Kladno – Jihlava 7:1 (kon.) | Přerov – Chomutov 5:4 (po pr.) | Mountfield HK – Havířov 5:4 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Olomouc 4:5 (0:1 po s.n.) | Vítkovice – Vsetín 2:3 (1:2 po s.n.) | Zlín – K. Vary 3:4 (0:1 po s.n.)
Sparta – Liberec 4:3 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
5:4 (1:2, 1:1, 2:1 - 1:0)
AZ Havířov
Sobota 22.12.2018, 12:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    62:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, bonusový druhý bod zůstává pod Bílou věží! Dominik Šedivý předvedl dobrou práci, když objel branku a poté předložil puk na vrchol mezikruží, kde napřáhl JAKUB NAAR. Domácí bek poslal takřka nechytatelnou dělovku pod horní tyč – 5:4p. Asistence: Dominik Šedivý.
     
    54:22
    Havířov právě vstřelil branku!
    A z protiakce máme vyrovnáno, a to rovnou čistým hattrickem! Hradecká obrana si nedala pozor a nechala upláchnout JANA BAMBULU, který v samostatném úniku položil gólmana na led, a pak výstavně zavěsil pod břevno – 4:4. Asistence: Dominik Pawliczek.
     
    50:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Klobouky a čepice dolů, máme tu hattrick DOMINIKA SKLENÁŘE! Jaroslav Kašpar předvedl dobrou práci na brankovišti, kdy clonil gólmanovi a Vojtěch Síla našel na vrcholu mezikruží připraveného Sklenáře. Ten svou dělovku umístil pod horní tyč a Hradec je poprvé ve vedení – 4:3. Asistence: Vojtěch Síla.
     
    48:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už je ale přesilová hra využita a máme opět vyrovnáno! Po nahození na bránu se strhl boj o dorážky, kde byl nejaktivnější TADEÁŠ PINKAS. Tomu se povedlo prostrčit puk mezi brankářovými betony – 3:3. Asistence: Dominik Sklenář, David Voňka.
     
    37:11
    Havířov právě vstřelil branku!
    A hned na jejím začátku se AZ prosazuje a je znovu ve vedení! JAN BAMBULA vystřelil z pravé strany a kotouč se odrazil do vysokého obloučku, který přeplachtil brankáře a zapadl za jeho záda. To je pro Hradecké trochu smolný gól, pro Havířov naopak šťastný – 2:3. Asistence: Dominik Pawliczek.
     
    35:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši hráli v oslabení, to jim ale vůbec nezabránilo ve vyrovnání skóre! Tadeáš Pinkas posunul puk na pravý kruh DOMINIKU SKLENÁŘOVI, jenž svou druhou trefou v zápase srovnává na 2:2. Asistence: Tadeáš Pinkas.
     
    16:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    A dvojnásobná přesilovka je proměněna v kontaktní branku! Východočeši rozjeli kombinaci, v níž Miroslav Kukla našel na vrcholu mezikruží volného DOMINIKA SKLENÁŘE. Ten svou dělovku umístil přesně pod horní tyč – 1:2. Asistence: Miroslav Kukla.
     
    11:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ jde do vedení o dvě branky! Dominik Pawliczek našel na vrcholu mezikruží přesnou nahrávkou JANA BAMBULU, kterému kotouč přiletěl přesně na ránu z voleje. Havířovský útočník napřáhl a slušnou bombou poslal touš do sítě – 0:2. Asistence: Dominik Pawliczek, Maxim Mastič.
     
    04:33
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovští předvedli kombinaci do prázdné brány a dostávají se do vedení! Jan Bambula posunul z levé strany kotouč na druhou stranu brankoviště, kde číhal připravený DOMINIK PAWLICZEK. Ten jen přiklepl kotouč za přesouvajícího se gólmana – 0:1. Asistence: Jan Bambula.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 17. Sklenář (Kukla), 36. Sklenář (T. Pinkas), 49. T. Pinkas (Sklenář, Voňka), 51. Sklenář (Síla), 63. Naar (Dominik Šedivý) – 5. Pawliczek (Bambula), 12. Bambula (Pawliczek, Mastič), 38. Bambula (Pawliczek), 55. Bambula (Pawliczek)


    Mountfield HK: Dvořák (Sajdl) – Kukla (C), M. Pinkas, Voňka, Naar, Janoušek, Pěnčík, Kynčl – Dominik Šedivý (A), Sklenář (A), T. Pinkas, Kašpar, Síla, Jušta, Janda, Daniel Šedivý, Marha, Poppel.
    AZ Havířov: Matoušek (Štipčák) – Zdeněk, Pavelek, Grygar, Koubek, Ševěček, Thiel, Béreš – Pindel (A), Bambula, Juhász, Adámek, Pawliczek (C), Mastič, W. Bochnak, Kylnar, E. Bochnak, Janeček, Dufek.

    Rozhodčí: Jechoutek – Špringl, Tasch
    thejrc.org