Vegas – Montreal 3:4 (po pr.) | Calgary – St. Louis 1:3 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:3 (po pr.)
Arizona – Colorado 6:4 (kon.) | Toronto – NY Rangers 5:3 (kon.) | Ottawa – Washington 0:4 (kon.)
Carolina – Pittsburgh 0:3 (kon.) | Buffalo – Anaheim 3:0 (kon.) | Minnesota – Dallas 1:2 (po pr.)
Edmonton – Tampa 3:6 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 0:1 (kon.) | New Jersey – Columbus 0:3 (kon.)
Carolina – Boston 5:3 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
5:3 (1:2, 3:1, 1:0)
Boston Bruins
Neděle 23.12.2018, 23:05 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:20 Teuvo TERÄVÄINEN - 5:3
     
    47:20
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí dávají dnes už druhý gól v oslabení! Rask totálně zpackal rozehrávku, u branky mu puk odebral Aho a i když gólman Bostonu jeho zakončení vyrazil, na dorážku TEUVA TERÄVÄINENA už nedosáhl a jeho střela skončila v horním růžku – 5:3. Asistence: Sebastian Aho.
    36:05 Ryan DONATO - 4:3
     
    36:05
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je sníženo, hosté jsou na dostřel. Na pravé straně si zpracoval RYAN DONATO, zamířil a poté vymetl Mrázkův horní růžek. Tohle byla opravdu povedená trefa a Boston upravil na 3:4. Asistence: Colby Cave, David Backes.
    31:47 Justin FAULK - 4:2
     
    31:47
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina pokračuje ve zlepšeném výkonu a přidává další gól. Po vyhraném buly se puk dostal na modrou čáru, odkuď vyslal švih JUSTIN FAULK a přes houštinu těl umístil puk za Raska. Asistence: Micheal Ferland, Justin Williams.
    27:11 Sebastian AHO - 3:2
     
    27:11
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí již vedou! Po zisku puku u modré čáry vzniklo přečíslení tři na jednoho, Teräväinen si však vystačil s přihrávkou na střed a SEBASTIAN AHO okamžitou střelou překonal Raska. Carolině se povedl obrat a je to 3:2. Asistence: Teuvo Teräväinen.
    21:29 Sebastian AHO - 2:2
     
    21:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    A dokonce přichází vyrovnání domácích ve vlastním oslabení. U mantinelu vybojoval puk Teräväinen, okamžitě přihrál na vrchol kruhu, kde byl osamocený SEBASTIAN AHO a ten svým švihem procedil puk přes Raska do sítě – 2:2. Asistence: Teuvo Teräväinen.
    12:55 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:2
     
    12:55
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají na dostřel a to z docela kuriózní střely. Ze záporného úhlu nahazoval na branku TEUVO TERÄVÄINEN, trefil McAvoye a od něj se puk odrazil za Raskova záda – 1:2! Asistence: Jaccob Slavin, Sebastian Aho.
    08:56 Steven KAMPFER - 0:2
     
    08:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    A už je to o dvě branky! Hosté se dostali do pásma, na modrou přilétla přihrávka a STEVEN KAMPFER využil toho, že Mrázek měl docela zakrytý výhled. Jeho střela zaplula přesně k tyčce, český gólman reagoval pozdě. Asistence: Sean Kuraly, Brad Marchand.
    02:40 Ryan DONATO - 0:1
     
    02:40
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nakonec je přesilovka využitá a Boston vede. Před brankovištěm se odehrál závar, puk poletoval vzduchem a nakonec jej RYAN DONATO nějakým způsobem dostal do sítě – 0:1. Asistence: Torey Krug, Brad Marchand.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 13. T. Teräväinen (Slavin, Aho), 22. Aho (T. Teräväinen), 28. Aho (T. Teräväinen), 32. Faulk (Ferland, Williams), 48. T. Teräväinen (Aho) – 3. Donato (Krug, Marchand), 9. Kampfer (Kuraly, Marchand), 37. Donato (Cave, Backes)


    Carolina Hurricanes: Mrázek (McElhinney) – Pesce, Slavin (A), Faulk (A), de Haan, D. Hamilton, T. van Riemsdyk – T. Teräväinen, Aho, Svečnikov – Williams (C), C. Bishop, Ferland – Martinook, Wallmark, Foegele – B. McGinn, V. Rask, Kuokkanen.
    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – Carlo, Krug, McAvoy, Grzelcyk, Kampfer, J. Moore – Heinen, Bergeron (A), Marchand – Pastrňák, Krejčí (A), Nordström – Backes (A), Cave, Kuraly – Wagner, Acciari, Donato.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, StLaurent – Alphonso, Cherrey

    Diváci: 17 491
    thejrc.org