Chomutov – Liberec 2:4 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 6:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 4:1 (kon.)
Plzeň – Sparta 5:2 (kon.) | Pardubice – Litvínov 2:3 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 4:5 (po pr.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:3 (0:3, 0:0, 2:0)
HC VERVA Litvínov
Středa 26.12.2018, 17:00 • ČSOB Pojišťovna ARENA • Tipsport extraliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:26 Petr SÝKORA - 2:3
     
    47:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Východočeši se dostávají přesilovkovou trefou zpět do zápasu! Bubela našel nahrávkou zpoza branky mezi kruhy volného PETRA SÝKORU, jenž zamířil přesně do levého horního rohu branky. Asistence: Miloš Bubela.
    40:32 Rhett HOLLAND - 1:3
     
    40:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí aktivně napadali v útočné třetině v okolí branky soupeře a to se jim vyplatilo. Rolinek objel s pukem branku a svou střelou sice trefil do nohy bránícího hráče, do brankoviště se ale vrhl obránce RHETT HOLLAND, jenž dorazil puk do sítě. Asistence: Tomáš Rolinek a Marek Hovorka.
    15:40 Lukáš VÁLEK - 0:3
     
    15:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají hned svou první početní výhodu v zápase ke skórování. Směrem k brance si z pravé strany najel LUKÁŠ VÁLEK, který měl poměrně lehkou práci se zakončením za na ledě sedícího kacetla. Asistence: Mathias Porseland a František Lukeš.
    11:22 František LUKEŠ - 0:2
     
    11:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov přidává svou druhou v utkání, nahození Ščotky tečoval za Kacetlova záda z mezikruží FRANTIŠEK LUKEŠ. Asistence: Jan Ščotka.
    06:45 František GERHÁT - 0:1
     
    06:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se prosazuje z první vážnější střely na branku, když vypálil z pravého kruhu do vzdálenějšího horního rohu branky FRANTIŠEK GERHÁT. Asistence: Jakub Suchánek a Jakub Černý.
    Marken.cz

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 41. Holland (Rolinek, Hovorka), 48. P. Sýkora (Bubela, Kusý) – 7. Gerhát (Suchánek, J. Černý), 12. F. Lukeš (Ščotka), 16. Válek (Porseland, F. Lukeš)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Hamerlík) – Holland, Mikuš, Trončinský, Děrvuk, Cardwell, Hrabal, Budík – Hovorka, Marosz, Rolinek – L. Horký, Bubela, Kusý – P. Sýkora, Dušek, Skokan – Mandát, Poulíček, Perret.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – Porseland, Ščotka, Piché, Baránek, L. Doudera, Suchánek, Romančík – Petružálek, J. Mikúš, Kašpar – Válek, V. Hübl, F. Lukeš – J. Černý, Gerhát, Trávníček – D. Tůma, M. Hanzl, Jurčík.

    Rozhodčí: Hejduk, Kika – Tošenovjan, Špringl

    Diváci: 7898
    bahis siteleri