Sparta – Kobra 6:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:2 (3:1, 2:0, 1:1 - N 0:0 - 1:0)
HC Kobra Praha
Sobota 29.12.2018, 16:30 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    To je ode mě vše, já se s Vámi loučím, přeji úspěšný zbytek dnešního dne a u dalších online přenosů se budu těšit zase na počtenou! (18:45:15)
     
    Samostatné nájezdy končí a vítězí v nich sparťané! Domácí dokázali proměnit všechny tři své pokusy, vítězný nájezd si do statistik připíše Josef Broš.
     
    Stefan Rajilič neproměňuje.
     
    Jan Krupička proměňuje!
     
    Lukáš Strnad neproměňuje.
     
    Michal Vitouch proměňuje!
     
    Jakub Tůma neproměňuje.
     
    Broš proměňuje!
     
    Ani nadstavba nerozhodla o vítězi tohoto utkání, za malou chvíli budou následovat samostatné nájezdy.
     
    Konec zápasu.
     
    64:21
    Dobře to teď udělal hostující Tomáš Bucek, který nejprve odcouval do středního pásma, aby si udělal prostor, a poté se rozjel do útočného pásma. Rozhodčí ale viděl postavení mimo hru a přerušuje hru.
     
    63:28
    Sparťané jsou v prodloužení jasně lepší, nyní to znovu dokazují. Michal Vitouch si najížděl na modrou čáru, prudkou přihrávku od svého spoluhráče ale nedokázal zpracovat. Puk končí až v rohu kluziště.
     
    62:20
    Další velká šance na straně domácích! Richard Němec si obhodil posledního obránce Kobry, ale sám před svatyní nastřelil brankáře Kobry!
     
    61:32
    Domácí ještě drželi puk na svých holích v útočném pásmu a dokonce v útočné třetině. Michal Vitouch se prokličkoval ke střele, Liemann vyráží.
     
    60:39
    Jako první se do útočného pásma dostali hosté, ale sparťané okamžitě otočili hru. Jan Krupička z pravého kruhu nastřelil pouze tyčku!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Kobra právě vstřelila branku!
    To je velká škoda pro Spartu. Jakub Červenka skvěle zablokoval střelu jednoho z hostí, ale odražený puk si našel na levém kruhu pro vhazování JAN LEDERER, který svou ranou příklepem rozvlnil síť za brankářem Krbečkem. Asistence: Tomáš Bucek, Lukáš Strnad.
     
    59:01
    V poslední minutě třetí třetiny ještě sparťané pomýšleli na ofenzivu. Mácha si najížděl na útočnou modrou čáru, přihrávka na něj byla ale příliš prudká.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 1. Krupička (Broš), 17. Výkruta (Vitouch), 20. Červenka (Vitouch), 29. Vitouch (Červenka), 40. Tomov (Němec, Kalný), 56. Broš – 19. Nápravník (Valenta), 60. Lederer (Bucek, Strnad)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Dlouhý) – Tomov, Brůna, Ducháč, Ludvík, Menzel, Horáček – Broš, Mácha, Höll, Krupička, Straka, David, Červenka, Kalný, Němec, M. Vitouch, Výkruta. Trenér: Richard Žemlička.
    HC Kobra Praha: Tuček (41. Liemann) – Bucek, Mašek, Šesták, Bartoň, Klobouček, Frydrich – Král, Nápravník, Rajilič, Valenta, Halfar, Strnad, Lederer, Kvasnička, Tůma. Trenér: Milan Vrzal.

    Rozhodčí: Čáp – Nekvapil, Hána
    thejrc.org