Trutnov – Mostečtí Lvi 6:4 (kon.) | Vrchlabí – Bílina 6:3 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Děčín 5:4 (4:1 po s.n.)
Letňany – Klatovy 0:4 (kon.) | Nymburk – Sokolov 0:2 (kon.) | Kolín – Kobra 6:3 (kon.)
Jablonec n/N – Řisuty 4:2 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
4:2 (1:2, 1:0, 2:0)
HC Řisuty
Sobota 22.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Z Jablonce přeji pohodový večer a někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (20:20:05)
     
    V neskutečně vyhroceném utkání nakonec potvrdil Jablonec roli jasného favorita a přetlačil houževnaté Buldoky!

    Ve třetí části, která trvala přes čtyřicet minut, se pralo a nadávalo, více než hrálo. Když se ještě za vyrovnaného stavu museli Vlci vypořádat s pětiminutovým oslabením, paradoxně v něm vstřelil vítěznou branku Kamil Bříška! To s Řisuty nemálo otřáslo a už nedokázaly pořádně zabojovat o body. Celkově nicméně předvedly obrovsky sympatický výkon, který je pro další průběh sezóny zcela jistě velkým příslibem!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Vlci právě vstřelili branku!
    Ze situace vyplynula přesilovka domácích, kterou Řisuty vyrušily odvoláním gólmana. Hrálo se tedy v pěti na obou stranách. Buldoci ale přišli o pásmo, a ačkoliv David Homolka ještě kotouč do vyklizené klece dovézt nedokázal, LUKÁŠI TONDROVI se to už povedlo bez obtíží! Asistence: David Homolka, Tomáš Mrkvička.
     
    58:55
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Kučera – 2 min., hrubost + 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Náprstek – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Bříška – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Abraham – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
     
    58:55
    U hrazení se následně strhla hromadná potyčka! Je jasné, že tresty aktéry neminou, uvidíme, jaké nakonec bude jejich rozdělení.
     
    58:44
    Pavel Řepka se statečně bil s přesilou. Kotouč se nachází v rohu kluziště, kde se znovu schovává mimo dohled kdesi pod bruslemi.
     
    57:56
    Jakub Kučera trefil Tomáše Čechuru, který se vydal do samostatného úniku! Ke smůle Jablonce ale trefil Davida Stahla pouze do bleskově uzavřených betonů.
     
    57:37
    Tomáš Rod na pravém kruhu čekal na přihrávku, ránu bez přípravy ale poslal pouze nad branku stráženou Lukášem Hosnedlem.
     
    56:52
    Kotouč je schován pod bruslemi klubka hráčů u mantinelu. Rozhodčí hru nepřerušují, a čekají, až se černá guma opět zjeví.
     
    56:31
    David Chládek skvěle udržel puk v ofenzivní zóně. Obloučkem jej poté poslal před Hosnedla, domácí vše vyřešili za cenu zakázaného uvolnění.
     
    55:50
    Dominik Havelka obětavě zastavil střelu. Také díky tomu se Vlci vymanili ze svého pásma a mohou se vydat na druhou stranu hřiště.
     
    55:20
    Jablonec už je kompletní! Nejenže v pětiminutovém oslabení neinkasoval, leč sám jednu branku vstřelil. Diváci opět nadávají sudím, kteří pustili hraniční zákrok na domácího hráče.
     
    54:56
    V závěru dlouhé přesilovky se ještě hosté dostali do pásma, ale jsou drženi v neškodné pozici v rohu ledové plochy.
     
    54:36
    Pokus Ondřeje Krpaty strážce domácí svatyně kontroloval. Hra je tedy přerušena, vhazovat se bude po pravé ruce Lukáše Hosnedla.
     
    53:47
    Tomáš Rod práskl do kotouče na modré čáře. Dělovka mezi tři tyče nezamířila, načež přichází další vyhození v jabloneckém podání!
     
    53:31
    Následuje další vyhození Jablonce. Příznivci vše oceňují hlasitým potleskem.
     
    53:00
    David Stahl rozehrává na spoluhráče, ti se ale znovu nedostali přes útočnou modrou čáru. Šelmy se brání s velkým klidem.
     
    52:43
    A další technický přestupek zaskočených hostů. Ti nedokázali přesně rozehrát a touš projel až na zakázané uvolnění. To však sudí nakonec zrušili, čeká nás tedy buly ve středovém kruhu.
     
