Slavia – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 2:4 (kon.) | Přerov – Havířov 4:2 (kon.)
Motor ČB – Kladno 7:3 (kon.) | Prostějov – Kadaň 11:1 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 6:2 (kon.)
Jihlava – Třebíč 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:2 (1:0, 2:2, 3:0)
HC Frýdek-Místek
Sobota 22.12.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:29 Luboš ROB - 6:2
     
    56:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín nejspíš definitivně pečetí své vánoční vítězství! Druhá útočná formace Vsetína se vydala okamžitě směrem k brance Slezanů, Pechanec bránicí zeď prostřelit nedokázal, ovšem odražený kotouč zachytil LUBOŠ ROB a střelou do růžku hostující branky ještě více uklidňuje svůj tým. Asistence: Antonín Pechanec.
    56:11 Mitchell THEORET - 5:2
     
    56:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši přidávají pojistku pro své vedení! Přechod hostů do útočného pásma přerušil ve středním pásmu MITCHELL THEORET a svou druhou trefou v utkání nasměroval Vsetín k pátému vítězství v řadě. Bez asistence.
    47:09 Antonín PECHANEC - 4:2
     
    47:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už se druhá útočná formace Vsetína raduje! Uklidňující branku Valachů připravil Jonák, když poslal kotouč do předbrankového prostoru, odkud se nemýlil ANTONÍN PECHANEC. Asistence: Vít Jonák, Michal Hryciow.
    32:44 Michal HRYCIOW - 3:2
     
    32:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Bleskový obrat v podání Vsetína! Nahozený kotouč v útočném pásmu dobruslil MICHAL HRYCIOW a střelou z voleje dokázal od mantinelu prostřelit brankáře Malíka. Bez asistence.
    32:35 Vít JONÁK - 2:2
     
    32:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Svou druhou početní výhodu v utkání hokejisté Vsetína využívají a srovnávají stav utkání! Pechanec naservíroval na zlatém podnose jedinečnou nabídku pro VÍTA JONÁKA, kterou jeho kolega z útoku nepohrdl a začínáme znovu.
    29:05 Lukáš KAUKIČ - 1:2
     
    29:05
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Další hrubice ve vsetínské defenzivě vede k obratu ve skóre! Rác zaváhal za vlastní brankou, čehož využil Stránský a naservíroval kotouč před branku LUKÁŠI KAUKIČOVI, jenž z voleje prostřelil vsetínského brankáře mezi betony. Asistence: David Stránský.
    24:30 Štěpán NOVOTNÝ - 1:1
     
    24:30
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají skóre utkání ve vlastním oslabení! Zaváhání vsetínského útočníka využil Kaukič, jenž poslal kotouč do jízdy na levé křídlo ŠTĚPÁNU NOVOTNÉMU a ten přesnou střelou srovnal stav utkání. Asistence: Lukáš Kaukič.
    07:49 Mitchell THEORET - 1:0
     
    07:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní se ovšem Valachům povedl rychlý protiútok, který přesnou střelou do protipohybu brankáře Malíka zakončil navrátilec do sestavy Valachů MITCHELL THEORET. Bez asistence.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 8. Theoret, 33. Jonák (Pechanec), 33. Hryciow, 48. Pechanec (Jonák, Hryciow), 57. Theoret, 57. Rob (Pechanec) – 25. Novotný (Kaukič), 30. Kaukič (D. Stránský)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Mikuš, Ondračka, Slováček, Jenáček, Rudl, Hryciow – Karafiát, Kucharczyk, Rác – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Pitule, Theoret – Hořanský, Šilhavý, Vítek.
    HC Frýdek-Místek: Malík (L. Daneček) – Husák, Haman, L. Kovář, Adámek, Matyáš, Bartko, Zahradníček – Martynek, Klimša, Novotný – Christov, Peterek, Kofroň – Motloch, Kuťák, Flok – D. Stránský, Kaukič, Hrachovský.

    Rozhodčí: Wagner, Cabák – Gančarčík, Konvička
    thejrc.org