Vegas – Montreal 3:4 (po pr.) | Calgary – St. Louis 1:3 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:3 (po pr.)
Arizona – Colorado 6:4 (kon.) | Toronto – NY Rangers 5:3 (kon.) | Ottawa – Washington 0:4 (kon.)
Carolina – Pittsburgh 0:3 (kon.) | Buffalo – Anaheim 3:0 (kon.) | Minnesota – Dallas 1:2 (po pr.)
Edmonton – Tampa 3:6 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 0:1 (kon.) | New Jersey – Columbus 0:3 (kon.)
Carolina – Boston 5:3 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Anaheim Ducks
Neděle 23.12.2018, 01:10 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u NHL na počtěnou! (03:49:02)
     
    Československá stopa v utkání:
    Vladimír Sobotka (BUF) 0+0, 2 střely, čas na ledě 13:31
    Ondřej Kaše (ANA) 0+0, 4 střely, čas na ledě 18:26
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Linus Ullmark (BUF) 40 zák., 0 gólů, 100%
    2. Jeff Skinner (BUF) 1+0
    3. Rasmus Dahlin (BUF) 1+0
     
    Utkání mezi Buffalem a Anaheimem je u konce, domácí celek bere dva body za vítězství 3:0! Rasmus Dahlin otevřel skóre v první třetině, kdy se mu povedlo využít přesilovku střelou z pravého kruhu. Poté se hrálo dlouho bez branek, v poslední desetiminutovce dal druhou branku Jeff Skinner a do prázdné branky ukončil gólový výčet duelu Conor Sheary.

    Střely na branku: 33:40
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Domácí brankář musel řešit ještě jeden střelecký pokus od pravého mantinelu, Linus Ullmark si ale se střelou po ledě poradil a dovede svůj celek k vítězství s čistým kontem.
     
    58:30
    Linus Ullmark je postavou dnešního duelu, nyní si poradil již s devětatřicátou střelou. Buffalo jistě hraje pro svého brankáře, bylo by hezké zakončit to vše s čistým kontem.
    58:02 Conor SHEARY - 3:0
     
    58:02
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hodně brzy se dostali domácí z pásma a pojišťují svou výhru. Sam Reinhart našel na levé straně CONORA SHEARYHO, který se od modré čáry prosadil do prázdné branky a Buffalo vítězí! Asistence: Jack Eichel a Sam Reinhart.
     
    57:44
    Ondřej Kaše se na pravé straně dostal ke střele, ale branku se mu nepovedlo trefit. Následně Buffalo vyhodilo na icing a je hodně blízko výhře, Ducks v šesti a bez brankáře!
     
    56:49
    Hosté zachytili rozehrávku a z levého kruhu zakončoval do Ullmarka Kiefer Sherwood. Daniel Sprong se dostal k dorážce, ale ta šla zblízka těsně nad branku švédského borce.
     
    56:32
    Domácí v plném počtu.
     
    55:57
    Hned po vhazování to zkoušel z levého kruhu Hampus Lindholm, jehož svižná rána skončila na připraveném Ullmarkovi, jenž dnes pokryl již 37 střel!
     
    55:39
    Brandon Montour dostal nabito na modrou čáru, ale do jeho dělovky obětavě padl Evan Rodrigues. Hra se přerušila a domácí borec se zvedl a s bolestivou grimasou opustil ledovou plochu.
     
    55:00
    Hostům dnes není přáno. Anaheim se dostal do kombinační hry, ale naprosto nic nevymyslel a Buffalo brzy vyhodilo kotouč až za branku Gibsona.
     
    54:32
    Následně byla hra přerušena a bude se vylučovat. Domácí celek hrál v šesti a nabízí jednu z posledních šancí Anaheimu na zdramatizování skóre. Trest odpyká Jeff Skinner.
     
    53:50
    Následně se Sabres nepovedlo rozehrát akci podél levého mantinelu a píská se icing. Pokračovat se bude po levici švédského Ullmarka, jenž útočí na čisté konto.
     
