New Jersey – Ottawa 5:2 (kon.) | Washington – Buffalo 2:1 (kon.) | Colorado – Chicago 1:2 (kon.)
Philadelphia – Columbus 3:4 (kon.) | Boston – Nashville 5:2 (kon.) | Detroit – Florida 1:2 (kon.)
Vegas – Montreal 3:4 (po pr.) | Calgary – St. Louis 1:3 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:3 (po pr.)
konec
Detroit Red Wings
1:2 (0:2, 1:0, 0:0)
Florida Panthers
Sobota 22.12.2018, 20:09 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (22:43:50)
     
    Československá stopa

    Filip Hronek (DET) žádný bod, 5 střel, 22:54 čas na ledě
    Martin Frk (DET) žádný bod, žádná střela, 6:13 čas na ledě
     
    Hvězdy utkání:

    1. Roberto Luongo (FLA) 33 zákroků, 1 inkasovaný gól
    2. Jonathan Huberdeau (FLA) 0+2
    3. Jevgenij Dadonov (FLA) 1+0
     
    Zatímco úvodní dvě třetiny byly vyrovnané, třetí patřila jasně domácímu celku. Detroit se snažil vyrovnat, ale Roberto Luongo se rozchytal k parádnímu výkonu a pomohl Floridě k dvěma bodům. Hostující tým se v poslední dvacetiminutovce soustředil na obranu, což se mu vyplatilo.

    Střely na branku: 34:23.
    Střely na branku ve třetí třetině: 16:7.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Od modré čáry vypálil český obránce, jehož pokus brankáři vypadl. Na hranici brankoviště mohl ještě dorážet Thomas Vanek, ale kotouč mu v jasné příležitosti přeskočil hůl.
     
    59:53
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:53
    Od modré čáry vystřelil ještě Niklas Kronwall, jehož pokus zkrotil Roberto Luongo. Před hostujícím brankářem operoval Dylan Larkin, ale k dorážce se nedostal.
     
    59:37
    Niklas Kronwall přihrál do rohu hrací plochy, odkud přišla přihrávka před branku. Ovšem kotouč jen proletěl na druhou stranu kluziště, akce Detroitu stále pokračuje.
     
    58:57
    Florida vyhazuje jen za cenu zakázaného uvolnění, hra se přesune před branku hostů. Jimmy Howard opět míří na střídačku!
     
    58:46
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:40
    Jimmy Howard míří na střídačku a pouští do hry dalšího bruslaře. Podaří se Red Wings vyrovnat při závěrečné power-play?
     
    58:25
    Odražený puk zamířil na hranici kruhů. Z osy hrací plochy vypálil Aaron Ekblad, jenž zazvonil na pravou tyč domácí branky. Mohlo být rozhodnuto, ale díky příliš přesnému zakončení není!
     
    57:07
    Detroit se opět usadil před brankou soupeře, kde vyprodukoval pokus z hranice kruhů. Ovšem Roberto Luongo chytá jako za mladých let a připisuje si další zákrok ramenem. Poté Florida vyhazuje do středního pásma a míří na střídačku.
     
    56:19
    Niklas Kronwall mířil před branku, ale pokus z hole Tylera Bertuzziho netrefil. Hostující gólman si tak do statistik připisuje snadný zákrok.
     
    55:46
    Z levé strany mířila střela asi dvacet centimetrů nad ledem k zadní tyči. Jenže Roberto Luongo měl lapačku na správném místě a schoval do ní černou gumu.
     
    55:07
    Aleksander Barkov zachytil vyhození po mantinelu a hned poté vyslala střelu proti domácí brance. Ovšem Jimmy Howard byl připravený a puk vyrazil.
     
    54:45
    Do útočného pásma vletěl Troy Brouwer, jehož pokus přes obránce vyrazil Jimmy Howard před sebe. Akce Floridy pokračovala a z pravé strany zakončoval ještě Denis Malgin.
     
    53:28
    Početní výhoda se Detroitu nevydařila, v jejím závěru Florida opět vyhodila přes všechny čáry.
     
    52:24
    Od modré čáry vyslal nabídku na teč Dennis Cholowski, jehož pokus na hranici brankoviště netečoval Thomas Vanek. Kotouč tedy jen prolétl vedle pravé tyče.
     
