Chabarovsk – Dynamo Moskva 0:2 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 1:4 (kon.) | Ufa – Čerepovec 3:2 (kon.)
Jokerit – Riga 3:2 (po pr.) | Omsk – Jaroslavl 0:2 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 1:4 (kon.)
Spartak Moskva – Soči 3:2 (po pr.)
konec
Amur Chabarovsk
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Dynamo Moskva
Sobota 22.12.2018, 08:00 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 08:00.
     
    Přeji všem fanouškům KHL dobré ráno. Dnešní hrací den začně zápasem, který se odehraje na východě Ruska. Utká se v něm domácí Chabarovsk s hostujícím Dynamem Moskvou. Tímto jste k přenosu srdečně zváni a přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Dynamo Moskva
    Moskveské Dynamo je na tom už o dost lépe. Celkem v klidu hájí postupovou pozici do play off a v celkovém pořádí je na třináctém místě. V Bobrovově divizi jsou dnešní hosté na čtvrté pozici. Mají na kontě třiačtyřicet bodů, které nasbírali za jednačtyřicet zápasů. Dynamo vyhrálo dvacet z nich, zatímco prohrála jednadvacekrát, takže má skoro stejně výher jako proher. Moskva je navíc nyní ve formě, vyhrála tři zápasy v řadě. Dnešní hosté tedy budou chtíti tuto sérii prodloužit, navíc by také určitě chtěli mít stejně výher jako proher. O motivaci tedy rozhodně není nouze a my se můžeme těšit na kvalitní hokej.

    Poslední tři utkání
    Kunlun vs. Dyn. Moskva – 2:3
    Vladivostok vs. Dyn. Moskva – 1:2
    Dyn. Moskva vs. Čerepovec – 3:1

    Nejproduktivnější hráči
    Vadim Šipačov 43 bodů (13+30)
    Dmitrij Kagarlickij 40 bodů (14+26)
    Ilja Nikulin 18 bodů (7+11)
     
    Amur Chabarovsk
    Chabarovsk neprožívá moc vydařenou sezónu. Nachází se totiž až na celkovém 21. místě a na místo zaručují play off ztrácí deset bodů. V Chernyshovově divizi je až na šestém místě a je za ním pouze Vladivostok. Dnešní domácí mají na kontě devětadvacet bodů, které nasbírala v průběhu devětatřiceti zápasů, což není moc dobrá statistika. Vyhrála pouze jedenáct utkání, zatímco prohráli osmadvacekrát. Amuru se navíc moc nedaří ani v poslední době. Z posledních deseti zápasů se z výhry radoval pouze třikrát. Chabarovsk si tedy rozhodně bude chtít aspoň trochu vylepšit statistiku a hlavně jestli chce pomýšlet na play off, měl by už pomalu začít sbírat důležité body.

    Poslední tři utkání
    Novosibirsk vs. Chabarovsk – 4:3
    Kunlun vs. Chabarovsk – 2:3
    Kunlun vs. Chabarovsk – 3:1

    Nejproduktivnější hráči
    Igor Ruděnkov 20 bodů (12+8)
    Alexandr Gorškov 18 bodů (7+11)
    Tomáš Zohorna 17 bodů (8+9)
     
    Československá stopa v utkání
    Marek Langhamer (CHA)
    Marek Hrbas (CHA)
    Michal Jordán (CHA)
    Jan Kolář (CHA)
    Tomáš Zohorna (CHA)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Jordán (A), Kuzmin, D. Vorobjov, Hrbas, Šviděnko, Aťušov – Rasskazov, Ruděnkov, T. Zohorna (C) – Pjanov, Popugajev, Fajzullin – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A) – Dědunov, Veličkin, A. Kuzněcov – Kacuba.

    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – I. Nikulin (C), Volkov, Hietanen, Mironov, Koivisto, Menšikov, Pepeljajev, Pribylskij – Kagarlickij, Tarasov, Šipačov (A) – V. Kuljomin (A), Mojsejev, Mozer – I. Makarov, Igumnov, Brjukvin – Zackrisson, Pankratov, Indrašis.

