Třebíč – Slavia 3:2 (2:1 po s.n.) | Vsetín – Poruba 2011 5:0 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 1:7 (kon.)
Frýdek-M. – Benátky n/J 6:5 (kon.) | Kladno – Prostějov 7:3 (kon.) | Havířov – Motor ČB 4:0 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
6:5 (1:3, 3:0, 2:2)
HC Benátky nad Jizerou
Čtvrtek 27.12.2018, 18:00 • Hala Polárka • Chance liga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Jan BARTKO - 6:5
     
    59:32
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné věci se dějí ve Frýdku-Místku a domácí těsně před koncem znovu vesiu! Hrdinou zápasu nakonec bude nejspíš JAN BARTKO. Asistence: Adam Flok.
    58:19 Tomáš HAVLÍN - 5:5
     
    58:19
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Neskutečné, je znovu vyrovnáno. Hosté už hráli v šesti a bez brankáře, kdyz se prosadil TOMÁŠ HAVLÍN. Asistence: Ondřej Chrtek.
    56:57 Daniel ŠPAČEK - 5:4
     
    56:57
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Tak ještě to bude drama! Hosté přispěchali s rychlou odpovedi, prosadil se DANIEL ŠPAČEK a znovu je to jen o gól. Asistence: Petr Kolmann a Petr Wiencek.
    56:18 David KLIMŠA - 5:3
     
    56:18
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí už vedou 5:3 a svůj hattrick dokonal DAVID KLIMŠA! Nyní už jsou domácí hodně blízko důležitému vítězství. Asistence: Jan Bartko.
    39:51 David KLIMŠA - 4:3
     
    39:51
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Slezané dokonávají otočku z 0:3, stihli to ještě těsně před druhou přestávkou. Po vyhraném vhazování přihrál Rudovský před branku DAVIDU KLIMŠOVI, a ten se z předbrankového prostoru nemýlil. Asistence: Jan Rudovský, Jan Bartko.
    24:07 Dan PRZYBYLA - 3:3
     
    24:07
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Po třinácti sekundách se domácí prosazují podruhé a rázem je stav 3:3. Rudovský předložil krásnou přihrávku před branku DANU PRZYBYLOVI, kterému už stačilo jen zachovat klid a trefit odkrytou branku. Asistence: Jan Rudovský, Lukáš Kaukič.
    23:54 Lukáš KAUKIČ - 2:3
     
    23:54
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí snižují a už prohrávají jen o gól! Poprvé se výraznější chyby dopustila také hostující obrana, Martynek vypíchl puk na LUKÁŠE KAUKIČE, ten jel sám na Žajdlíka, kterému dokázal po ledě prostrčit puk mezi betony. Asistence: Rostislav Martynek.
    18:09 David KLIMŠA - 1:3
     
    18:09
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Také domácí dokázali využít přesilovou hru a prohrávají už jen o dva góly 1:3. Prosadila se dnešní první přesilovková formace. Po Bartkově střele byl na brankovišti důrazný DAVID KLIMŠA a dokázal ze vzduchu doklepnout kotouč do brány. Asistence: Jan Bartko, Rostislav Martynek.
    16:05 Jiří PRŮŽEK - 0:3
     
    16:05
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátky využívají přesilovou hru a odskakují už do tříbrankového vedení. Na modrou čáru dostal přihrávku JIŘÍ PRŮŽEK a dokázal odtud propálit vše, co mu stálo v cestě. Jeho střelu nikdo netečoval, a ta zaplula až za Malíka. Asistence: Ondřej Chrtek, Petr Kolmann.
    11:35 Petr KOLMANN - 0:2
     
    11:35
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté odskakují do dvoubrankového vedení. Frýdeckomístecká obrana znovu nepůsobila pozorným dojmem, a toho využil PETR KOLMANN, který po asistenci Žemby z mezikruží dokázal propálit Malíka. Asistence: Jiří Žemba.
    00:26 Jiří PRŮŽEK - 0:1
     
    00:26
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Katastrofální úvod pro domácí a ten nejlepší, jaký si mohli hosté přát. Z první šance jdou Benátky do vedení, když po Chrtkově nabídce z levé strany doklepl kotouč do odkryté branky JIŘÍ PRŮŽEK. Asistence: Ondřej Chrtek.
    Marken.cz

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 19. Klimša (Bartko, Martynek), 24. Kaukič (Martynek), 25. Przybyla (Rudovský, Kaukič), 40. Klimša (Rudovský, Bartko), 57. Klimša (Bartko), 60. Bartko (Flok) – 1. Průžek (Chrtek), 12. Kolmann (Žemba), 17. Průžek (Chrtek, Kolmann), 57. D. Špaček (Kolmann, Wiencek), 59. Havlín (Chrtek)


    HC Frýdek-Místek: Malík (Ochman) – D. Stránský, Husák, Bartko, Zahradníček, L. Kovář, Krisl, Hrachovský – Kofroň, Klimša (A), Martynek (C) – Rudovský, Przybyla, Kaukič – Flok, Kuťák, Motloch – Kafka.
    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Hosnedl) – Kolmann (C), Kunst, Havlín, Husa, Niko, Aubrecht, Klodner – Průžek, Chrtek, Wiencek – A. Dlouhý, Šír, D. Špaček (A) – Klapka, Burda, Čech – Šafařovský, Žemba.

    Rozhodčí: Dědek, Koziol – Hejl, Podrazil
    bahis siteleri