    53:18
    Dobrou práci předvedl za brankou Ducks Sam Reinhart, který tam vybojoval kotouč a poslal jej zezadu do brankoviště, čímž vybojoval vhazování po pravici Gibsona.
     
    52:16
    Kiefer Sherwood se pokoušel nějakým způsobem odčarovat kouzlo domácího brankáře, ale pokus před pravým kruhem šel vysoko nad branku. Hostující útočník jde hned střídat.
    51:12 Jeff SKINNER - 2:0
     
    51:12
    Sabres právě vstřelili branku!
    Dlouhé minuty jsme čekali na branku, ale kvůli tomuto zásahu to za to stálo! JEFF SKINNER se ujal u pravého kruhu kotouče a před Gibsonem se dostalo do rychlé kličky a dezorientovaného brankáře u první tyčky překonal bekhendovým zakončením pod víko. Asistence: Sam Reinhart a Lawrence Pilut.
     
    50:23
    Pontus Åberg našel na pravém křídle Kašeho, který po ledě zakončoval jen do betonů Ullmarka. Na druhé straně se dostával do kličky Eichel, ale branku nakonec minul.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:50
    Buffalo svou akci zakončovalo na pravé straně, Johan Larsson se pokoušel prosadit bekhendem u tyčky, ale Gibson nakonec nemusel ani zasahovat. Následně byla hra přerušena a pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    48:42
    Andrew Cogliano následně dostával přihrávku mezi kruhy a mohl zakončovat do odkryté branky. Po mírné teči se mu ovšem zakončit nepovedlo a puk skončil u pravého mantinelu.
     
    48:03
    Ducks byli aktivní v pásmu a kotouč se dostal do brankoviště, kde jej přikryl Ullmark. Rasmus Ristolainen se následně pustil do Åberga, kterého párkárt zasáhl do hlavy. Vyloučen ovšem nebyl.
     
    47:10
    Casey Mittelstadt dostával přihrávku do útoku, ale tu zpracovával v ofsajdovém postavení. Hra tak bude pokračovat vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    46:32
    Hosté si následně po levé straně vybojovali útočné pásmo, ale jen za cenu ofsajdu. Rozhodčí píská a hru přerušuje, pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    45:57
    Domácí v plném počtu.
     
    45:28
    Anaheimu se dlouho nepovedlo nic vymyslet v přesilovce. Vše mohl zlomit Jacob Larsson, který před pravým kruhem svižně zakončoval. Jeho rána skončila nakonec na brankové konstrukci!
     
    44:10
    Daniel Sprong se pokoušel před brankou tečovat do branky nahození od modré čáry. Puk sice směr změnil, ale brankáře Linuse Ullmarka v brance nikterak neohrozil.
     
    43:57
    Následně si domící celek zahraje druhé oslabení v utkání, Vladimír Sobotka si počínal v obranném pásmu nedovoleně a za podražení inkasuje dvouminutový trest.
     
    43:24
    Ryan Getzlaf se individuálně dostal do třetiny, ale jeho svižná rána skončila na připraveném Ullmarkovi. Následně si hostující veterán zahrál na Filipa Jíchu a rozhodčí jeho snažení rukou ukončil.
     
    42:05
    Adam Henrique po skončení početní výhody objel Ullmarka a již dával puk do prázdné branky. Jake McCabe ale rybičkou zamezil bývalému útočníkovi New Jersey skórovat, skvělý obranný zákrok!
     
    42:00
    Domácí v plném počtu.
     
    41:35
    První početní výhoda Anaheimu je opravdu špatná. Adam Henrique sice kotouč do útoku zavezl, ale následně se mu nic vymyslet nepovedlo a Buffalo brzy vyhodilo.
     