    52:27
    Ze strany hostů to je v těchto chvílích skutečně křeč. Přichází další ofsajd, po kterém se bude znovu vhazovat v neutrální zóně.
     
    52:12
    Postavení mimo hru následuje také na straně Řisut. V době, kdy jim vše hrálo do karet, se rázem ocitly v nevýhodné pozici...
     
    51:39
    Buldoci jsou pochopitelně otřeseni, nemohou se vůbec usadit před Lukášem Hosnedlem. Kupředu naopak vyrazili znovu Vlci, jejichž snaha končí nyní pouze ofsajdem.
     
    51:06
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to je neskutečné, Vlci se ve dlouhém oslabení dostávají do vedení a stadion bouří! KAMIL BŘÍŠKA se ve vlastním obranném pásmu ujal puku, dojel s ním až do ofenzivní třetiny a parádní střelou propálil zaskočeného Davida Stahla. 3:2! Bez asistence.
     
    50:20
    Konečně se znovu hraje, hosté mají k dispozici pětiminutovou přesilovou hru!
     
    50:09
    Jiří Babec (JBL) nakonec dostává ještě trest ve hře!
     
    50:09
    Situace se dokonce vyhrotila natolik, že hra nebude opět pokračovat, dokud jablonečtí kotelníci nevyklidí svůj prostor! K vánoční idylce to tady má opravdu daleko.
     
    50:09
    Po výbuchu jablonecké zlosti, ze které vzešly dva tresty do konce utkání, si domácí vyžádali oddechový čas. Rozhodčí to schytávají doslova ze všech stran.
     
    50:09
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Brokeš – osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Babec – osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
     
    49:41
    Tomáš Brokeš se přes dobře postaveného Jakuba Kučeru do pásma nedostal. Zároveň začínají planout emoce, a to jak na ledě, tak na tribunách!
     
    48:58
    Ondřej Krpata dobře zapracoval do defenzivy. Buldoci se díky němu vydali do rychlého brejku, ale Matěj Kos obdržel přihrávku jen mezi brusle.
     
    48:14
    Roman Švík se velmi pěkně proháčkoval za modrou lajnu. Škoda pro Jablonec, že ji spoluhráč překročil o zlomek vteřiny dříve. Píská se ofsajd.
     
    47:50
    Jablonečtí už byli vyhnáni z útočné třetiny. Petr Pilař tam kotouč rychle vrátil, jenže pouze na hole hostujících hokejistů.
     
    47:03
    Řisuty pozvolna rozehrávají ze svého pásma, jenže Vlci dobře napadají a nenechávají soupeře vyjet vpřed. Je to bitva o každý metr ledové plochy.
     
    46:45
    Šelmy se dopustily ofsajdu, který byl posouzen jako úmyslný. To znamená jediné, vhazovat se bude přímo před brankou Lukáše Hosnedla.
     
    45:55
    David Vyskočil projel až do ofenzivní zóny, rychlá střela se do klece nevešla a zastavila se až na plexiskle za domácí bránou.
     
    45:28
    Tomáši Mrkvičkovi byla v souboji u hrazení přeseknuta hokejka, vylučovat se ale nebude. Jablonečtí se pomalu dostávají do tlaku.
     
    44:30
    Vlci si marně prokousávají cestu do palebných pozic. Petr Pilař alespoň nahodil kotouč do pásma, kde se domácí ani teď nedokázali uchytit.
     
    43:49
    Jakub Šilhan vybojoval touš, jenže mu scházela rychlost. Dojel ho tedy protihráč a zamezil mu v průniku za útočnou modrou čáru.
     
    43:10
    Buldoci obrátili hru. Michal Fortelka operoval u Hosnedlovy tyčky, maskovaný muž měl ale betony pevně na ledě. Další rána skončila v ochranné síti.
     
    42:29
    Třetí perioda se zatím hraje velice plynule. Rozčísnout ji mohl Lukáš Tondr, který si z osy kluziště na Davida Stahla nepřišel.
     
    41:50
    Podobnou akci předvedl také Oto Rudovský, nicméně rukavice Lukáše Hosnedla se zdá být pro dnešek velmi dobře připravena.
     