    51:28
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Troy Brouwer – 2 min., sekání).
     
    51:20
    Po vyhraném vhazování se do jasné příležitosti procpal Dylan Larkin, jemuž branka asi dnes není přána. Domácí útočník zakončoval z mezikruží po ledě k tyči, ale hostující gólman vytáhl zákrok večera betonem. Roberto Luongo nyní soupeři sebral vyrovnání. Uf, to byl nádherný hokejový moment.
     
    50:53
    Na pravém kruhu pro vhazování zůstal osamocený Jacob de La Rose, jehož golfák mířil do vzdálenější šibenice. Roberto Luongo vytáhl parádní zákrok lapačkou, který ještě prodal.
     
    50:00
    Jonathan Huberdeau od modré čáry viděl vedle branky postaveného Jevgenije Dadonova, na kterého také mířila střílená přihrávka. Ruský hráč nastavil hůl, ale puk zamířil jen do Jimmyho Howarda.
     
    49:37
    Dylan Larkin zachytil kotouč, s nímž vyjel do středního pásma, odkud kotouč poslal za branku. Detroit může do hry pustit čerstvou čtveřici.
     
    49:02
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Nick Jensen – 2 min., vysoká hůl).
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:01
    Od pravého mantinelu vystřelil Bogdan Kiselevič, jehož pokus vytěsnil domácí brankář ramenem. Kotouč se poté odrazil mezi kruhy, ale dorážka už nepřišla.
     
    48:00
    Detroit se sice usadil před brankou soupeře, kde ale jenom kombinoval podél mantinelu. Následně Florida vyhrála souboj za brankou a posunula hru do středního pásma.
     
    46:12
    Po nahození ze středního pásma se hra opět přerušuje. Jimmy Howard raději schoval černou gumu na hrudi a rozehrát se neodhodlal.
     
    46:03
    Ve středním pásmu dostal přihrávku jeden z domácích hráčů, jehož pokus přes obránce skončil v lapačce Roberta Luonga. Po reklamní přestávce se bude vhazovat po pravici hostujícího gólmana.
     
    45:31
    Florida už nikam nespěchá a soustředí se na bránění výsledku. Denis Malgin dostal přihrávku do středního pásma, odkud přichází jen nahození za branku domácího mužstva.
     
    44:48
    K dalšímu střele se procpal Jevgenij Dadonov, který nechal vyniknout domácího brankáře. Hra se po delší dobře přerušuje a bude se vhazovat před brankou Red Wings.
     
    43:50
    Z pravého kruhu pro vhazování vystřelil Tyler Bertuzzi, který mířil na první tyč. Ovšem Roberto Luongo zasahovat nemusel, jelikož kotouč proletěl jen kolem branky.
     
    43:00
    V oslabení se do protiútoku hnal Denis Malgin, jenž rychlou brzdou oklamal soupeře. Jeho následný pokus po ledě úspěch neslavil. Florida musí spěchat zpátky.
     
    42:40
    Od modré čáry vystřelil Dennis Cholowski, jehož pokus vyrazil brankář před sebe. Poté přihrával před branku Dylan Larkin, jenž našel pouze soupeře.
     
    41:50
    Hostující Troy Brouwer hrál soupeře místo puku, což se mu vyplatilo. Následně Florida ještě ušetřila několik vteřinek navíc.
     
    41:42
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Frank Vatrano – 2 min., držení).
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:36
    Dylan Larkin si chtěl najet mezi beky, což také zkusil, neúspěšně. Jenže Florida o pár okamžiků později vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také ve druhé dvacetiminutovce jsme sledovali vyrovnanou podívanou, ovšem brankový rozdíl už je pouze jednogólový. Trochu šťastným způsobem se totiž prosadil Thomas Vanek, jemuž pomohl Luongův beton. Ve třetí části nás tedy čeká hodně napínavá koncovka. Uvidíme, jak si celky rozdělí bodový přísun.

    Střely na branku: 17:16.
    Střely na branku ve druhé třetině: 7:7.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:22
    Přihrávku na modrou čáru dostal Filip Hronek přes celou šířku kluziště. Ovšem zakončení českého obránce zamířilo jen do prvního bránícího hráče.
     
