Bolzano – Znojmo 4:3 (kon.)
konec
HC Bolzano
4:3 (0:1, 2:1, 2:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 21.12.2018, 19:45 • Palaonda Eiswelle • bet-at-home ICE Hockey League • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Orli se ženou do útoku a Lassila míří opět na střídačku!
     
    58:07
    A Orli to zkusí bez gólmana!
     
    55:26
    Orli právě vstřelili branku!
    A opět jeden nenápadný protiútok! Na Irvinga od modré mířila střela od McPhersona, kterou se Orli vydali dorážet, přičemž MARKU KALUSOVI se to povedlo! Znojmo je opět ve hře. Asistence: Adam Sedlák a Allan McPherson.
     
    53:05
    Ve stejném čase jako padl gól ještě dostává desetiminutový trest Findlay (BLZ) za nesportovní chování.
     
    53:05
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Nutno podotknout, že Lišky předvedly nádhernou akci. Ve středním pásmu se domácím podařilo ukořistit kotouč, od vlastní modré se puk posunul až na kruh, aby následně putoval na uvolněného RILEYHO BRACE, který se nemohl netrefit. Asistence: Alexander Petan.
     
    44:14
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    A domácí poprvé v zápase vedou! Lišky si rozebraly znojemskou obranu do posledního dílečku a na konci velmi pohledné kombinace stál ALEXANDER PETAN, na jehož ránu z mezikruží neměl Lassila nárok. Asistence: Brett Findlay a Riley Brace.
     
    38:49
    Vynikající Lassila! Insam dostal přihrávku do jízdy za znojemskou obranu, ujížděl na brankáře úplně sám, ale střelou zápěstím proti orlímu maskovanému muži neuspěl!
     
    28:57
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Kuparinen – 2 min., sekání).
     
    28:25
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Schweitzer – 2 min., podrážení).
     
    27:35
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Dnešní zápas je plný překvapení, chvilkové zaváhání ze strany jednoho týmu zřejmě vede k jeho brzkému skórování. Domácí totiž vyrovnávají po zcela nenápadné akci, kdy od modré vystřelil Campbell, jehož ránu tečoval MARCO INSAM. Asistence: Timothy Campbell a Angelo Miceli
     
    25:34
    Orli právě vstřelili branku!
    Stačí ovšem jeden protiútok a vše je jinak! Lattner vybojoval puk u mantinelu, poslal jej Stretchovi na vrchol kruhu, odkud kotouč zamířil až na hůl MARKA KALUSE. Ten se střelou z bezprostřední blízkosti nemýlil! Asistence: C. J. Stretch a Jan Lattner.
     
    23:31
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Domácí ujeli do přečíslení dvou na jednoho, vyšachovali padajícího znojemského obránce, přihrávku k tyčce dostal BRETT FINDLAY, kterému jen stačilo zasunout puk do odkryté klece. Asistence: Alexander Petan a Paul Geiger.
     
    09:19
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Špaček – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    08:37
    Orli právě vstřelili branku!
    C.J. STRETCH otevírá gólový účet zápasu! Zkušený Kanaďan dostal přihrávku na modrou, odkud si vybruslil do mezikruží. Nikdo jej neatakoval, tak se rozhodl pro zakončení a jeho rána zápěstím skončila v růžku nad Irvingovým levým ramenem! Asistence: Marek Kalus.
     
    02:57
    Kalus přímo před Irvingem netrefil bránu! Odražená střela od modré skončila v mezikruží, kam si úplně sám nabruslil znojemský útočník, jenže se do rány opřel možná až příliš a bránu minul!
     
    Znojmu dnes bude na lavičce chybět hlavní trenér Miroslav Fryčer, který od ligy dostal čtyřzápasový trest za domácí utkání s Villachem.

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 24. Findlay (Petan, Geiger), 28. Insam (Campbell, Miceli), 45. Petan (Findlay, Brace), 54. Brace (Petan, Campbell) – 9. Stretch (Kalus, McPherson), 26. Kalus (Lattner, McPherson), 56. Kalus (Sedlák, McPherson)


    HC Bolzano: Irving (Smith) – Nordlund, Rowley, Geiger, Campbell, Marchetti, Mackenzie, Glira – Brace, Findlay, Petan – Frigo, Kuparinen, Frank – Miceli, Carozza, Insam – Deluca, Bernard, Schweitzer.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Halász) – Lattner, Sedlák, Vainonen, Tejnor, Stehlík, Kruckovyč – Kalus, Stretch, McPherson – Špaček, Matuš, Němec – Novák, Kujawinski, Luciani – Bulín, Oščádal.

    Rozhodčí: Kellner, K. Nikolić – Pardatscher, Sparer

    Diváci: 2020
    bahis siteleri