Vegas – Montreal 3:4 (po pr.) | Calgary – St. Louis 1:3 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:3 (po pr.)
Arizona – Colorado 6:4 (kon.) | Toronto – NY Rangers 5:3 (kon.) | Ottawa – Washington 0:4 (kon.)
Carolina – Pittsburgh 0:3 (kon.) | Buffalo – Anaheim 3:0 (kon.) | Minnesota – Dallas 1:2 (po pr.)
Edmonton – Tampa 3:6 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 0:1 (kon.) | New Jersey – Columbus 0:3 (kon.)
Carolina – Boston 5:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
6:4 (2:1, 2:0, 2:3)
Colorado Avalanche
Neděle 23.12.2018, 01:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Brad RICHARDSON - 6:4
     
    59:48
    Arizona právě vstřelila branku!
    Niklas Hjalmarsson vyhodil puk z obranného pásma vysokým obloukem a na pravém křídle si na něj najel Nick Cousins, který poté předvedl rychlou brzdu a krásnou přihrávkou z úhlu oslovil najíždějícího BRADA RICHARDSONA, jenž z mezikruží zamířil do prázdné brány Avalanche! Asistence: Nick Cousins a Niklas Hjalmarsson.
     
    58:05
    Coyotes těsně minuli levou tyč prázdné brány hostujících hráčů Avalanche a pískalo se zakázané uvolnění! To bylo doslova o vlas!
    56:21 Brad RICHARDSON - 5:4
     
    56:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes neuvěřitelným způsobem dokázali udržet útočné pásmo a BRAD RICHARDSON napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která nad lapačkou Pavla Francouze vymetla levý horní roh brány! Velký comeback je nyní Avalanche k ničemu! Arizona vede v závěru těsně 5:4. Asistence: Oliver Ekman-Larsson.
     
    53:23
    Pavel Francouz odolal obrovskému závaru, když ho Coyotes ani vleže nedokázali překonat!
    52:25 Gabriel Landeskog a Lawson Crouse svedli velkou bitku!
     
    52:25
    Gabriel Landeskog a Lawson Crouse dostali pět minut za bitku poté, co u střídaček svedli nelítostný pěstní souboj a vyměnili si několik tvrdých úderů!
    51:51 Nathan MACKINNON - 4:4
     
    51:51
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NATHAN MACKINNON na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování předvedl nádhernou stahovačku a parádní střelou zápěstím vymetl nad lapačkou Adina Hilla vzdálenější pravý horní roh brány! Colorado vymazalo tříbrankové manko a vyrovnalo venku na 4:4! Fantastický comeback. Asistence: Matt Nieto a Erik Johnson.
     
    50:52
    Richard Pánik se ihned po návratu z trestné lavice řítil do samostatného úniku, jenže ani nadvakrát fantastického Pavla Francouze překonat nedokázal! Obrovská příležitost.
     
    48:42
    Richard Pánik byl vyloučen na dvě minuty za podražení a daroval soupeři další přesilovou hru.
     
    48:27
    Tyson Barrie vystřelil z pravého křídla a po zákroku Adina Hilla mohl na opačné straně útočného pásma skórovat do prázdné brány Gabriel Landeskog, jenže byl zablokován!
    47:39 Alexander KERFOOT - 4:3
     
    47:39
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nick Cousins chtěl před vlastní bránou rukavicí dostat puk k ledu, což se mu sice podařilo, jenže kotouč po obrovském závaru Avalanche při poskytnuté výhodě ztratil rychle z dohledu a ALEXANDER KERFOOT z blízkosti bekhendem zamířil k levé tyči! Colorado je zpět v zápase – 4:3! Asistence: Matt Nieto a Mikko Rantanen.
    45:22 Gabriel LANDESKOG - 4:2
     
    45:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Alex Goligoski mohl vyhodit puk od vlastní brány, jenže našel pouze J.T. Comphera, který na vzdálenější levé tyči našel krátkou diagonální přihrávkou z mezikruží GABRIELA LANDESKOGA, a kapitán Colorada poté zametl puk z blízkosti do prázdné brány! Avalanche využili přesilovou hru a prohrávají 4:2. Asistence: J. T. Compher.
     
    44:40
    Derek Stepan chtěl vpádu vypíchnout puk Erikovi Johnsonovi, jenže ho podrazil a dostal dvě minuty.
     
    39:57
    Mikko Rantanen fauloval za vlastní bránou a dostal dvě minuty za krosček poté, co sestřelil Claytona Kellera.
    38:08 Pavel Francouz předvedl v bráně fantastický semafor!
     
    38:08
    Jakob Chychrun napřáhl na vrcholu levého kruhu ke tvrdé střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila k přední tyči, Pavel Francouz ale vytáhl skvělý semafor! Nádherný zákrok.
     
    29:14
    Alexander Kerfoot byl vyloučen na dvě minuty za krosček a Arizona si zahraje první přesilovou hru v zápase.
     