    38:07
    Jonathan Huberdeau přihrával z rohu před branku, kde se nacházel Aleksander Barkov. Ovšem kotouč trefil bránícího hráče, od kterého se odrazil jen těsně vedle tyče.
     
    37:44
    Do předbrankového prostoru si najel věčný asistent Jonathan Huberdeau, který tentokrát zakončoval. Jeho pokus ale skončil pouze v lapačce Jimmyho Howarda.
     
    37:05
    Mezi kruhy zůstal osamocený Christoffer Ehn, jenž vystřelil z otočky. Jeho pokus mířil pod horní tyč, ale Roberto Luongo vytáhl další zákrok ramenem.
     
    36:32
    Mike Hoffman obral obránce o kotouč a už to vypadalo, že se dostane ke střele. Ovšem ještě předtím zazněl hvizd rozhodčího pro ofsajd.
     
    36:21
    Domácí brankář si připisuje další zákrok do statistik, když si počíhal na pokus z pravé strany. Po reklamní přestávce se bude vhazovat po levé ruce gólmana Red Wings.
     
    35:37
    Cink! Jonathan Huberdeau už mohl střílet, ale přihrál vedle sebe. Z mezikruží zakončoval Mike Hoffman, jenž orazítkoval levou tyč Howardovy branky.
     
    34:34
    Další pokus od modré čáry vyslal Trevor Daley, jehož pumelici vyrazil povyjetý Roberto Luongo. Hostující brankář prodal své zkušenosti a zasáhl ramenem, pěkný zákrok.
     
    34:21
    Od modré čáry přišla střela, která byla sražená do předbrankového prostoru. V tomto místě operoval Justin Abdelkader, jenž měl před sebou prázdnou branku, ale kotouč v jasné situaci netrefil.
     
    33:41
    Z otočky a také z kruhu pro vhazování vystřelil Christoffer Ehn, jehož pokus minul branku. Arénou to pouze zahučelo, protože střela to byla dobrá. Následně Florida vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    32:08
    Filip Hronek přihrál na modrou čáru, kde jeho spoluhráč jen protečoval hru za branku soupeře. V těchto chvílích se hraje hodně opatrný hokej.
     
    31:19
    Florida se pokusila o dlouhou přihrávku, která skončila na zakázaném uvolnění. Po vstřelené brance narostla Detroitu křídla a hra se vrací před Roberta Luonga.
    30:00 Thomas VANEK - 1:2
     
    30:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    Přesně v polovině hrací doby se také Red Wings prosazují! THOMAS VANEK získal puk za branku a vybruslil s ním až mezi kruhy. Cestou mu kotouč vypíchl Roberto Luongo, ale rakouský hokejista se k němu vrátil. Jeho následný pokus zamířil do tyče, od které jel po brankové čáře až k betonu gólmana, až poté zamířil do svatyně Floridy. Bez asistence.
     
    29:30
    Z ostrého úhlu zkusil své štěstí Colton Sceviour, jehož pokus po ledě mířil do branky. Ovšem Jimmy Howard se nenechal překvapit a betonem zasáhl.
     
    28:19
    Gustav Nyquist o mantinel přihrál do rohu, kam se jako první dostal Dylan Larkin. Domácí útočník ihned přihrával do brankoviště, ale kotouč na jeho hranici zastavil obránce.
     
    27:22
    Domácí hráči vyprodukovali pokus od modré čáry, který byl mezi kruhy tečován, Roberto Luongo ale opět zasáhl. Poté hru do bezpečné vzdálenosti posunul Mike Hoffman.
     
    26:23
    Z pravého kruhu vystřelil přes obránce Jared McCann, jeho pokus mířil k bližší tyči, ovšem Jimmy Howard byl připravený zasáhnout. Kotouč poté putoval do rohu hrací plochy, kde byl Nick Jensen.
     
    25:13
    Detroit jel ve dvou na stejný počet bránících hráčů, ovšem místo kličky a dalšího útoku, přišlo pouze nahození. Oba celky opět pouští do hry čerstvé hráče.
     
    24:38
    Jonathan Huberdeau se snažil přes obránce nahrát na spoluhráče, ale ten už to nečekal, a tak kotouč doputoval do lapačky brankáře Red Wings.
     