    40:29
    Ducks naskočili do třetí třetiny s přesilovkou. Úvodní snažení ale nebylo přesné a brzy kotouč skončil ve střední třetině. Uvidíme, co hosté vymyslí následně.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je u konce a Buffalo v ofenzivní utkání nadále vede o jedinou branku, kterou dal v první třetině Rasmus Dahlin. Oba celky hrají útočný hokej, ale brankáři chytají naprosto luxusně a jsou ozdobou tohoto duelu. Čtyřicet minut nabídlo pětapadesát střeleckých pokusů, ale pouze jedinou branku!

    Střely na branku: 30:25
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:00
    Se sirénou fauloval domácí Zach Bogosian, který bude prvním potrestaným hráčem Buffala v tomto duelu. Bek Sabres inkasuje dvě minuty za podražení. Domácí bek se následně dostal do slovní potyčky s Jackem Dotchinem, jenž dostal osobní trest a dnes dohrál.
     
    39:52
    V posledních sekundách to z úhlu zkoušel hostující Pontus Åberg, ale Linus Ullmark branku dnes opravdu zamknul a po dvou třetinách drží čisté konto!
     
    38:56
    Brandon Montour vedl akci svého celku v přečíslení. Jakob Silfverberg nakonec zakončoval z pravého kruhu, ale jeho pokus do horní části branky vyrazil Linus Ullmark.
     
    38:28
    Dvaadevadesát sekund před koncem druhého dějství se hra přerušuje v útočné třetině Buffala a pokračovat se bude vhazování ve střední třetině. Stále jsme viděli jedinou branku.
     
    37:31
    Ondřej Kaše si poté vjel do útočné třetiny a hned se pokoušel střílet. Jeho pokus ale skončil na bránícím hráči a puk se doklouzal do rohu kluziště.
     
    37:06
    Hostující obrana se následně pokoušela rozjet akci zpoza branky, ale nejvýše postavený hráč rychlou a nepřesnou přihrávku nezachytil a píská se tedy icing.
     
    36:36
    Následně se do útoku dostal celek hostů. Andrew Cogliano se po nahození od pravého mantinelu pokoušel prosadit v brankovišti, ale jeho dorážka byla již po odpískání.
     
    36:14
    Hosté v plném počtu.
     
    36:08
    V závěru přesilové hry to zkoušel z levého kruhu Jack Eichel, jehož svižná rána zápěstím ale skončila jen na zadním mantinelu. Čtvrtá početní výhoda Sabres gólem neskončí.
     
    35:15
    Domácí celek se dostal do dobré kombinace, ale před brankou se jim zakončit nepovedlo. Brian Gibbons vyvezl kotouč a klidně se na něj mohl pískat faul, sudí tak ovšem neučinili.
     
    34:25
    Kačeři vkročili do svého čtvrtého oslabení v utkání parádně a zpoza branky se jim po vyhraném vhazování povedlo vyhodit až za branku Linuse Ullmarka.
     
    34:14
    Podél pravého mantinelu se pokoušel do útoku dostal Jeff Skinner, který ale nakonec v souboji s Coglianem upadl a vymodlil si dost přísný faul. Hostující forvard bude pykat za nedovolené bránění.
     
    33:05
    Nick Ritchie si najel do útoku a mohl si vybrat, komu nahraje kotouč. Hráči Ducks byli ovšem dobře bráněni, a tak všechny objel a zakončoval bekhendem. Branku ale jen minul.
     
    32:08
    Parádně objížděl branku Ondřej Kaše, jenž zakončoval bekhendově. Hostující útočník zakončoval pod beton Ullmarka, ale ten českého hráče vychytal i nyní!
     
    31:34
    Marco Scandella o pár chvilek později vyhrál sprinterský souboj s Henriquem a píská se icing. Vhazuje se po levici Gibsona, který dnes pořádně deptá střelce Sabres.
     
    31:08
    Jake Dotchin to zkoušel od modré čáry všechno propálit, ale kotouč se nakonec na branku nedostal přes val bránících hráčů. Pokračuje se hrou Buffala.
     