    Rozhodčí: Gašilov, Belyjev – Zacharenkov, Ponamarenkov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:19
    Puk jako první získal Amur. Ten musí být při rozehře pozorný, protože hosté velmi aktivně napadají.
     
    00:58
    Chabarovsk je stále u kotouče, ale zatím jen ve svém pásmu. Dynamo dobře střeží střední pásmo a nedovoluje přes něj přechod.
     
    01:42
    Moskva stále neměla kotouč pevně pod kotrolou. Opět ho tedy zkouší vybojovat, což se tentokrát povedlo a hosté se na chvíli mohli usadit v útoku.
     
    02:26
    První útočná pětka vybojovala kotouč v útočném pásmu a snaží se vsítit první branku utkání. Bočarov proto zasahuje, jeho spoluhráči ale stále nemají kotouč pod kotrolou.
     
    03:10
    Jordán si udělal výlet do útoku a prověřil pozornost Bočarova střelou z levé strany. Ten nakonec nemusel zasahovat, jelikož puk letěl mimo tři tyče.
     
    03:38
    Dynamo dostalo kotouč do své útočné třetiny, kde o něj vede urputný boj. Ten nakonec prohrálo a Amur se opět může vydat do útoku.
     
    04:16
    Rychlý útok nyní podnikli hosté. Ti se dostali ke střele z pravé strany hřiště. Langhamer nemusel zasahavot, kotouč minul branku.
     
    04:58
    Dynamo to zkoušelo dopředu pomocí nahození, což se nevyplatilo. Kotouč pouze odevzdalo na domácí hokejky.
     
    05:32
    Chabarovsk se tak mohl na chvíli dostat do útoku, kde kvůli dobré hostující obraně nic nevymyslel. Následný útok Moskvy je také neúspěšný.
     
    06:18
    Hosté potřebují střídat a tak soupeři odevzdali kotouč. To je málem stálo vyrovnaný stav, jelikož domácí se dostali k velmi nebezpečné střele. Tu jen tak tak chytil Bočarov.
     
    06:57
    Amur je stále lepším a aktivnějším týmem a snaží se z toho vytěžit úvodní branku zápasu. Ta kvůli obětavosti hostujících obránců nepřichází.
     
    07:38
    Chabarovsk si opět vybojoval útočnou třetinu. Zase nepřijde ani střela, jelikož Dynamo opravdu dobře brání a nedává soupeři ani centimetr ledu.
     
    08:01
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Vitalij Menšikov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    08:12
    Dynamo na úvod oslabení vyhazuje. Poté získává další čas aktivním napadáním.
     
    08:37
    Chabarovsk se zatím v přesilovce ani neusadil v útoku. Moskva oslabení velmi dobře zvládá a zmohla se už na třetí vyhození kotouče.
     
    09:19
    Puk je opět u Langhamera. Ten může rozehrát další útok domácích, kterým už se přesilová hra pomalu blíží ke konci.
     
    10:01
    Dynamo zvládlo oslabení v klidu a pohodě. Opět může pomýšlet na vymýšlení útočných akcí.
     
    10:38
    I Chabarovsk velmi aktivně napadá. Zatím kotouč nezískal, protože si to Dynamo dobře hlídá a svému soupeři rozhodně nechce puk dát.
     
    11:10
    Vzápětí Amur získal kotouč ve středním pásmu a ihned se vydal k brance Bočarova. Ten si musí připisovat zákrok.
     
    11:54
    Moskva si uvědomuje, že stále neměla žádnou velkou šanci a proto se snaží nějakou vymyslet. Přes obranu soupeře se to zatím nedaří. Langhamer je stále celkem bez práce.
     
    12:37
    Amur je opět v útoku. Hosté brání velmi dobře, na hráče s kotoučem vždy zaútočí a nedají mu žádný prostor. Domácí tak téměř nemohou vystřelit.
     
    13:16
    Langhamer si musí připisovat první pořádný zákrok lapačkou. Bude tak následovat vhazování před ním.
     
    13:32
    Chabarovsk vhazování vyhrál a mohl tak vymyslet velmi nebezpečný útok! Gorškov se totiž dostal do samostatného úniku, který nemohl proměnit jen kvůli faulu.
     
