Kunlun – Viťaz 1:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 3:2 (kon.) | HC Slovan – Magnitogorsk 1:4 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
HC Viťaz Moskevská oblast
Neděle 23.12.2018, 08:00 • LeSports Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Nikita VYGLAZOV - 1:3
     
    59:40
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hostující celek tento zápas vyhraje, to je jasné. Kotouč poslal do prázdné branky NIKITA VYGLAZOV.
    48:00 Alexandr JEVSEJENKOV - 1:2
     
    48:00
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Kokarev našel krásnou přihrávkou ALEXANDRA JEVSEJENKOVA, který se rozhodl pro střelu. Chtěl puk poslat ke vzdálenější tyčce, ale Ondřej Vitásek si kotouč nešťastně srazil do své branky. Asistence: Denis Kokarev a Bogdan Potěchin.
    36:45 Jegor VORONKOV - 1:1
     
    36:45
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Vojtěch Mozík přihrával na modrou čáru na střed, tam byl JEGOR VORONKOV. Jeho povedená rána se vyhnula všem nástrahám a zapadla přesně do brány. Alexandr Lazušin neměl dobrý výhled. Asistence: Vojtěch Mozík.
    14:30 Michael LATTA - 1:0
     
    14:30
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tvrdá střela od modré čáry vyvedla hostujícího brankáře z míry, a tak mohl po tlaku před brankou dorážet MICHAEL LATTA. Jeho rána se odrazila od zadní horní tyčky, kotouč se dostal do brány, gól platí. Asistence: Greg Squires a Ondřej Vitásek.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 15. Latta (Squires, Vitásek) – 37. Voronkov (Mozík), 48. Jevsejenkov (Kokarev, Potěchin), 60. Vyglazov


    Red Star Kunlun: Lazušin (Karhunen) – V. Lajunen, Järvinen, Viklund, Vitásek, Bartulis, Bartley – Yip, Palola, Lundh – Wolski, Fontain, Beck – Squires, Latta, Mertl – Jaw, Lockhart, Seto.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Ortio (Samonov) – Katičev, Mozík, Stasenko, Jevsejenkov, Šinkevič, Golovkov, Voronkov – A. Sjomin, M. Aaltonen, Stoljarov – Švec-Rogovoj, Rendulić, Makejev – Kokarev, N. Komarov, Potěchin – A. Ševčenko, Vyglazov, Mojsejev.

    Rozhodčí: Naumov, Birin – Otmachov, Lazarev
    bahis siteleri