Vítkovice – Střešovice 6:2 (kon.) | Chodov – Ne 10:12 (kon.) | Panthers – Židenice 7:5 (kon.)
Olomouc – Ostrava 3:5 (kon.) | Jičín – Bohemians 4:5 (kon.) | Slavia Plzeň – Liberec 3:7 (kon.)
konec
FBS Olomouc
3:5 (2:1, 0:0, 1:4)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Sobota 22.12.2018, 16:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen • 15. kolo
     
    59:50
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Míček končí v opuštěné olomoucké brance! ROMANA ŽURKOVÁ poslala svůj oblouček z vlastní obranné poloviny přesně k levé tyči, kam už nikdo z olomouckých hráček nestačil doběhnout. Asistence: Karin Vavrečková.
     
    56:04
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté se znovu ujímají vedení! Po krásném freestylovém kouzlu se zpoza branky nakonec prosazuje DENISA KOTZUROVÁ, když dokonale zmátla i jinak pohyblivou brankařku Frankovou. Míček šel přesně na opačnou stranu, než se mohla olomoucká fantomka. Asistence. Kristína Hudáková.
     
    46:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Další zvrat! Po rychlém rozehrání volného úderu se dostala k výběhu do středu hřiště LUCIE CHOLINSKÁ a její projektil proletěl přímo přes mezírky v cloně Ostravanek k bližší tyči. Dupčáková nestačila ani reagovat. Asistence: Sára Jakubkovičová.
     
    43:16
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Obrat je na světě! Po takřka totožné akci a ráně z totožné pozice jako před druhou ostravskou branku se tentokrát k palbě rozhodla PAULÍNA HUDÁKOVÁ. Franková měla i tentokrát naprosto zakrytý výhled. Asistence: Karin Vavrečková.
     
    41:10
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A je tu vyrovnání! Ostravské florbalistky se dostávají k vytoužené trefě do olomoucké sítě. VIKTORIA GROSSOVÁ se rozhodla pro palbu z velké vzdálenosti, s čímž zřejmě nepočítala brankařka Franková. Míček nečekaně proskákal a díky malé teči došel až za brankovou čáru. Asistence: Kristína Hudáková.
     
    18:44
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Kontaktní trefa! Ostravankám se sice pěkně dlouhou dobu nedařilo proměňovat své tutovky, zčistajasna se však na pravé straně k palbě na branku odhodlala PAULÍNA HUDÁKOVÁ, jejíž dělovka i díky cloně prošla přímo do pravé šibenice. Asistence: Denisa Kotzurová.
     
    15:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Další nečekaná trefa! JITKA OHÁŇKOVÁ se dostala na levém křídle do rychlého úniku a její zakončení nakonec taktéž překvapivě prošlo por rukou Dupčákové. Ostrava tak momentálně prohrává už o dvě branky. Asistence: Tereza Mošťková.
     
    07:18
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je šok! Šablaturová se sice dostala zpět na hrací plochu, jenomže výjezd LUCIE CHOLINSKÉ se ukázal jako smrtící i při plném počtu hráče na hřišti. Rána mladé kanonýrky k tyči byla pro Dupčákovou nechytatelný, zejména i díky dobré cloně před brankou. Bez asistence.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 8. Cholinská, 16. Oháňková (Mošťková), 47. Cholinská (Jakubkovičová) – 19. P. Hudáková (Kotzurová), 42. Grossová (K. Hudáková), 44. P. Hudáková (Vavrečková), 57. Kotzurová (K. Hudáková), 60. Žurková (Vavrečková)


    FBS Olomouc: Franková (Kubíčková) – Pejzlová, Rozenbergová, Křížková, M. Grufíková, Jakubkovičová, Václavíková – Kylarová, Oháňková, Mošťková – Žáková, Reimerová (C), Tomanová – Cholinská, Slezáková.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Dupčáková (Tomšová) – Grossová, Kotzurová, Zuzaníková, Vavrečková, Jurečková, Kajfoszová (C) – Žurková, K. Hudáková, P. Hudáková – Lacková, Šromotová, Vrlíková – Kapcová, Šablaturová, Greiplová.

    Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný

    Diváci: 72
    bahis siteleri