Trutnov – Mostečtí Lvi 6:4 (kon.) | Vrchlabí – Bílina 6:3 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Děčín 5:4 (4:1 po s.n.)
Letňany – Klatovy 0:4 (kon.) | Nymburk – Sokolov 0:2 (kon.) | Kolín – Kobra 6:3 (kon.)
Jablonec n/N – Řisuty 4:2 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
4:2 (1:2, 1:0, 2:0)
HC Řisuty
Sobota 22.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Vlci právě vstřelili branku!
    Ze situace vyplynula přesilovka domácích, kterou Řisuty vyrušily odvoláním gólmana. Hrálo se tedy v pěti na obou stranách. Buldoci ale přišli o pásmo, a ačkoliv David Homolka ještě kotouč do vyklizené klece dovézt nedokázal, LUKÁŠI TONDROVI se to už povedlo bez obtíží! Asistence: David Homolka, Tomáš Mrkvička.
     
    58:55
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Kučera – 2 min., hrubost + 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Náprstek – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Bříška – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Abraham – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
     
    58:55
    U hrazení se následně strhla hromadná potyčka! Je jasné, že tresty aktéry neminou, uvidíme, jaké nakonec bude jejich rozdělení.
     
    57:56
    Jakub Kučera trefil Tomáše Čechuru, který se vydal do samostatného úniku! Ke smůle Jablonce ale trefil Davida Stahla pouze do bleskově uzavřených betonů.
     
    51:06
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to je neskutečné, Vlci se ve dlouhém oslabení dostávají do vedení a stadion bouří! KAMIL BŘÍŠKA se ve vlastním obranném pásmu ujal puku, dojel s ním až do ofenzivní třetiny a parádní střelou propálil zaskočeného Davida Stahla. 3:2! Bez asistence.
     
    50:09
    Jiří Babec (JBL) nakonec dostává ještě trest ve hře!
     
    50:09
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Brokeš – osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Babec – osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
     
    39:40
    Další pokus poslal Lukáš Tondr po ledě mimo bránu. Na druhou stranu se okamžitě vydal Matěj Kos, který projel po pravém křídle a hlasitě zazvonil přímo na spojnici břevna a tyče Hosnedlovy pokladnice! To mohl být veselý odchod na svačinu pro hosty...
     
    36:27
    Jiří Babec (JBL) inkasuje za naražení zezadu trest na 2+10 minut! začíná přesilovka hostů.
     
    34:57
    Ondřej Hampl obdržel přihrávku před přesouvajícího se Lukáše Hosnedla, jenže ani v tomto případě nedokázal dopravit touš do sítě! Maskovaný muž zakončení do protipohybu skvěle zastavil.
     
    31:39
    Jako blesk z čistého nebe přišla příležitost hostů! Tomáš Rod dostal nabito do mezikruží. Pálil bez přípravy, jenže trefil pouze břicho připraveného Lukáše Hosnedla.
     
    29:30
    A rázem mohli domácí vést. Patrik Maďar totiž vypíchl puk Davidu Stahlovi, jenž si pro něj vyjel daleko ze své klece. Střelu do prázdné brány následně zblokoval obránce a Michal Pavlů při snaze o dorážku pouze promáchl! Horké chvilky Buldoků...
     
    28:44
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec se z herního útlumu vytrhl neskutečnou akcí! KAMIL BŘÍŠKA využil pádu jednoho z obránců Řisut a dostal se až mezi kruhy. Místo střely ještě poslal touš doleva na Lukáše Tondra, který mu jej vrátil. Bříška poté uklízel do prázdné svatyně! Asistence: Lukáš Tondr.
     
    26:41
    Další šance! Ondřej Hampl se dostal k bekhendové dorážce. Ta Lukáši Hosnedlovi proklouzla za záda a projela podél brankové čáry mimo domácí svatyni!
     
    26:03
    Buldoci ujeli ve dvou proti jedinému obránci. David Vyskočil poslal parádní žabku na Ondřeje Krpatu, jenž ke smůle Řisut netrefil kotouč ideálně. Hosnedl by byl zřejmě bez šance!
     
    18:02
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Náprstek – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:08
    Řisuty právě vstřelily branku!
    To jsou věci, hosté si rázem berou zpět těsný náskok! Skvělou individuální akci předvedl DAVID VYSKOČIL, jenž si z levé strany najel před Lukáše Hosnedla, roztáhl si jej a zasunul kotouč za jeho záda. 1:2! Asistence: Pavel Řepka, Matěj Kos.
     
    16:44
    Vlci právě vstřelili branku!
    Šelmy přidaly na obrátkách a vyrovnávají! Tomáš Mrkvička vystřelil od modré čáry a DAVID HOMOLKA parádní tečí poslal kotouč mimo dosah Davida Stahla. Asistence: Tomáš Mrkvička, Marek Frk.
     
    14:17
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A je to tady, outsider se po zásluze dostává do vedení. Jakub Kučera na modré lajně nic nevymýšlel a dobře vystřelil. Před klecí operoval MICHAL FORTELKA, jehož chirurgicky přesná teč skončila až za Lukáše Hosnedlem! Asistence: Jakub Kučera, Šimon Náprstek.
     
    13:09
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mrkvička – 2 min., hákování).
     
    11:06
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Homolka – 2 min., hákování).
     
    09:16
    Lukáš Tondr pěkně vytáhl Davida Stahla z klece a zpoza brány posílal kotouč do kladného úhlu. Od brusle hráče Řisut se černá guma odrazila k Davidu Homolkovi, jenž ji z úhlu nedokázal propasírovat do sítě!
     
    05:38
    To bylo těsné! David Chládek to vzal na sebe a dělovkou z levé strany orazítkoval tyčku jablonecké branky. Vlci měli velké štěstí.
     
    05:03
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Babec – 2 min., podrážení).
     
    01:41
    Opět v akci Ondřej Krpata! Útočná zbraň Řisut táhla další přečíslení. Možná trošku překvapivě jej Krpata nakonec zakončoval sám a Hosnedlův beton znovu promluvil.
     
    00:35
    Hosté se mohli dostat do vedení! Při přečíslení dvou proti jednomu posílal Ondřej Krpata puk před brankoviště a nešťastně jej tečoval Lukáš Abraham. Hosnedl zasáhl špičkou betonu!

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 17. Homolka (Mrkvička, Frk), 29. Bříška (L.Tondr), 52. Bříška, 60. L.Tondr (Homolka, Mrkvička) – 15. Fortelka (Kučera, Náprstek), 18. Vyskočil (Řepka, Kos)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Jelínek) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů, Čechura, Abraham, Havelka (C) – Šilhan, Švík, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš (A), Brokeš, Maďar, Bříška (A).
    HC Řisuty: Stahl (Ilašenko) – Kučera Jakub, Chládek, Potěchin, Rudovský – Kos (C), Krpata (A), Řepka, Vyskočil, Fortelka, Náprstek, Hampl, Kučera Michal, Rod.

    Diváci: 299
    bahis siteleri