    13:44
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Miika Koivisto – 2 min., podrážení).
     
    14:15
    Amur se okamžitě usadil v útočném pásmu, kde se snažil najít dobrou střeleckou pozici. Ta se podle střelce našla a domácí tak vypálili od modré. Kotouč končí mimo tři tyče.
     
    15:01
    Chabarovsk musel chvíli hrát ve svém pásmu. Hosté jeho branku neohrozili a domácí se můžou opět vydat do útoku.
     
    15:42
    Ani tato přesilovko Amuru moc nevychází. Ten ji už asi nevyužije, přesto se ještě bude moct usadit v útoku. Vhazuje se totiž po levici Bočarova.
     
    16:09
    Hosté tedy oslabení zvládli a sami se nyní snaží něco vymyslet v útoku. Přišla střela od modré čáry, která je zblokovaná domácí obranou.
     
    16:55
    Dynamo je pevně usazené v útoku a poprvé v zápase vytvořilo pořádný tlak na svého soupeře. Jeho hráči na ledě už jsou téměř bez energie a utvořili pouze obranné postavení.
     
    17:48
    Moskva je stále vepředu, stále nevystřelila. A když už střela přijde, jako třeba zrovna teď, tak je zblokovaná nebo končí mimo domácí klec.
     
    18:29
    Chabarovsk se osvobodil a dokonce i on se usadil v útoku. Nejdéle kotouč drží Ruděnkov, který se snaží připravit střeleckou pozici svému spoluhráči.
     
    19:12
    Na závěr prvního dějství se ještě musí bránit Amur. Dynamo se totiž opět usadilo v útoku a ještě před první sirénou by chtělo skórovat.
     
    19:42
    Hra se přesune do středního pásmu, jelikož protiútoku Chabarovsku končí posunutou branku. Tu posunul právě domácí hráč.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Další třetina začne přibližně v 8:49.
     
    První třetina nám přinesla velmi vyrovnaný hokej. Mohli jsme pozorovat šance na obou stranách. Branka nepadla a oba gólmani jsou stále stoprocentní. V závěru třetiny si dobrý tlak vytvořili hosté, dobrá domácí obrana gól ve vlastní síti nedovolila a tak se hraje stále bez branek.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Jako prvním ve druhém dějství se musí bránit Chabarovsk. Dynamo se už totiž dostalo ke střele, kterou musel krýt Langhamer. Tlak hosů poté i nadále trvá.
     
    21:18
    Amur obranu už poté zvládl dobře a zkoušel se prosadit v útoku. Po nahození dopředu kotouč pouze ztratil.
     
    22:05
    Nyní se hraje velmi rychlý hokej bez přerušení. Můžeme pozorovat šance na obou stranách, i když trochu víc příležitostí mělo moskevské Dynamo.
     
    22:41
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Dmitrij Vorobjov – 2 min., hákování).
     
    23:02
    Dynamo se poprvé v přesilovce usadilo v útoku. Chce najít dobrou střeleckou pozici, proto kombinuje. Následný skvělý zákrok Langhamera drží bezbrankový stav.
     
    23:34
    Chabarovsk se osvobozuje a má za sebou půlku oslabení. Nebýt skvělého Langhamera, už by to bylo o jednu branku pro Dynamo.
     
    24:12
    Amur získává čas napadáním. To funguje velmi dobře a Moskva už se asi nestihne usadit v útočném pásmu.
     
    24:40
    Na závěr oslabení domácích přišla ještě hostující střela. Langhamer tak musí zasahovat a kotouč podrží. Bude následovat vhazování po jeho levé ruce.
     
    25:02
    Chabarovsk se už opět snaží dostat do útoku, kde se pokouší najít gólovou střelu. Dynamo to nedovoluje a díky dobré obraně může opět zaútočit.
     
    25:34
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Igor Makarov – 2 min., pozdní dohrání).
     
    26:05
    Amur se ihned na začátek přesilové hry usadil v útoku a vyprodukoval dvě nebezpečné střely. Tu první kryje Bočarov a ta druhé končí na brankové kontrukci!
     