    28:28
    Střídání v týmu Colorado Avalanche: ze hřiště odchází Philipp Grubauer, přichází Pavel Francouz.
    28:28 Conor GARLAND - 4:1
     
    28:28
    Arizona právě vstřelila branku!
    CONOR GARLAND si najel v mezikruží na parádní bekhendovou přihrávku Maria Kempeho od boxu časoměřičů a rychlou střelou zápěstím vymetl o levý beton Philippa Grubauera vzdálenější pravý horní roh brány! Arizona vede 4:1. Asistence: Mario Kempe a Ilja Ljubuškin.
    27:02 Richard Pánik mohl vstřelit svůj druhý gól v zápase
     
    27:02
    Richard Pánik naskočil z trestné lavice na led a ihned se na levém křídle řítil do přečíslení dva na jednoho, které na bodu levého kruhu pro vhazování vyřešil střelou zápěstím, jenž mířila ke vzdálenější pravé tyči, také ale do lapačky Phillippa Grubauera! Komerční přestávka.
     
    24:52
    Richard Pánik byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Colorado má šanci vrátit se zpět do zápasu.
    22:30 Christian FISCHER - 3:1
     
    22:30
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nick Schmaltz si na levém křídle krásně vyměnil puk s Alexem Galchenyukem a z ostrého úhlu ho poslal před bránu, čehož využil CHRISTIAN FISCHER, když z blízkosti bekhendem poslal puk po nádherné kombinační akci do prázdné brány! Asistence: Nick Schmaltz a Alex Galchenyuk.
    19:55 Derek STEPAN - 2:1
     
    19:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    DEREK STEPAN využil fantastického forčekingu Richarda Pánika v pravém rohu útočného pásma, když se před bránou dostal k zablokované střele Claytona Kellera z pravého kruhu a z blízkosti rychlou střelou zápěstím zamířil pět sekund před koncem první části ke vzdálenější levé tyči! Arizona opět udeřila a vede. Asistence: Clayton Keller a Richard Pánik.
    18:13 Alexander KERFOOT - 1:1
     
    18:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Sven Andrighetto na pravém křídle z ostrého úhlu nahodil puk před bránu a Adin Hill ho nedokázal zastavit, čehož využil ALEXANDER KERFOOT a pod brankářem Arizony bekhendem poslal puk z blízkosti do sítě! Je vyrovnáno. Asistence: Sven Andrighetto a J. T. Compher.
    08:58 Richard PÁNIK - 1:0
     
    08:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    Derek Stepan se pokusil před vrcholem mezikruží vystřelit zápěstím a po jeho zablokované střele se dostal na vnitřním oblouku levého kruhu k puku RICHARD PÁNIK, který ho rychlou střelou z otočky zápěstím poslal nad levým betonem Philippa Grubauera ke vzdálenější pravé tyči – 1:0! Asistence: Derek Stepan a Alex Goligoski.
     
    05:57
    Mario Kempe dostal dvě minuty za hákování a Avalanche si zahrají první přesilovou hru dnešního zápasu.
    05:21 Philipp Grubauer úžasně vychytal Alexe Galchenyuka!
     
    05:21
    Philipp Gaubauer předvedl fantastický dvojitý zákrok, když nejprve zasáhl pravým betonem proti táhlé střele od modré čáry a poté vychytal i Alexe Galchenyuka, který se v mezikruží dostal k puku a po jeho potažení doprava se snažil bekhendem zamířit mezi betony brankáře Avs, jenže ten se rychle dokázal přesunout a puk vleže zalehl! Arizona měla obrovskou šanci!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Pánik (Stepan, Goligoski), 20. Stepan (Keller, Pánik), 23. Fischer (Schmaltz, Galchenyuk), 29. Garland (Kempe, Ljubuškin), 57. Richardson (Ekman-Larsson), 60. Richardson (Cousins, Hjalmarsson) – 19. Kerfoot (Andrighetto, Compher), 46. Landeskog (Compher), 48. Kerfoot (Nieto, Rantanen), 52. MacKinnon (Nieto, E. Johnson)


    Arizona Coyotes: Hill (Kuemper) – Ekman-Larsson (C), Goligoski, Chychrun, Hjalmarsson (A), Oesterle, Ljubuškin – Pánik, Stepan (A), Keller – Galchenyuk, Schmaltz, Fischer – Cousins, Richardson, J. Archibald – Crouse, Kempe, Garland. Hlavní trenér: Hlavní trenér: Rick Tocchet.
    Colorado Avalanche: Grubauer (29. Francouz) – Girard, E. Johnson (A), Cole, Barrie, A. Lindholm, Nemeth – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Compher, Kerfoot, Andrighetto – Nieto, Söderberg, Calvert – G. Bourque, Jost, Greer. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Trevor Hanson. Čároví: Brandon Gawryletz, Tim Nowak

    Diváci: 13896
    thejrc.org