Salzburg – Znojmo 2:4 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 23.12.2018, 16:00 • Eisarena Salzburg • bet-at-home ICE Hockey League • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:08
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tenhle gól už platit bude a domácí snižují ve dvojnásobné přesilovce. BRANT HARRIS si s pukem na holi sjel do prostoru mezi kruhy a trefuje se přesně pod břevno. Pěkná střela, s tímhle Lassila moc dělat nemohl.
     
    47:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je lekce z efektivity. Hned jak se Znojmo po dlouhém sevření dostalo z pásma, je z toho gól. Postaral se o něj ALLAN McPHERSON, který nejprve založil rychlý brejk v obranném pásmu, následně předvedl skvělé zrychlení a po přihrávce od pravého mantinelu tváří v tvář brankáři nezaváhal! Asistence: C.J. Stretch, Marek Špaček.
     
    28:28
    Orli právě vstřelili branku!
    A nebo taky ne! Znojmu pomohla chyba domácích ve středním pásmu, kde jeden z hráčů v bílém přišel o puk právě ve chvíli, kdy Salzburg střídal. ALLAN McPHERSON pak prásknuk do koní, ujel po pravém křídle do situace dvou na jednoho, naznačil přihrávku a následně vymetl Michalkovi prostor mezi betony. Asistence: Jakub Stehlík, Michal Kruckovyč.
     
    25:59
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Je tu rychlá odpověď domácího týmu, poté co se třetí útok Orlů dostal pod tlak ve vlastním pásmu. RYAN DUNCAN nejprve udržel puk na modré čáře, založil útočnou akci, následně dostal přihrávku mezi kruhy, kde měl hodně času a zamířil přesně k bližší tyči. Lassila tentokrát nemohl reagovat. Asistence: Thomas Raffl.
     
    24:22
    Orli právě vstřelili branku!
    No to je odpověď, jak se patří. Znojmo po tisíciprocentní šanci Red Bullu převzalo iniciativu, dostalo se do útočného pásma, kde Kalus vybojoval puk v souboji u mantinelu, přihrál za sebe na střed kluziště, kde byl zcela osamocený C.J. STRETCH, a jeho švih ke vzdálenější tyči nemohl být přesnější! Michalek neměl nárok. Asistence: Marek Kalus, Allan McPherson.
     
    12:01
    Orli právě vstřelili branku!
    Skvěle! Dlouhou pasáž bez přerušení ukončuje znojemský gól, který doslova a do písmene vybojovala třetí znojemská formace mladíků. Bulín nejprve na útočné modré sebral kotouč rozehrávajícím obráncům, následnou Špačkovu střelu Michalek jen vyrazil a důrazný VLADIMÍR OŠČÁDAL objel gólmana a do odkryté branky otevírá skóre! Asistence: Marek Špaček, Jan Bulín.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 26. Duncan (Raffl), 52. Harris – 13. Oščádal (Špaček, Bulín), 25. Stretch (Kalus, McPherson), 29. McPherson (Stehlík, Kruckovyč), 48. McPherson (Stretch, Špaček)


    EC Red Bull Salzburg: Michalek (Herzog) – Raymond, Viveiros, Jakubitzka, Pallestrang, Heinrich, Regner, Štajnoch, Winkler – Baltram, van de Velde, Harris – Cijan, Schiechl, Hochkofler – Raffl, Duncan, Hughes – Huber, Rauchenwald, Herburger.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Halász) – Lattner, Sedlák, Vainonen, Tejnor, Stehlík, Kruckovyč – Kalus, Stretch, McPherson – Kujawinski, Matuš, Němec – Špaček, Bulín, Oščádal.

    Rozhodčí: Berneker, K. Nikolić – Tschrepitsch, Kontschieder
    bahis siteleri