    40:47
    Tomáš Brokeš ztratil puk, kterého se ujal Šimon Náprstek. Hostující útočník se dostal až za kruhy, odkud donutil lapačku Lukáše Hosnedla k práci.
     
    40:22
    Prudká rozehrávka Tomáše Mrkvička docestovala až na zakázané uvolnění, útočný postup Jablonce se tedy odkládá.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:36.
     
    Máme za sebou čtyřicet minut poměrně zajímavého utkání. Vlci v prostřední periodě nejprve hledali sami sebe, nicméně po parádní akci vyrovnal Kamil Bříška. Posléze se skóre mohlo několikrát změnit na obou stranách, leč gólmani jsou dnes skvělí. Kdo nakonec zlomí zápas ve svůj prospěch?
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Další pokus poslal Lukáš Tondr po ledě mimo bránu. Na druhou stranu se okamžitě vydal Matěj Kos, který projel po pravém křídle a hlasitě zazvonil přímo na spojnici břevna a tyče Hosnedlovy pokladnice! To mohl být veselý odchod na svačinu pro hosty...
     
    39:08
    Lukáš Tondr se prezentoval pěknou individuální akcí. Nakonec však pouze obohatil statistiky Davida Stahla, jenž vyrazil střelu až mimo mantinely.
     
    38:44
    Šelmy už jsou kompletní. Hosté okamžitě pocítili jejich útočné choutky a raději poslali kotouč až na zakázané uvolnění.
     
    38:23
    Pavel Řepka dělal rušno u pravé tyčky domácí klece. Ta nakonec byla posunuta, rozhodčí tedy musel zadout do píšťalky.
     
    37:55
    Lukáš Tondr vybojoval pryž u hrazení a spolehlivě ji vyslal daleko z nebezpečného prostoru.
     
    37:24
    Vlci se osvobodili, načež se hosté při snaze o rychlý návrat přes modrou čáru provinili postavením mimo hru. Vhazovat se bude ve střední zóně.
     
    36:49
    Přízemní střelu Davida Vyskočila odklonil Lukáš Hosnedl pomocí betonu. Řisuty zůstávají nastěhovány v útočné třetině.
     
    36:27
    Jiří Babec (JBL) inkasuje za naražení zezadu trest na 2+10 minut! začíná přesilovka hostů.
     
    36:10
    David Stahl skočil po volném kotouči na brankovišti a zalehl jej. Po ofektním zákroku je hra přerušena, čeká nás vhazování v zóně Buldoků.
     
    35:48
    Michal Kučera nahodil touš do pásma. Hosté vystřídali a musejí se soustředit na útočnou snahu Jabloneckých.
     
    35:36
    Kamil Bříška se za vyhozeným pukem hnal marně. Kvůli zakázanému uvolnění se bude vhazovat v obranném teritoriu Vlků.
     
    34:57
    Ondřej Hampl obdržel přihrávku před přesouvajícího se Lukáše Hosnedla, jenže ani v tomto případě nedokázal dopravit touš do sítě! Maskovaný muž zakončení do protipohybu skvěle zastavil.
     
    34:20
    Matěj Kos za brankou skvěle napadal domácí rozehrávku. Právě díky jeho práci mohl David Chládek od modré čáry zaměstnat Lukáše Hosnedla.
     
    33:44
    Vlci se znovu drží v útočném pásmu. Marek Frk to zkusil od pravého mantinelu a David Stahl jeho ránu vychýlil do ochranné sítě.
     
    32:50
    Tomáš Mrkvička krásnou diagonální přihrávkou našel Lukáše Tondra. Ten z levého kruhu nabízel kotouč na teč Davidu Homolkovi, ten na něj ale pořádně nedosáhl.
     
    31:53
    Mrkvička objel vlastní branku a přes Šilhana se snažil rozehrát. Buldoci dobře napadali a útok Jablonce notně zbrzdili.
     
    31:39
    Jako blesk z čistého nebe přišla příležitost hostů! Tomáš Rod dostal nabito do mezikruží. Pálil bez přípravy, jenže trefil pouze břicho připraveného Lukáše Hosnedla.
     
    30:54
    Řisuty alespoň nahodily do útočného pásma. Michal Kučera bojoval o kotouč bez úspěchu, šelmy rozjíždějí další akci.
     