    23:53
    Přes celé hřiště až do pásma se s kotoučem dostal Henrik Borgström, který si obhodil obránce, ale dříve byl u kotouče Jimmy Howard, jenž o mantinel rozehrál.
     
    22:57
    Aleksander Barkov naskočil na ledovou plochu a hned se zapojil do hry. Ovšem jeho kličkování ve středním pásmu nenašlo pochopení u soupeřových obránců.
     
    21:42
    Nejprve si před branku najel Dylan Larkin, který jen těsně minul levou tyč hostující branky. Poté z pravé strany střílel do bližší šibenice Gustav Nyquist, ale Roberto Luongo přdvedl další povedený zákrok lapačkou.
     
    21:05
    Detroit se pokoušel o přihrávku před branku, kterou zachytil Aaron Ekblad. Hostující obránce z otočky posílá hru až za branku soupeře.
     
    20:34
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Aleksander Barkov – 2 min., držení).
     
    20:25
    Mezi kruhy se ocitl Dylan Larkin, jenž dostal trochu času a vystřelil pod horní tyč. Ovšem Roberto Luongo si připisuje skvělý zákrok ramenem a stále drží dvoubrankové vedení.
     
    20:10
    Po vyhraném vhazování si mezi kruhy najel Gustav Nyquist, který dostal tvrdou přihrávku, a tak mu černá guma utekla k brankáři.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V úvodní periodě jsme sledovali vyrovnanou partii, ovšem hlavní rozdíl je ve využívání šancí. Zatímco Florida se dvakrát prosadila, tak na domácí straně selhal hlavně Dylan Larkin. Red Wings půjdou do druhé části s osmivteřinovou přesilovou hru, ovšem to bude stačit maximálně na usazení v pásmu. Stav zápasu otevřel v početní výhodě výstavní ranou Mike Hoffman a o druhý zásah se postaral po rychlém přechodu Jevgenij Dadonov.

    Střely na branku: 10:9.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:38
    Mezi kruhy se nacházel opět Dylan Larkin, jenž nastavil hůl, ale kotouč zamířil jen vedle branky. Poté z kruhu pro vhazování pálil Gustav Nyquist, ale jeho střela byla sražená do ochranné sítě.
     
    18:25
    Dylan Larkin dostal přihrávku do předbrankového prostoru kolem první tyče. Ovšem zakončení do odkryté části brány mu nesedlo, a tak se Roberto Luongo stihl přesunout a zasáhnout vyrážečkou.
     
    18:08
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Jared McCann – 2 min., podrážení).
     
    18:00
    Do konce úvodní dvacetiminutovky schází poslední dvě minuta a také je to čas, kdy se Red Wings dostali do dalšího ofsajdového postavení.
    17:21 Jevgenij DADONOV - 0:2
     
    17:21
    Florida právě vstřelila branku!
    Nahození o mantinel zachytil Keith Yandle, jenž okamžitě posunul hru do středního pásma. Aleksander Barkov přihrál do strany, kde se nacházel Jonathan Huberdeau, který viděl ruského spoluhráče mezi kruhy. JEVGENIJI DADONOVOVI byl v prvním momentu zablokovaná hůl, ale stejně se dostal k zakončení, které skončilo za brankovou čárou. Asistence: Jonathan Huberdeau a Aleksander Barkov.
     
    16:47
    Nabídkou na teč se od modré čáry prezentoval Jonathan Ericsson, jenž našel hůl spoluhráče. Ovšem zakončení Luka Glendeninga zamířilo jen do bránícího hráče.
     
    16:22
    Po vystřídání se Panthers hnali do dalšího útoku, který končí zakázaném uvolněním. Hra se tedy vrátí opět pouze do středního pásma.
     
    16:00
    Florida zavezla černou gumu za modrou čáru a nahodila ji po hrazení za bránu. Poté se hráči hostujícího celku otočili směrem ke střídačce.
     
    15:08
    Red Wings protečovali hru za branku soupeře, kde se nacházeli jen obránci Floridy. Hra se rychle přesouvá zpátky před branku Detroitu, kde musel po střele od modré čáry zasahovat Jimmy Howard.
     