    30:59
    Po dobré práci hostujícího celku se dostal ke střeleckému pokusu od modré čáry Josh Manson. Bek kalifornského celku zakončoval od pravého mantinelu, ale Ullmark pohotově zakročil a pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    30:00
    John Gibson se dnes opravdu nenudí, naopak je jako na střelnici. Vladimír Sobotka byl dalším hráčem, který jej překvapoval střelou. Po ledě se mu ale skórovat nepovedlo.
     
    28:58
    Casey Mittelstadt následně poslal do úniku Elieho, jenž se dostával do zakončení z levého kruhu. Byl ovšem dobře tísněn a po ledě střílel jen do betonu připraveného Gibsona.
     
    28:27
    Zach Bogosian se v útočném pásmu dostal ke kotouči a měl docela dost volného prostoru. Domácí bek si tak sjel až před kruhy, ale jeho dělovka brankou na 2:0 nakonec neskončila.
     
    27:52
    Následně přišel pokus také na straně druhé. Od modré čáry to zkoušel Josh Manson, který ale střílel jen do připraveného Ullmarka. Pokračovat se bude po jeho levici.
     
    27:35
    Po levé straně se do zakončení dostal Jeff Skinner, který ale zakončoval jen do ramena připraveného Gibsona. Jack Eichel měl na hokejce dorážku a už se v hlavě možná radoval, hostující jednička jej ale zastavila! Úžasný výkon Gibsona...
     
    26:37
    Josh Manson parádně ukončil snažení dvou domácích hráčů a rozjel akci svého celku. Jacob Larsson zakončoval od levého mantinelu, ale Ullmark nadále drží čisté konto.
     
    26:17
    Následně se Ducks dostali do útoku a Linus Ullmarka schoval kotouč v lapačce. Před zraky švédského brankáře se bude vhazovat po první komerční přestávce druhé třetiny.
     
    26:02
    Casey Mittelstadt stál před brankou Gibsona a nakonec se k němu dostal kotouč. Americký mladík zblízka zakončoval, ale nakonec trefil jen připraveného brankáře před sebou.
     
    25:17
    Domácí celek nahazoval ze střední třetiny na branku Gibsona, jenž si puk zpracoval hokejkou a ihned chtěl rozehrávat. Viděl ovšem napadajícího hráče a celou situaci si rozmyslel. Vhazovat se bude po pravici hostující jedničky.
     
    24:58
    Velká šance Ondřeje Kašeho! Český útočník se dostal do úniku, ve kterém si položil brankáře Ullmarka a stačilo mu v bekhendové kličce pouze zvednout kotouč. To se mu ale bohužel nepovedlo!
     
    24:43
    Jack Eichel vymyslel v útočné třetině přihrávku pro Jeffa Skinnera, který se mezi kruhy dostal po stahovačce ke střeleckému pokusu. Jeho rána do středu branky ale gólem neskončila.
     
    23:44
    Skvěle hrající Rasmus Dahlin si nyní najel do útočné třetiny a z levého kruhu zakončoval. John Gibson byl ale připraven a pokus švédského mladíka vyrazil.
     
    23:22
    Ducks se následně nepovedlo zaútočit a po nepřesném útoku se bude vhazovat ve střední třetině. Píská se ofsajd a opět se během chvilky přerušuje.
     
    23:08
    Anahemští se následně pokoušeli něco vymyslet, ale k ničemu nedošlo a opět se vhazuje v útočné třetině domácího celku. John Gibson se musí zaměřit po své pravici.
     
    22:00
    Hosté v plném počtu.
     
    21:38
    Hned po vhazování se dostal ke střeleckému pokusu na levém kruhu Evan Rodrigues. Jeho dělovka letěla na branku, ale Gibsona dalším skvělým zákrokem chytá!
     
    21:30
    U pravého mantinelu kličkoval Rasmus Dahlin, jenž parádně přiklepl kotouč na hokejku Skinnera. Ten střílel z pravého kruhu jen nad branku Johna Gibsona.
     
