Florida – Montreal 3:5 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 6:3 (kon.) | Columbus – Toronto 2:4 (kon.)
New Jersey – Carolina 2:0 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 1:3 (kon.) | Los Angeles – Vegas 1:4 (kon.)
Edmonton – San Jose 4:7 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Vegas Golden Knights
Sobota 29.12.2018, 22:10 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:28 Paul STASTNY - 1:4
     
    57:28
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Sotva Jonathan Quick zamířil na střídačku, zachytil puk ve vlastní třetině Alex Tuch, který přihrál okamžitě na svého spoluhráče. PAUL STASTNY si od mantinelu najel mezi kruhy a propálil zaskakujícího Tylera Toffoliho. Asistence: Alex Tuch a Nate Schmidt.
    43:20 William KARLSSON - 1:3
     
    43:20
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Opět se potvrdilo pravidlo nedáš – dostaneš! Mezi kruhy si nejprve najel Tyler Toffoli, jenž v pádu zakončil jen do betonu gólmana. Ke kotouči se poté dostal Nate Schmidt, který vysunul do samostatného úniku WILLIAMA KARLSSONA. Produktivní hráč Vegas doslova vykoupal Jonathana Quicka a zasunul puk po ledě mezi jeho betonem a tyčí do branky. Asistence: Nate Schmidt.
    32:26 Alex TUCH - 1:2
     
    32:26
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Zmatky v domácí obraně znamenají branku pro Vegas! Na pravé straně se ke kotouči dostal Paul Stastny, jenž ho naservíroval mezi kruhy, odkud se svižnou střelou divákům představil ALEX TUCH. Jeho pokus mířil do levé části branky, kde Jonathan Quick už nemohl být. Asistence: Paul Stastny.
    19:55 Anže KOPITAR - 1:1
     
    19:55
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Vegas se už zřejmě vidělo v kabině, a tak po zaváhání inkasovalo! Hosté mohli v klidu vyhodit, ale to se jim nepodařilo. Z pravého kruhu prostřelil Malcolma Subbana Sean Walker. Puk ale zůstal ležet v brankovišti, kam se jako první dostal ANŽE KOPITAR, pro něhož už to byla snadná pozice ke skórování. Asistence: Sean Walker a Alex Iafallo.
    04:55 William CARRIER - 0:1
     
    04:55
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Zlatí Rytíři poprvé mění stav zápasu a dostávají se po velkých šancí soupeře do vedení! Cody Eakin si vyjel podél mantinelu až k modré čáře, odkud z otočky nahodil kotouč směrem na branku. Mezi kruhy dobře zapracoval WILLIAM CARRIER a černá guma po jeho teči zamířila nad rameno Jonathana Quicka. Asistence: Cody Eakin a Nick Holden.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 20. Kopitar (Walker, Iafallo) – 5. Carrier (Eakin, Holden), 33. Tuch (Stastny), 44. W. Karlsson (Schmidt), 58. Stastny (Tuch, Schmidt)


    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty (A), Forbort, Walker, Muzzin, Fantenberg, LaDue – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – Toffoli, Kempe, Kovalčuk – Luff, Amadio, J. Carter (A) – Leipsic, N. Thompson, Clifford.
    Vegas Golden Knights: M. Subban (M.-A. Fleury) – Schmidt (A), McNabb, Engelland (A), Theodore, Holden, Merrill – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Tuch, Stastny, Pirri – Carpenter, Eakin, Carrier – Reaves, Bellemare, Nosek.

    Rozhodčí: Skilliter, Pochmara – Galloway, Daisy

    Diváci: 18 230
    ocianews.com