    26:49
    Ke střele se nyní dostal i český bek Jordán. Bočarov měl dobrý výhled a střelu dokázal pokrýt.
     
    27:25
    Dynamo nakonec oslabení přežije. Závěr početní nevýhody dohrávala ve své útočné třetině a může tedy rovnou útočit v plném počtu.
     
    28:10
    Pro kotouč za branku musel vyjížděl Langhamer. Jeho rozehru se snažili vybojovat hosté, domácí hráči skvěle zapracovali a puk jim nedali.
     
    28:49
    Langhamer je stále stoprocentní a kryje další velmi nebezpečnou střelou. Tlak Moskvy stále nekončí a domácí jsou donuceni k vyhození na zakázané uvolnění.
     
    29:34
    Dynamo nyní dominuje hře a opět je usazené v útočném pásmu. Stále nenachází cestu do domácí branky, protože ji střeží Langhamer.
     
    29:55
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Kirill Rasskazov – 2 min., sekání).
     
    30:47
    Dynamo se zatím neusadilo v útočném pásmu a Chabarovsk oslabení skvěle zvládá. Už má za sebou polovinu početní nevýhody.
     
    31:30
    Moskva se stále snaží cokoliv vymyslet, nyní je zastaveno ofsajdem. Hosté nechtěli pozastavovat hru a tak puk soupeři nechali.
     
    32:24
    Dynamo chce napravit špatnou přesilovku a snaží se usadit v útočné třetině. To se jim bude moct povézt, protože po zákroku Langhamera bude následovat vhazování v obranné třetině Chabarovsku.
     
    32:58
    Hosté vhazování prohráli, domácí kotouč pouze vyhodili. To znamená, že puk má opět Dynamo, které zakládá další útok.
     
    33:20
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Marek Hrbas – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:21
    Moskva vyhrála vhazování a ihned vystřelila od modré. Rána je zblokována a poté je kus gumy vyhozen z pásma domácích.
     
    33:50
    Langhamer je dnes opravdu ve formě! Chytá další jasnou gólovku a drží bezbrankový stav.
     
    34:33
    Dynamo je usazené v útočné třetině a pomocí kombinace se snaží najít první gól utkání.
     
    34:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tu Dynamo nakonec nachází, využivá přesilovku a ujímá se vedení! Šipačov našel zpoza branky DMITRIJE KAGARLICKIJHO, který se z obrovského úhlu trefil do Langhamera, od které se odrazil kotouč do domácí sítě. Asistence: Vadim Šipačov.
    34:43 Dmitrij KAGARLICKIJ - 0:1
     
    35:21
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Vladimir Brjukvin – 2 min., vražení na hrazení).
     
    35:40
    Obrovská šance Vladislava Ušenina! Ten se zničehoniv octl sám před Bočarovem, ale v rozhodující chvíli zaváhal a poslal kotouč těsně nad horní tyčku hostující svatyně.
     
    36:21
    Amur je usazený v útočné třetině a snaží se bleskově vyrovnat. Zatím jen kombinuje a snaží se najít ideální střeleckou pozici.
     
    37:06
    Chabarovsk už vypálil, ale Bočarov také chytá dobře a připisuje si další zákrok.
     
    37:24
    Na druhé straně se opět skvěle vyznamenal Langhamer! Brjukvin totiž naskočil na led, dostal přihrávku a jel na domácího gólmana sám. Nedokázal ho překonat.
     
    37:50
    Dynamo se ještě snaží přidat jednu branku a proto si Langhamer připisuje další zákrok. Následně tlak hostů stále nepolevuje.
     
    38:22
    Domácí jsou donucení k vyhození. Zakázané uvolnění se nepíská a tak se Amur pokusí získat čas napadáním.
     
    39:01
    Hosté se dostali s kotoučem do útočné třetině. Vzápětí ho vybojoval Chabarovsk, který se ještě do konce druhého dějství pokusí skórovat.
     