    20:25
    Domácí nastoupili do druhého dějství již třetí přesilovkou v duelu. Sam Reinhart dostával kotouč k levé tyčce, aby si následně sjel před branku. Tam se mu ale ideálně zakončit nepovedlo.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina byla parádní. Od prvních minut se hrál nadmíru aktivní hokej, o čemž vypovídá hned třicet střeleckých pokusů. Jedinou branku vstřelil nejmladší hráč na ledě, jednička posledního draftu Rasmus Dahlin. Dobré výkony předvádějí oba brankáři, kteří dohromady pokryli 29 pokusů. Těšme se na druhou třetinu, která začne přesilovkou domácích.

    Střely na branku: 15:15
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Nick Ritchie – 2 min., krosček).
     
    20:00
    Ondřej Kaše se dostal do poslední akce. Ujel brankáři a z levé strany zakončoval se sirénou do připraveného brankáře. Na druhé straně se do sebe pustili hráči obou celků a rozhodčí ještě vše diskutují.
     
    19:44
    Obránce Brandon Montour se dostal do individuální akce, kterou zakončoval u levé tyčky bekhendovým zakončením. Linus Ullmark byl ovšem na svém místě a zasáhl.
     
    19:15
    Jakob Silfverberg dostával přihrávku před branku, kde se mu ale po kličkách zakončit nepovedlo. Puk se nicméně dostal na pravý kruh, kde zakončoval Brandon Montour. Linus Ullmark ale nadále stoprocentní.
     
    18:35
    Mnohem horší byla akce, na jejímž konci byl Daniel Sprong. Novic v sestavě Ducks svižně zakončoval z levého kruhu, ale Ullmark parádně tento pokus vytěsnil!
     
    18:05
    Anaheim se dostal do pásma a pokoušel se co nejdříve srovnat stav duelu. Ullmark si ale musel poradit jen s nahozením od levého mantinelu, což zvládl na jedničku.
    16:51 Rasmus DAHLIN - 1:0
     
    16:51
    Sabres právě vstřelili branku!
    RASMUS DAHLIN otevírá skóre svým čtvrtým gólem v sezóně! Švédský bek si najel na pravý kruh a svižným zakončením na přední tyčku nedal Gibsonovi v brance šanci. Krásná kombinace zakončená parádní brankou. Asistence: Rasmus Ristolainen a Jack Eichel.
     
    15:50
    Hostující defenzíva přežila nebezpečný pokus domácích z levého kruhu a pokračovalo se vyhozením až za branku Ullmarka. Ducks tak stihnou vystřídat a připravit se na poslední sekundy oslabení.
     
    15:17
    Conor Sheary následně zamíchal s kotoučem na pravém kruhu, aby svižně zakončoval na přední tyčku. John Gibson ale i nadále drží čisté konto, skvělý výkon!
     
    15:07
    Druhou přesilovku v duelu si zahraje domácí celek. Carter Rowney se provinil naprosto zbytečným hákování v útočné zóně. Sabres mají šanci na otevření skóre v početní výhodě.
     
    14:07
    Obrovská šance na otevření skóre pro Ondřeje Kašeho! Produktivní Kačer dostal puk mezi kruhy a hned zakončoval, jeho rána se ale od břevna odrazila do ochranné sítě.
     
    13:26
    Následně se Ducks dostali do útoku, kde se jim nepovedlo zakončit, ale Buffalo vyhodilo a píská se icing. Pokračovat se tak bude po levici Linuse Ullmarka.
     
    13:01
    Jack Eichel posílal kotouč zpoza branky do brankoviště, kde byl Jeff Skinner. Tomu se ale zblízka zakončit nepovedlo a puk skončil až ve střední třetině.
     
    12:05
    Linus Ullmark musel následně řešit další střelecký pokus. Adam Henrique připravil kotouč pro Ritchieho, jenž po ledě zakončoval. Švédská dvojka Buffala ale skvěle zakročila betony!
     
    11:36
    Ondřej Kaše nejdříve přesprintoval bránícího hráče a zrušil icing. Následně se rodák ze severočeské Kadaně dostal ke střele, kterou ale Ullmark ukryl v lapačce.
     