    30:21
    Vlci na ledě dominují. Tomáš Nezbeda se před brankou snažil o zpracování, avšak nedostal pro něj dostatek času.
     
    29:30
    A rázem mohli domácí vést. Patrik Maďar totiž vypíchl puk Davidu Stahlovi, jenž si pro něj vyjel daleko ze své klece. Střelu do prázdné brány následně zblokoval obránce a Michal Pavlů při snaze o dorážku pouze promáchl! Horké chvilky Buldoků...
     
    28:44
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec se z herního útlumu vytrhl neskutečnou akcí! KAMIL BŘÍŠKA využil pádu jednoho z obránců Řisut a dostal se až mezi kruhy. Místo střely ještě poslal touš doleva na Lukáše Tondra, který mu jej vrátil. Bříška poté uklízel do prázdné svatyně! Asistence: Lukáš Tondr.
     
    27:59
    David Homolka mohl svůj tým vysvobodit ze splínu, nicméně jeho bekhendový pokus přizvedl hráč Řisut až do ochranné sítě.
     
    27:17
    Hosté nyní soupeře mačkají. Ondřej Hampl si klestil cestu před Lukáše Hosnedla, který měl co dělat, aby kotouč včas našel.
     
    26:41
    Další šance! Ondřej Hampl se dostal k bekhendové dorážce. Ta Lukáši Hosnedlovi proklouzla za záda a projela podél brankové čáry mimo domácí svatyni!
     
    26:03
    Buldoci ujeli ve dvou proti jedinému obránci. David Vyskočil poslal parádní žabku na Ondřeje Krpatu, jenž ke smůle Řisut netrefil kotouč ideálně. Hosnedl by byl zřejmě bez šance!
     
    25:26
    Nahození z hole Michala Pavlů skončilo po teči na plexiskle za hostující klecí. Řisuty rozvíjejí protiakci.
     
    25:16
    Lukáš Tondr se snažil na brankovišti zkomplikovat situaci zasahujícímu Davidu Stahlovi. Ten si i tak poradil a hra je přerušena.
     
    24:44
    Michal Kučera z mezikruží poslal střelu pouze do nohy Mrkvičky. Stejný hráč se dostal i k bekhendovému pokusu a poslal jej nad bránu.
     
    23:49
    Následuje zakázané uvolnění Jablonce, což se vůbec nelíbí místním fanouškům. Ti jsou s dosavadním výkonem domácích velice nespokojeni.
     
    23:33
    Michal Pavlů se na modré lajně snažil dosáhnout na volný puk, při bruslařském obratu už ale nedokázal zabránit v jeho cestě do neutrální zóny.
     
    23:09
    Michail Potěchin procedil touš za modrou čáru, avšak tam už se nacházel spoluhráč. Píská se tedy postavení mimo hru.
     
    22:30
    Kamil Bříška provedl puk přes podstatnou část kluziště. Poté jej poslal na Davida Stahla, jehož trošku nepřesvědčivý zákrok napravila pohotová defenziva.
     
    22:07
    Jablonečtí ve druhé části zatím dominují, soupeř si víceméně nesáhl na kotouč. Nyní si ale Buldoci vynutili vhazování před klecí Lukáše Hosnedla.
     
    20:20
    Druhou periody otevřel ránou od modré Tomáš Mrkvička. Hostující gólman musel hned předvést dobrý zákrok betonem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:47.
     
    Průběh úvodní části obrátil naruby papírové předpoklady. Řisuty totiž byly nebezpečnějším týmem a zaslouženě vedou 2:1! Když už se zdálo, že se Vlci vyrovnávací brankou dostanou do pohody, srazil je další bleskově obdržený úder. Uvidíme, jak se bude utkání nadále vyvíjet!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:54
    Ondřej Krpata u mantinelu procedil černý předmět do neutrální zóny, je jasné, že hosté už první třetinu zvládnou dokončit ve vedení.
     
    19:19
    Tomáš Nezbeda se poněkud kostrbatě procpal do útočného pásma. Buldoci měli blízko k osvobození se, jenže nepodařilo se jim to.
     
    18:53
    Tomáš Mrkvička napřáhl na modré lajně. David Stahl si i přes clonu jeho pokus našel a pomohl mu vysoko do ochranné sítě.
     