    39:34
    Ruděnkov zachytil rozehru soupeře a dostal prostor ke střele. Rána mu úplně nesedla a kotouč končí mimo tři tyče.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Další třetina začne přibližně v 9:42.
     
    Druhá třetina byla už o dost zajímavější než ta první. Měli jsme možnost vidět nespočet šancí, přičemž i jednu využitou. Gól si připsal Kagarlickij, který je tak zatím jediným úspěšným střelcem utkání. Chabarovsk tak ztrácí, času na vyrovanání má zatím celkem dost.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:28
    Jako první jde dopředu Dynamo. To se snaží zajistit si zisk dvou bodů.
     
    41:10
    Chabarovsk se ubránil a na chvíli se usadil v útočném pásmu. Dokonce se dostal i ke střele, ta končí mimo tři tyče, Bočarov tedy nemusel zasahovat.
     
    41:44
    Amur vyhazuje kotouč na zakázané uvolnění. Hra se tak přestěhuje do jeho pásma před Langhamera.
     
    42:06
    Dynamo vhazování vyhrálo a usadilo se v útočné třetině. Tam zatím pouze kombinuje.
     
    42:42
    Domácí vytlačili svéhou soupeře z vlastní obranné třetině, ale stále nezískali kotouč. Moskva tak vzápětí zahajuje další útočnou akci.
     
    43:22
    Dynamo hraje lépe i ve třetím dějství a většinu času se hraje v útočném pásmu hostů. Ti se zatím podruhé neprosadili, protože je v brance výborný Langhamer.
     
    43:49
    Chabarovsk má po dlouhé době kotouč pevně na svých hokejkách. Útočnou akci začínal ze své třetiny.
     
    44:20
    Domácí už se usadili v útočném pásmu a snaží se cokoliv vymyslet. Opět přišla tvrdá rána od modré, která zase končí mimo branku Bočarova.
     
    44:47
    Poté už se Moskva osvobozuje, kotouč mají stále domácí. Ti tak mohou založit další útok.
     
    45:32
    Dynamo je nyní pod tlakem, Chabarovsk skoro pořád útočí a když nemá kotouč, tak ostře napadá. Amur z toho zatím nic nevytěžil a hosté pořád vedou o jednu branku.
     
    46:08
    Langhamer svým zákrokem posílá své spoluhráče do protiútoku. Ti jsou rychle v útočném pásmu, poté nic nevymysleli.
     
    46:52
    Chabarovsk se stále snaží a do útoku vkládá veškeré své úsilí. Zatím to nense žádné viditelné výsledky a Dynamo hraje celkem v klidu.
     
    47:46
    O kotouč se bojuje v pravém rohu obranného pásma Chabarovsku. Ten souboj nakonec vyhrál, počká na střídání a poté zahájí útočnou akci.
     
    48:24
    Amur se rychle dostal do útoku, tam opět nic nevymyslel. Defensiva hostů funguje velmi dobře a Moskva si kráčí pro vítězství.
     
    48:58
    Už čtyři minuty se hraje bez přerušení. Tato hra více svědčí Dynamu, které se snaží získat co nejvíce času hrou co nejdál od své branky.
     
    49:37
    Amur je v útoku a vymyslel několik velmi nebezpečných střel. Bočarov v brankovišti čaruje a stále nepouští jedinou branku!
     
    50:05
    Dynamo se poté už osvobozuje a má za sebou úspěšně jednu z nejtěžších zkoušek třetí třetiny.
     
    50:36
    Hosté se teď mohli i prosadit a zajistit si tak dvoubrankové vedení, Langhamer předvedl opět skvělý zákrok, kotouč vykopl svým betonem z brankové čáry.
     
    51:27
    Domácí jdou dopředu pomocí nahození. To se nevyplatilo, kotouč získalo Dynamo, které ho okamžitě vyhodilo.
     
    52:04
    Moskva velmi dobře brání střední třetinu a svému soupeři nedovoluje přechod. Díky tomu se nakonec hosté dostali do útoku, kde mohou získávat drahocenné sekundy.
     
    52:46
    Dynamo se také dostane i nebezpečným střelám, Langhamer zatím zvládl pochytat všechny ve třetí třetině. Drží tak stále naději na body pro domácí tým.
     
