Česko – Rusko 1:2 (kon.) | Kazachstán – USA 2:8 (kon.) | Dánsko – Švýcarsko 0:4 (kon.)
konec
Česko
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Rusko
Sobota 29.12.2018, 02:07 • Rogers Arena, Vancouver, Kanada (kapacita: 18910 míst) • Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    35:50 Jáchym KONDELÍK - 1:2
     
    35:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to potvrzeno! Čeští hokejisté mohou slavit, neboť nakonec se jim po kontrole záznamu se prokázalo, že JÁCHYM KONDELÍK si před bránou počínal podle pravidel a puk tečoval do branky opravdu ramenem a poté bradou, ne hokejkou nad úrovní ramen. Asistence: David Kvasnička, Karel Plášek.
    35:03 Nikolaj KOVALENKO - 0:2
     
    35:03
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Další česká přesilovka končí inkasováním. Rusové jsou v oslabení neskutečně žhaví po individuálních chybách v kombinaci, což se potvrdilo i tentokrát. Fantastická rychlost obranné čtyřky sborné zaskočila i českou obranu, která byla v zadních řadách jen v jednom muži. Po Šenově nahrávce se vrhl NIKOLAJ KOVALENKO, jehož blafák Dostál neustál. Střelec branky pak sebou plnou silou bouchl o mantinel, následuje tak ošetřování přímo na ledě. Asistence: Pavel Šen, Alexander Alexejev.
    17:05 Arťom GALIMOV - 0:1
     
    17:05
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nene, to nebyla ideální přesilová hra národního týmu. Po dlouhých problémech vůbec rozehrát se po hrubici ve středním pásmu dostali Rusové do rychlého kontru, kterého zužitkoval na sto procent ARŤOM GALIMOV, jenž zvládl dokonale pokrýt puk vlastním tělem a hezkou ránou schovanou před Dostálem propálil prostor pod lapačkou českého brankáře. Asistence. Kirill Slepec.
    Marken.cz

    Filip Kortus

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 36. Kondelík (Kvasnička, Plášek ml.) – 18. Galimov (Slepec), 36. Kovalenko (Šen, Alexejev)


    Česko: Dostál (Patera) – J. Galvas (A), Kvasnička, Gaspar, D. Mikyska, F. Král, Bukač – Hrabík, Nečas (C), M. Kaut (A) – Machala, Hladonik, Zadina – Plášek ml., Kondelík, Lauko – Pekař, Kern, Pour.
    Rusko: Kočetkov (Tarasov) – Žuravljov, Ilja Morozov, Rubinčik, Samorukov (A), Romanov, Alexejev, Olšanskij – Slepec, Galimov, Muranov – K. Kostin (C), Kravcov (A), Denisenko – Starkov, Šen, Kovalenko – Podkolzin, Ivan Morozov, Marčenko.

    Rozhodčí: Björk (SWE), Stano (SVK) – Oliver (USA), Yletyinen (SWE)

    Diváci: 14 523
    bahis siteleri