký ten stupínek výše. Čeká nás zajímavý zápas takřka vyrovnaných soupeřů, tak si ho nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Jiří Ondráček – 17 bodů (9+8)
    Jakub Herman – 16 bodů (6+10)
    Jakub Šlahař – 16 bodů (6+10)
     
    HC VERVA Litvínov

    Domácí hokejisté jsou v tabulce na desátém místě se ziskem osmatřiceti bodů. Na své konto dosud zapsali třináct výher a čtrnáct proher. Zatím drží pozici pro předkolo play-off, ovšem na nepopulární play-out mají náskok pouhého jednoho bodu. Dnes by tak měli určitě bodovat, pomýšlejí-li na vyšší umístění v tabulce a vyhnutí se skupině o udržení. Naposledy litvínovští hokejisté nestačil na Mladou Boleslav, která doma zvítězila 5:2. Tuto prohru se Litvínovští pokusí dnes odčinit, se Zlínem je však nic jednoduchého nečeká.

    Nejproduktivnější hráči

    Jakub Petružálek – 20 bodů (3+17)
    František Lukeš – 19 bodů (10+9)
    Viktor Hübl – 14 bodů (16+8)
     
    Hezký páteční podvečer přeji všem příznivcům hokeje. Na programu je opět tuzemská extraliga a s ní další zápasy a my budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a PSG Berani Zlín.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 15. F. Lukeš (TS), 17. V. Hübl (Válek, L. Doudera), 39. Válek (Baránek, V. Hübl), 53. Ščotka (Kašpar, Petružálek), 56. Válek (F. Lukeš) – 10. Fořt (J. Ondráček), 20. Lakatoš (Okál, Herman), 49. Fořt (Kubiš)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – Ščotka, Porseland, Baránek, L. Doudera, Suchánek, Romančík, Březák – Kašpar, J. Mikúš, Petružálek (A) – F. Lukeš, V. Hübl (A), Válek – Trávníček (C), Gerhát, Myšák – Jurčík, M. Hanzl, D. Tůma.
    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Freibergs, Nosek (A), Žižka (C), Řezníček, Valenta, Gazda, Zbořil – Kubiš (A), Fořt, J. Ondráček – Herman, Lakatoš, Okál – Popelka, P. Sedláček, Fryšara – Poletín, Honejsek, E. Kulda.

    Rozhodčí: Pešina, Kika – Kis, Rampír

    Diváci: 5 176
    ocianews.com