    53:40
    Chabarovsk se už poměrně zoufale snaží cokoliv vymyslet v útočné třetině. To se mu nedaří a hosté se opět dostávají k vyhození.
     
    54:18
    O kotouč probíhá souboj, který se odehrává v obranném pásmu hostů. Ti ho vyhráli, chopili se puku a okamžitě ho poslali ven z vlastní třetiny.
     
    55:15
    Opět se hraje velmi dlouho dobu bez přerušení. Už to bude pět minut. Dynamu toto velmi svědčí a vítězství hostů už se tak pomalu blíží.
     
    56:00
    Langhamer vyráží další ránu soupeře, zachraňuje jistý gól. Jeho spoluhráči se chopili kotouč a ihned se pokoušejí dostat ke střele.
     
    56:38
    Hra se přerušuje kvůli ofsajdu hostů. Těm už zbývá k zisku dvou bodů pouze tři a půl minuty.
     
    57:08
    Dynamo se dostává ještě do dalších nebezpečným šancí. Zasahovat proto musí Langhamer, který je asi nejlepším hráčem domácího týmu.
     
    57:29
    Amur se poté dostal do útoku, kde se snažil prosadit střelou od modré. Ta je sražená mimo, Chabarovsk je stále u kotouče a snaží se něco vymyslet.
     
    58:01
    Dynamo už je opravdu blízko. Navíc se nyní vydává získávat další čas do útočné třetiny.
     
    58:44
    Moskva má kotouč ve své třetině, kde se ho snaží co nejdéle udržet. Amur aktivně forčekuje, zatím ho nevybojoval.
     
    59:19
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:22
    Chabarovsk to samozřejmě zkouší s šesti hráči v poli s odkrytou brankou! Dynamo se navíc proviňuje zakázaným uvolněním a vhazovat se bude před Bočarovem.
     
    59:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Moskevské Dynamu nakonec vítězí 0:2! Kagarlickij se chopil kotouče, ve středním pásmu našel DANIILA TARASOVA, který se přesnou střelou trefil do odkryté klece. Asistence: Dmitrij Kagarlickij.
    59:57 Daniil TARASOV - 0:2
     
    Konec zápasu.
     
    Dynamo tedy nakonec celkem jistě vítězí. Chabarovsk poráží poměrem 0:2 a připisuje si dva body do tabulky. Naděje Amuru dlouho držel dobře chytající Langhamer, který byl nejlepší hráč domácích. Poté se prosadil Kagarlickij, který tak rozhodl o vítězství hostů. To ještě gólem do prázdné zpečetil Tarasov.
     
    Československá stopa v utkání
    Marek Langhamer (CHA) 27 zásahů, 1 inkasovaný gól.
    Marek Hrbas (CHA) 0+0, 3 střely, čas na ledě 23:45.
    Michal Jordán (CHA) 0+0, 4 střely, čas na ledě 25:57.
    Jan Kolář (CHA) nehrál kvůli zranění.
    Tomáš Zohorna (CHA) 0+0, 2 střely, čas na ledě 21:59.
     
    Tímto se s Vámi loučím, děkuji Vám za pozornost a přeji Vám příjemnou sobotu. (10:16:39)

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 35. Kagarlickij (Šipačov), 60. Tarasov (Kagarlickij)


    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Jordán (A), Kuzmin, D. Vorobjov, Hrbas, Šviděnko, Aťušov – Rasskazov, Ruděnkov, T. Zohorna (C) – Pjanov, Popugajev, Fajzullin – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A) – Dědunov, Veličkin, A. Kuzněcov – Kacuba.
    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – I. Nikulin (C), Volkov, Hietanen, Mironov, Koivisto, Menšikov, Pepeljajev, Pribylskij – Kagarlickij, Tarasov, Šipačov (A) – V. Kuljomin (A), Mojsejev, Mozer – I. Makarov, Igumnov, Brjukvin – Zackrisson, Pankratov, Indrašis.

    Rozhodčí: Gašilov, Belyjev – Zacharenkov, Ponamarenkov
    thejrc.org