    14:23
    Tyler Bertuzzi vyhrál souboj u mantinelu a posunul hru do středního pásma. Ovšem Florida se snažila nahodit puk zpátky do třetiny, ale kotouč zasáhl hráče na hrazení. Po reklamní přestávce se bude vhazovat v neutrální zóně.
     
    13:37
    Po souboji ve středním pásmu zamířila černá guma na střídačku. Hra se tedy opět přerušuje.
     
    13:06
    Zaváhání v rozehrávce mohl využít Colton Sceviour, jenž soupeři ukradl puk a najel si mezi kruhy. Jeho bekhendový pokus vyrazil Jimmy Howard k mantinelu.
     
    12:30
    Nahození ze středního pásma schoval Roberto Luongo do lapačky, ale podařilo se mu rychle rozehrát. Puk se nachází za hostující brankou, a tak oba celky střídají.
     
    11:48
    Florida zamkla soupeře v jeho pásmu, ale místo střel na branku jsme viděli jen přihrávky podél mantinelu. Po odrazu od zadního mantinelu musel kotouč ke spoluhráči přistrčit Jimmy Howard.
     
    11:14
    Detroit mohl jít do přečíslení, jenže Tyler Bertuzzi neudržel brusli na modré čáry, a tak místo šance sledujeme ofsajd. Hra se po reklamní přestávce vrátí do neutrální zóny.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:36
    Od modré čáry vystřeli z jedné Michael Matheson, jehož tvrdou ránu vyrazil Jimmy Howard k zadnímu mantinelu. Domácí poté posunuli hru do středního pásma.
     
    09:40
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Micheal Haley – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Niklas Kronwall – 2 min., hrubost).
     
    09:00
    Obě mužstva si nyní vyměňují kotouč, který létá do středního pásma. Unavené pětky poté míří na střídačky a do hry přijdou čerství hráči.
     
    08:04
    Aleksander Barkov našel zpoza branky v předbrankovém prostoru osamoceného Jonathana Huberdeaua, který kotouč v jasné pozici nezpracoval.
     
    07:42
    Red Wings se hnali do útoku, ale jejich počínání zastavuje hvizd čárového sudího, ofsajd. Hra se přesune zpátky do středního pásma.
     
    07:12
    Zadovka směřovala na levé straně na autora jediné branky. Mike Hoffman se do puku opřel na hranici kruhu pro vhazování, ale jeho pokus zamířil jen nad branku.
     
    06:51
    Přihrávku mezi kruhy dostal Gustav Nyquist, jenž udělal s pukem ještě krok do do strany a mohl zakončovat do odkryté části branky. Ovšem místo toho přišlo zakončení do protipohybu gólmana, jehož černá guma tentokrát trefila.
     
    06:02
    V předbrankovém prostoru operoval Dylan Larkin, jenž po ledě posílal kotouč do branky. Ovšem brankář Panthers skvěle zasahuje betonem a drží Floridu ve vedení.
     
    05:48
    Další pokus od modré čáry vyslal Nick Jensen, ovšem na jeho zakončení Roberto Luongo dobře viděl a hru po zákroku přerušil. Bude se vhazovat opět po jeho levé ruce.
     
    04:32
    Autor úvodní branky přihrávala na modrou čáru, kde se nacházel Michael Matheson, jehož pokus srazil za branku jeden z bránících hráčů.
    03:09 Mike HOFFMAN - 0:1
     
    03:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Po vyhraném vhazování putovala černá guma za branku, odkud Jonathan Huberdeau přihrál do levého kruhu pro vhazování. Z tohoto prostoru využívá přesilovou hru střelou z první MIKE HOFFMAN, jenž zamířil do vzdálenější šibenice. Asistence: Jonathan Huberdeau a Aleksander Barkov.
     
    03:00
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Dennis Cholowski – 2 min., podrážení).
     
    02:16
    Mezi kruhy si nabruslil Troy Brouwer, který to zkusil bekhendem po ledě. Ovšem Jimmy Howard se skvěle roztáhl a zasáhl betonem, puk zamířil jen za branku Detroitu.
     
    01:56
    Niklas Kronwall přihrál podél čáry na parťáka z obrany, na jehož pokus dobře viděl Roberto Luongo. Gólman Floridy hru přerušil a následuje vhazování po jeho levici.
     