    18:30
    Ondřej Hampl nedokázal vyhodit. Přesilovkový kolotoč Jablonce se roztáčí stále rychleji, tlak na Stahlovu klec sílí.
     
    18:02
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Náprstek – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:08
    Řisuty právě vstřelily branku!
    To jsou věci, hosté si rázem berou zpět těsný náskok! Skvělou individuální akci předvedl DAVID VYSKOČIL, jenž si z levé strany najel před Lukáše Hosnedla, roztáhl si jej a zasunul kotouč za jeho záda. 1:2! Asistence: Pavel Řepka, Matěj Kos.
     
    16:44
    Vlci právě vstřelili branku!
    Šelmy přidaly na obrátkách a vyrovnávají! Tomáš Mrkvička vystřelil od modré čáry a DAVID HOMOLKA parádní tečí poslal kotouč mimo dosah Davida Stahla. Asistence: Tomáš Mrkvička, Marek Frk.
     
    16:11
    Jiří Babec v trošku krkolomné poloze pálil bez přípravy, střela byla pro Davida Stahla relativně snadným soustem.
     
    15:40
    Patrik Maďar pěkně proklouzl mezi dvojicí beků. Škoda pro něj, že mu pryž malinko ujela, na což skvěle zareagoval David Stahl, jenž zakročil holí.
     
    15:15
    Domácí se se současným stavem logicky nechtějí smířit a okamžitě utahují šrouby. Řisuty ale dobře blokují a posílají puky do ochranné sítě.
     
    14:17
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A je to tady, outsider se po zásluze dostává do vedení. Jakub Kučera na modré lajně nic nevymýšlel a dobře vystřelil. Před klecí operoval MICHAL FORTELKA, jehož chirurgicky přesná teč skončila až za Lukáše Hosnedlem! Asistence: Jakub Kučera, Šimon Náprstek.
     
    13:45
    Buldoci se ale nemohou usadit před Lukášem Hosnedlem a už podruhé v krátkém časovém sledu přicházejí o pobyt v ofenzivní třetině.
     
    13:09
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mrkvička – 2 min., hákování).
     
    13:03
    V samotném závěru oslabení vyrobili Vlci další hrubici. Ondřej Krpata byl poté seslán k zemi a hosty okamžitě čeká další početní výhoda!
     
    12:28
    O podobnou jedovku se pokoušel Michail Potěchin, avšak netrefil puk ideálně a rána projela po ledě až na zadní hrazení.
     
    11:44
    David Chládek nebezpečně vypálil od modré čáry. Lukáš Hosnedl v brance jen poskočil a pomohl touši nad úroveň horní tyče.
     
    11:27
    Vlci drží kotouč u mantinelu, kde se černá guma skryla pod bruslemi. To domácím zcela jistě vyhovuje.
     
    11:06
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Homolka – 2 min., hákování).
     
    10:58
    David Homolka zabránil hostům v cestě za modrou čáru, jenže to je nemusí mrzet, zanedlouho totiž začne jejich druhá přesilovka v zápase.
     
    10:22
    Ondřej Hampl se marně probíjel proti přesile. Tragická rozehrávka Vlků nicméně nabídla šanci Michalu Kučerovi, který před Hosnedlem zpracovával puk neúspěšně.
     
    09:53
    Na druhé straně promluvily také Řisuty. Lukáš Hosnedl přerušuje hru, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    09:16
    Lukáš Tondr pěkně vytáhl Davida Stahla z klece a zpoza brány posílal kotouč do kladného úhlu. Od brusle hráče Řisut se černá guma odrazila k Davidu Homolkovi, jenž ji z úhlu nedokázal propasírovat do sítě!
     
    08:21
    Lukáš Tondr vtipným obloučkem přenesl hru na Kamila Bříšku, který projel za modrou čáru. Právě Bříška se snažil dosáhnout na kotouč mířící přes brankoviště, ale marně.
     
    07:58
    Po laciné ztrátě Jablonce se Buldoci vydali kupředu. Domácím se jejich postup podařilo ukončit v rohu kluziště, načež zahrál jeden z hostů vysokou holí.
     
    07:10
    Šelmy už jsou kompletní a mohou znovu začít útočit. Tak skutečně činí a hrnou se na dostřel Stahlovy klece.
     
    06:37
    A nyní si domácí dokonce vynutili vhazování před Davidem Stahlem, Michal Fortelka totiž dlouhou přihrávku stíhal marně, píská se zakázané uvolnění.
     
