Třebíč – Slavia 3:2 (2:1 po s.n.) | Vsetín – Poruba 2011 5:0 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 1:7 (kon.)
Frýdek-M. – Benátky n/J 6:5 (kon.) | Kladno – Prostějov 7:3 (kon.) | Havířov – Motor ČB 4:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Čtvrtek 27.12.2018, 17:30Chance liga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:12 Vít JONÁK - 5:0
     
    51:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín popáté v utkání skóruje a tentokrát na tom má velký vliv David Gába, který se nebál rozehrát a našel ve středním pásmu Vítka. Ten se rozjel, vypálil po ledě a Dolejš jeho pokus vyrazil betonem na hůl VÍTA JONÁKA, který pohodlně zakončil. Asistence: David Vítek, David Gába.
    39:22 Antonín PECHANEC - 4:0
     
    39:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Káňa od modré čáry napálil jen ANTONÍNA PECHANCE, který se okamžitě vydal do samostatného úniku a doslova vyškolil Dolejše kličkou se zakončením mezi betony. Hokejová lahůdka a gól v oslabení. Bez asistence.
    33:22 Tomáš PITULE - 3:0
     
    33:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Pituleho přihrávka prošla na Theoreta, kterého v úniku betonem vychytal Dolejš. Domácí však pokračovali v tlaku v útočném pásmu, a nakonec je z toho třetí gól. Slováček od mantinelu vypálil, Dolejš puk vyrazil na TOMÁŠE PITULEHO, který úspěšně akci dokončil. Asistence: Ondřej Slováček.
    15:04 Ondřej KOPTA - 2:0
     
    15:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A skutečně, nadvláda domácích pokračuje i po prvním gólu a Valaši okamžitě přidávají druhý. Jestli můžeme první branku označit za krásnou, tak tato byla opravdu skvostná. Pitule našel v mezikruží Theoreta, který už mohl střílet, ale místo toho ještě vybídl ke skórování ONDŘEJE KOPTU, který se z blízkosti nemýlil. Asistence: Mitchell Theoret, Tomáš Pitule.
    13:23 Roman RÁC - 1:0
     
    13:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jenže o chvíli později už se Vsetín poprvé v zápase prosazuje. Valaši udrželi útočné pásmo a vše na sebe vzal ROMAN RÁC, který individálně prošel přes dva obránce a zakončil do horních partií branky. Asistence: Radim Kucharczyk.
    Marken.cz

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 14. Rác (Kucharczyk), 16. Kopta (Theoret, Pitule), 34. Pitule (Slováček), 40. Pechanec, 52. Jonák (Vítek, Gába)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Jenáček, Mikuš, Teper, Slováček, Rudl, Hryciow, Ondračka – Rác, Kucharczyk, Karafiát – Rob, Pechanec, Jonák – Theoret, Pitule, Kopta – Vítek, Šilhavý, Hořanský.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (Tadeáš Dvořák) – Slavík, Ovčačík, Urbanec, Matějíček, Pastor, Šnajnar, Padrnos – J. Káňa, Kanko, Guman – Alexejev, Vymazal, Dufek – Ollender, Illéš, Václavek – Fojtík, Häring.

    Rozhodčí: Doležal, Barek – Kotlík, Zídek
    thejrc.org