    10:56
    Nahození na branku Gibsona nakonec skončilo v lapačce amerického brankáře a ačkoliv to bylo přesně v momentě, kdy skončil Åbergovi trest, tak se přerušuje a hrát se bude po komerční pauze.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:16
    Na pravý kruh si najel obránce Rasmus Dahlin, jenž zakončoval do horní části branky. John Gibson ovšem zareagoval a střelecký pokus švédského beka vyrazil nad branku!
     
    09:31
    Buffalu se v početní výhodě zatím moc nedaří a Anaheimu se povedlo již dvakrát vyhodit kotouč mimo obrannou třetinu. Sabres se nedostali do nějaké aktivní kombinace, uvidíme, jak tomu bude nadále.
     
    08:56
    V deváté minutě se poprvé vylučuje a na trestnou lavici putuje Pontus Åberg, který dnes hraje své sté utkání v NHL. Hostujíc útočník inkasuje dvě minuty za držení.
     
    08:44
    Tage Thompson dostával přihrávku zpoza branky a z pravého úhlu zakončoval na přední tyčku. Už to vypadalo, že taková akce musí skončit brankou, John Gibson ale skvěle zasáhl!
     
    07:36
    Hosté se hnali hned ve čtyřech do protiakce, ale zakončit se jim nakonec nepovedlo. Buffalo se dostalo ke kotouči a uklidňuje hru, Šavle si přihrávají za brankou.
     
    07:15
    Útočné snažení Buffala bylo následně ukončeno poté, co Rasmus Ristolainen nahazoval kotouč podél levého mantinelu a ten skončilo mimo hrací plochu. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    06:31
    Kiefer Sherwood parádně vybojoval kotouč ve střední třetině a dojel s ním až do útočné třetiny. Před pravým kruhem zakončoval a Ullmarka pořádně zaměstnal.
     
    05:26
    Pokus jednoho z domácích byl zblokován a pár sekund na to puk skončil mimo ledovou plochu. Hra tak bude pokračovat před branku Gibsona, Buffalo do utkání naskočilo naprosto neskutečně.
     
    04:40
    Zpoza branky si najel k levému kruhu útočník Tage Thompson, který následně zakončoval do vzdálenější šibenice. Gibson ale ramenem puk srazil nad branku.
     
    04:11
    Jack Eichel se dostal do druhého střeleckého pokusu, zakončoval po objetí branky, ale Gibson měl betony na ledě a pohotově zakročil! Pokračovat se bude po jeho pravici.
     
    03:54
    Na druhé straně se ke střele dostal obránce Josh Manson, jehož rána byla tečována a Ullmark ji i tak raději přikryl. Hned rozehrál a do útoku jde top lajna domácího celku.
     
    03:22
    John Gibson se v úvodní třetině opravdu nenudí. Nyní jej vyzkoušel z pravého kruhu Casey Mittelstadt, který také zakončoval na přední tyčku, americký brankář zasáhl ramenem.
     
    02:26
    Conor Sheary se objevil v obrovské šanci, která ale končí neúspěchem! Dvojnásobný vítěz Stanley Cupu dostal přihrávku před branku, ale jeho rychlá rána skončila na připraveném Gibsonovi.
     
    01:27
    Do první šance se hnali také hosté. Nahození od levého mantinelu se odrazilo do brankoviště, kde mohl zakončovat Kaše. Český útočník se ale nakonec ke střele nedostal.
     
    00:50
    Po pravé straně zaútočil také Jack Eichel, který to zkoušel střelou z kruhu na přední tyčku. John Gibson byl ale pozorný i nyní a opět si připsal zákrok. Vhazuje se po jeho levici.
     
    00:13
    Johan Larsson se hned v prvním střídání dostal do dobré šance a u pravé tyčky bekhendově zakončoval. John Gibson si ale připsal první dobrý zákrok večera.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Scandella, Bogosian, Pilut, Ristolainen, Dahlin, McCabe – Skinner, Eichel, S. Reinhart – Sheary, Sobotka, Rodrigues – Elie, Mittelstadt, Okposo – Girgensons, Jo. Larsson, T. Thompson.