    06:12
    V další fázi oslabení se už jablonečtí hokejisté brání o poznání lépe a hned dvakrát posílají kotouč daleko od branky Lukáše Hosnedla.
     
    05:38
    To bylo těsné! David Chládek to vzal na sebe a dělovkou z levé strany orazítkoval tyčku jablonecké branky. Vlci měli velké štěstí.
     
    05:17
    Hosté musejí v úvodu přesilovky opustit útočné pásmo a začít akci až od Davida Stahla.
     
    05:03
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Babec – 2 min., podrážení).
     
    04:42
    Marek Frk neváhal a poslal touš před branku. Tam se po dorážce natahoval Tomáš Nezbeda, jenže kousek mu chyběl. Domácí začínají přebírat iniciativu.
     
    03:50
    Kotouč se ze skrumáže na brankovišti odrazil na hokejku Tomáše Čechury, jehož okamžitá rána nepřekonala hráz řisutských obránců.
     
    03:28
    Roman Švík nabízel puk po ledě před branku, kde se k jeho smůle žádný spoluhráč nenacházel. Vlci ovšem pokračují v tlaku.
     
    02:57
    Patrik Maďar se musel vypořádat s velice nepřesnou přihrávkou. Dokázal ji pouze líznout, je z toho icing Jabloneckých.
     
    02:30
    Lukáš Tondr protečoval puk za branku. Jakub Kučera poté dobře zmařil snahu o zakončení, a byl to právě on, kdo vzápětí dovezl touš až do ofsajdu.
     
    01:41
    Opět v akci Ondřej Krpata! Útočná zbraň Řisut táhla další přečíslení. Možná trošku překvapivě jej Krpata nakonec zakončoval sám a Hosnedlův beton znovu promluvil.
     
    01:03
    Vlci vzápětí obrátili hru. Puky kolem Stahla létaly všemi směry, obránci Řisut svůj celek osvobodili za cenu zakázaného uvolnění.
     
    00:35
    Hosté se mohli dostat do vedení! Při přečíslení dvou proti jednomu posílal Ondřej Krpata puk před brankoviště a nešťastně jej tečoval Lukáš Abraham. Hosnedl zasáhl špičkou betonu!
     
    00:14
    Kotouč si přivlastnili hokejisté Jablonce. Ti na hraně icingu pronikli až za soupeřovu svatyni a Kamil Bříška od mantinelu poprvé zaměstnal Davida Stahla.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Jablonečtí dnes oblékli bílou barvu, Řisuty se představí v modrých dresech. Vše už se chystá k zahajovacímu vhazování.
     
    Hosté přijeli pouze se třinácti hráči do pole, budou tedy muset předvést výkon na hraně fyzických možností, pokud chtějí Vlkům předvánoční čas trošku pokazit.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Jelínek) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů, Čechura, Abraham, Havelka (C) – Šilhan, Švík, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš (A), Brokeš, Maďar, Bříška (A).

    HC Řisuty: Stahl (Ilašenko) – Kučera Jakub, Chládek, Potěchin, Rudovský – Kos (C), Krpata (A), Řepka, Vyskočil, Fortelka, Náprstek, Hampl, Kučera Michal, Rod..
     
    Zdravím všechny fanoušky druholigového hokeje! Za chvíli vypukne souboj mezi týmy HC Vlci Jablonec a HC Řisuty. Do utkání budou v roli obrovských favoritů vstupovat domácí hokejisté, tak se nechme překvapit, zda se jim podaří Buldoky zdolat.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 17. Homolka (Mrkvička, Frk), 29. Bříška (L.Tondr), 52. Bříška, 60. L.Tondr (Homolka, Mrkvička) – 15. Fortelka (Kučera, Náprstek), 18. Vyskočil (Řepka, Kos)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Jelínek) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů, Čechura, Abraham, Havelka (C) – Šilhan, Švík, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš (A), Brokeš, Maďar, Bříška (A).
    HC Řisuty: Stahl (Ilašenko) – Kučera Jakub, Chládek, Potěchin, Rudovský – Kos (C), Krpata (A), Řepka, Vyskočil, Fortelka, Náprstek, Hampl, Kučera Michal, Rod.

    Diváci: 299
    thejrc.org