Slovensko – Kanada 1:6 (kon.)
konec
Slovensko
1:6 (0:4, 0:1, 1:1)
Kanada
sk Sobota 22.12.2018, 02:00Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:00
    Slovensko dalo gól! Tak predsa len sa podarilo skórovať aj slovenskému mužstvu. PATRIK HREHORČÁK dostal peknú prihrávku do pravého krídla, využil svoju rýchlosť, vletel do útočného pásma a strelou pod hornú žrdku prekonal Iana Scotta. Asistencia: Marek Korenčík.
     
    44:36
    Kanada dala gól!
    Kolíska hokejista spečatila poltucet strelených gólov. Alexis Lafreniére vybojoval puk pri mantineli a posunul ho do územia modrej čiary. Odtiaľ nahodil puk TY SMITH a trafil odkrytú časť bránky. Asistencia: Alexis Lafreniére
     
    26:57
    Kanada dala gól!
    Hokejisti v červených dresoch využívajú ďalšiu presilovú hru. Evan Bouchard mal voľný priestor, naznačil strelu, no našiel ešte lepšie postaveného spoluhráča. Tým bol CODY GLASS a strelou z ľavého kruhu prekonal Samuela Hlavaja. Asistencie: Evan Bouchard a Jack Studnicka.
     
    16:37
    Kanada dala gól!
    Náskok favorita zápasu je už štvorgólový. Zverenci Ernesta Bokroša stratili puk v obrannom pásme, strelu Joea Velena náš brankár ešte vyrazil, ale následne zo vzduchu bejzbalovým spôsobom trafil puk SHANE BOWERS. Asistencie: Joe Veleno a MacKenzie Entwistle.
     
    13:53
    Kanada dala gól!
    A je tu ďalší gól v slovenskej sieti. Jaret Anderson-Dolan dostal veľmi veľa priestoru. Obišiel bránu, spoza nej poslal puk do bránkoviska a NICK SUZUKI už nemal problém prekonať Samuela Hlavaja. Asistencie: Anderson-Dolan a Alexis Lafreniére.
     
    08:15
    Kanada dala gól!
    Kolíska hokeja veľmi rýchlo využíva presilovú hru a vyhráva o dva góly. Pred bránkou dobre pracoval Barrett Hayton. Jeho teč skončil na žrdi slovenskej brány, ale následne upratal puk do siete JACK STUDNICKA. Asistencie: Barrett Hayton a Cody Glass.
     
    06:54
    Kanada dala gól!
    Favorit zápasu sa na konci siedmej minúty dostáva do vedenia. Cody Glass získal puk pri pravom mantineli, spätnou prihrávkou našiel MAXIMA COMTOISA a ten trafil presne do hornej časti brány. Asistencia: Cody Glass.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 55. Hrehorčák (Korenčík) – 7. Comtois (Glass), 9. Studnicka (Hayton, Glass), 14. Suzuki (Anderson-Dolan, Lafreniére), 17. Bowers (Veleno, Entwistle), 27. Glass (Bouchard, Studnicka), 45. Smith (Lafreniére)


    Slovensko: Hlavaj – Korenčik, A. Žiak, Dlugoš, Demo, Golian, Kupec, Boldižár, E. Švec – Kelemen, A. Ružička, Krivošík – J. Baláž, A. Kollár ml., Kukuča – Regenda, Giertl, Fafrák – Čajkovič, O. Okuliar, Hrehorčák
    Kanada: Scott – Smith, Mitchell, Brook, Dobson, Phillips, Bouchard, McIsaac – Frost, Hayton, Studnicka – Anderson-Dolan, Suzuki, Lafreniére – Comtois, Glass, Tippett – Veleno, Bowers, Entwistle

    Rozhodčí: Mark Pearce, Ryan Benbow – Ron Dietterle, Adam Harris
    thejrc.org