    01:19
    Panthers nahodili puk za branku soupeře, kam spěchají jen domácí zadáci. Oba celky využívají situace jdou střídat.
     
    00:29
    Za branku domácího celku si najel Micheal Haley, jenž o mantinel přihrál na modrou čáru. U mantinelu se nacházel Michael Matheson, jemuž černá guma utekla do středního pásma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Detroit Red Wings: Howard (J. Bernier) – Daley, Cholowski, Jensen, Kronwall, Hronek, Ericsson – Abdelkader, D. Larkin, Nyquist – Vanek, Nielsen, Athanasiou – Bertuzzi, Glendening, Rasmussen – Ehn, J. de La Rose, Frk.

    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Ekblad, Yandle, Pysyk, Matheson, Weegar, Kiselevič – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Hoffman, Borgström, Vatrano – Brouwer, McCann, Malgin – Hawryluk, Sceviour, Haley.

    Rozhodčí: Pochmara, O’Halloran – Miller, Driscoll.
     
    Československá stopa

    Filip Hronek (DET) 10 odehraných zápasů, 3 body (1+2)
    Libor Šulák (DET) 6 odehraných zápasů, žádný bod
    Martin Frk (DET) 21 odehraných zápasů, 4 body (1+3)
     
    Detroit Red Wings

    Domácí celek na tom není nikterak slavně, ale v posledním zápase zastavil sérii čtyř porážek. Při pohledu na tabulku Východní konference zjistíme, že se Detroit nachází na jedenáctém místě, když získal pětatřicet bodů. V posledních pěti duelech získali Red Wings pouhé tři body a se současnou formou jsou na tom společně s New Jersey Devils a Carolinou Hurricanes nejhorší. Mezi zraněnými jsou Danny DeKeyser, Darren Helm, Anthony Mantha nebo zkušený Mike Green.

    Carolina – Detroit 1:4
    Philadelphia – Detroit 3:2
    Islanders – Detroit 4:3 po nájezdech

    Nejproduktivnější hráči:

    Dylan Larkin 34 bodů (15+19)
    Gustav Nyquist 31 bodů (9+22)
    Frans Nielsen 21 bodů (6+15)
     
    Florida Panthers

    Floridě se v letošní sezóně vůbec nedaří, jelikož se krčí na předposledním místě Východní konference. Hostující celek získal pouze dvaatřicet bodů, méně už mají jen hráči New Jersey Devils. Panthers nezvládají hru do obrany, vždyť inkasovali už 121 branek, což je po Ottawě druhý nejvyšší počet. V posledních pěti duelech Florida získala pouhé čtyři body a potřebovala by se v následujících zápasech dostat na vítěznou vlnu. Mezi zraněnými jsou Nick Bjugstad, Jamie McGinn, Derek MacKenzie a Vincent Trocheck.

    Toronto – Florida 6:1
    Buffalo – Florida 2:5
    Florida – Toronto 4:3 po prodloužení

    Nejproduktivnější hráči:

    Jonathan Huberdeau 39 bodů (9+30)
    Jeevgenij Dadonov 33 bodů (16+17)
    Aleksander Barkov 33 bodů (15+18)
     
    Vítám všechny fanoušky u dalšího zápasu nejlepší hokejové ligy, tedy NHL. Ta má na programu utkání, ve kterém se představí Detroit Red Wings a Florida Panthers. Duel se pro Evropany odehraje pár minut po osmé hodině večerní.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 30. Vanek – 4. Hoffman (Huberdeau, Barkov), 18. Dadonov (Huberdeau, Barkov)


    Detroit Red Wings: Howard (J. Bernier) – Daley, Cholowski, Jensen, Kronwall, Hronek, Ericsson – Abdelkader, D. Larkin, Nyquist – Vanek, Nielsen, Bertuzzi – Glendening, Rasmussen, Ehn – J. de La Rose, Frk, Megan.
    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Ekblad, Yandle, Pysyk, Matheson, Weegar, Kiselevič – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Hoffman, Borgström, Vatrano – Brouwer, McCann, Malgin – Hawryluk, Sceviour, Haley.

    Rozhodčí: Pochmara, O’Halloran – Miller, Driscoll

    Diváci: 19 515
    thejrc.org