Boston – New Jersey 2:5 (kon.) | Washington – Carolina 3:1 (kon.) | NY Rangers – Columbus 3:4 (po pr.)
Pittsburgh – Detroit 5:2 (kon.) | Tampa – Philadelphia 6:5 (po pr.) | St. Louis – Buffalo 4:1 (kon.)
Winnipeg – Calgary 1:4 (kon.) | Nashville – Dallas 0:2 (kon.) | Chicago – Minnesota 5:2 (kon.)
Edmonton – Vancouver 2:4 (kon.) | Vegas – Colorado 2:1 (kon.) | Los Angeles – Arizona 2:1 (kon.)
San Jose – Anaheim 4:2 (kon.)
po prodl.
New York Rangers
3:4 (1:2, 1:0, 1:1 - 0:1)
Columbus Blue Jackets
Pátek 28.12.2018, 01:08 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:31 Pierre-Luc DUBOIS - 3:4
     
    60:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Velmi rychle o vítězství Columbusu rozhoduje PIERRE-LUC DUBOIS, který se za modrou čárou dostal za obránce, udělal před Lundqvistem efektivní kličku napřed na střed a potom zpět do strany a brankáře obhodil k levé tyči! Asistence: Artěmij Panarin, Seth Jones.
     
    58:42
    Vesey, nikým nebráněn, se mezi kruhy dostal k odraženého puku, ale prudkou střelu poslal na zadní mantinel!
    57:40 Zach WERENSKI - 3:3
     
    57:40
    Columbus právě vstřelil branku!
    Po vhazování před Lundqvistem se ke střele prodral ZACH WERENSKI, jenž svou dělovku otřel o nohy obránce Staala, od něhož se puk odrazil mezi betony Lundqvista. Asistence: Boone Jenner.
     
    55:24
    Skutečně došlo k postavení mimo hru!
    55:24 Neuznaný gól Rangers
     
    55:24
    Rangers sice vstřelili branku po zakončení Stromea, ale trenér hostujícího týmu si vzal challenge a ta odhalila postavení mimo hru domácích.
    52:06 Chris KREIDER - 3:2
     
    52:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    Skjei vyrazil s pukem přes celé kluziště a před kruhy chtěl přihrát do strany. Puk se ale odrazil od brusle bránícího hráče zpět a před kruhy se ho zmocnil CHRIS KREIDER, který pohotovou střelou do levé horní strany branky strhává vedení na stranu domácích. Asistence: Brady Skjei, Henrik Lundqvist.
     
    44:32
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Brendan Smith – 2 min., hákování).
     
    38:21
    Blue Jackets sice dosáhli gólu, ale rozhodčí okamžitě rozpažil. Gól totiž vsítil Werenski rukou. Navíc vrazil do Lundqvista, který nemohl zasahovat.
     
    26:29
    Skoro zázračný zázrák Korpisala proti zakončení Hayese, který se dostal i k dorážce, ale finský brankář se obtočil na boku v brankovišti a puk udržel před brankovou čárou.
    21:45 Chris KREIDER - 2:2
     
    21:45
    Rangers právě vstřelili branku!
    Zuccarello vystřelil zpoza levého kruhu a před brankou letící puk tečoval CHRIS KREIDER. Tomu se podařilo ho poslat pod ruku Korpisala, který byl bezmocný. Asistence: Matts Zuccarello, Kevin Hayes.
     
    21:38
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Scott Harrington – 2 min., vražení na hrazení).
    16:08 David SAVARD - 1:2
     
    16:08
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté se vrací do vedení! DAVID SAVARD přijal puk na vlastní modré čáře, rychle přejel až do pravého kruhu v útočném pásmu a střelou přes obránce na vzdálenější levou tyčku zaskočil brankáře Lundqvista. Asistence: Oliver Bjorkstrand, Scott Harrington.
    13:59 Jimmy VESEY - 1:1
     
    13:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ale teď přišlo parádní přečíslení dvou na jednoho, přihrávka šla do levé strany na JIMMYHO VESEYHO, jenž obhodil beton ležícího Korpisala! Asistence: Kevin Hayes, Vladislav Naměstnikov.
    09:17 Oliver BJORKSTRAND - 0:1

    via Gfycat

     
    09:17
    Columbus právě vstřelil branku!
    OLIVER BJORKSTRAND dostal přihrávku do levého kruhu, natočil se směrem k brance a prudkou střelou po ledě propálil Lundqvistovy betony! Asistence: Boone Jenner, Cam Atkinson.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 14. Vesey (K. Hayes, Naměstnikov), 22. Kreider (Zuccarello, K. Hayes), 53. Kreider (Skjei, H. Lundqvist) – 10. Bjorkstrand (Jenner, Atkinson), 17. D. Savard (Bjorkstrand, Harrington), 58. Werenski (Jenner), 61. Dubois (Panarin, S. Jones)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – Pionk, M. Staal (A), McQuaid, Skjei, Br. Smith, Claesson – Bučněvič, Zibanejad (A), Chytil – Zuccarello (A), K. Hayes, Kreider – Naměstnikov, B. Howden, Vesey – R. Strome, Nieves, L. Andersson.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – S. Jones, Werenski, Nutivaara, R. Murray, D. Savard, Harrington – Atkinson (A), Dubois, Panarin – Duclair, Wennberg, N. Foligno (C) – J. Anderson, Jenner (A), Bjorkstrand – Riley Nash, Dubinsky, Hännikäinen.

    Rozhodčí: Furlatt, Rank – Cormier, Nansen
    thejrc.org