    Anaheim Ducks: Gibson (Ch. Johnson) – H. Lindholm, Montour, Ja. Larsson, Manson, Mahura, Dotchin – Åberg, Getzlaf, O. Kaše – Cogliano, Kesler, Silfverberg – N. Ritchie, Henrique, Sprong – Sherwood, Rowney, Gibbons.

    Rozhodčí: South, St. Laurent – Kovachik, Devorski.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vzájemné zápasy

    V této sezóně se tyto dva týmy už jedno utkaly, Anaheim doma podlehl Buffalu v říjnu 2:4. Ducks sice vedli po brankář Steela a Sherwooda, ale zápas otočili Okopso, Skinner, Ristolainen a Berglund. Buffalo s Anaheimem bodovalo čtyřikrát po sobě a z toho třikrát vyhrálo. Ovšem na druhou stranu, Sabres doma s Anaheimem z posledních pěti utkání jen jednou vyhráli.
     
    Anaheim Ducks

    Anaheim patří už pár let mezi ty silnější týmy v NHL, play-off je pro něj naprostou povinností. V této sezóně o něj bude muset pořádně zabojovat, po sedmatřiceti zápasech se nachází s třiačtyřiceti body na šestém místě Západní konference a na třetím místě Pacifické divize. Anaheim už dvakrát po sobě prohrál, předtím ale vyhrál devět z desíti utkání. Na kluzištích soupeře Anaheim zatím odehrál osmnáct duelů, z toho devět vyhrál a devětkrát naopak vůbec nebodoval. Poslední dva zápasy Ducks venku prohráli, naposledy 1:3 v Bostonu, předtím vyhráli šestkrát v řadě. Nejproduktivnějším hráčem Anaheimu je s devětadvaceti body Rayn Getzlaf, nejlepším střelcem je s jedenácti góly Pontus Äberg.
     
    Buffalo Sabres

    Buffalo po dlouhých letech už zase nepatří mezi nejslabší týmy celé NHL, naopak se řadí ke špičce ve Východní konferenci a zcela reálně bude usilovat o play-off. Aktuálně jsou Sabres s pětačtyřiceti body na čtvrtém místě Východní konference a na třetím místě Atlantické divize. Forma Buffala ale tak skvělá není, z posledních čtyř zápasů tři prohrálo. Doma Buffalo zatím odehrálo sedmnáct zápasů, z toho jedenáct vyhrálo, dvakrát bralo bod a čtyřikrát vůbec nebodovalo. Naposledy Buffalo prohrálo doma 2:5 s Floridou, předtím dvakrát zvítězilo. Nejproduktivnějším hráčem Sabres je 46 body Jack Eichel a nejlepším střelcem s pětadvaceti góly Jeff Skinner.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Zdravím a vítám všechny příznivce ledního hokeje u sledování on-line přenosu utkání základní části NHL mezi týmy Buffalo Sabres a Anaheim Ducks. Zápas se odehraje v KeyBank Center v Buffalu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 17. Dahlin (Ristolainen, Eichel), 52. Skinner (S. Reinhart, Pilut), 59. Sheary (Eichel, S. Reinhart)


    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Scandella, Bogosian, Pilut, Ristolainen, Dahlin, McCabe – Skinner, Eichel, S. Reinhart – Sheary, Sobotka, Rodrigues – Elie, Mittelstadt, Okposo – Girgensons, Jo. Larsson, T. Thompson.
    Anaheim Ducks: Gibson (Ch. Johnson) – H. Lindholm, Montour, Ja. Larsson, Manson, Mahura, Dotchin – N. Ritchie, Getzlaf, O. Kaše – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Åberg, Henrique, Sprong – Sherwood, Rowney, Gibbons.

    Rozhodčí: South, St. Laurent – Kovachik, Devorski

    Diváci: 19 070
    bahis siteleri