Winnipeg – Minnesota 1:3 (kon.) | Los Angeles – Vegas 1:4 (kon.) | Edmonton – San Jose 4:7 (kon.)
Buffalo – Boston 2:3 (po pr.) | Tampa – Montreal 6:5 (kon.) | Florida – Philadelphia 2:1 (kon.)
Toronto – NY Islanders 0:4 (kon.) | Ottawa – Washington 2:3 (kon.) | St. Louis – Pittsburgh 1:6 (kon.)
Nashville – NY Rangers 3:4 (kon.) | Dallas – Detroit 5:1 (kon.) | Colorado – Chicago 2:3 (po pr.)
Anaheim – Arizona 4:5 (po pr.) | Calgary – Vancouver 2:3 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
4:5 (2:1, 2:3, 0:0 - 0:1)
Arizona Coyotes
Neděle 30.12.2018, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:33 Nick SCHMALTZ - 4:5
     
    60:33
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti ani vteřinu nevedli, ale přesto si odvezou do Glendale dva body! Lindholm rozehrál na Kašeho, který ztratil puk při otočce v pravém kruhu. Ekman-Larsson okamžitě poslal na zteč Kellera, který v brejku dvou na jednoho přihrál přes Hampuse Lindholma na NICKA SCHMALTZE a ten už uklízel puk do poloprázdné branky. Asistence: Clayton Keller, Oliver Ekman-Larsson.
    34:37 Jakob CHYCHRUN - 4:4
     
    34:37
    Arizona právě vstřelila branku!
    V pětatřicáté minutě je vyrovnáno na 4:4! Nick Schmaltz si vzal puk od Galchenyuka a za brankou vymyslel další postup. JAKOB CHYCHRUN od něj dostal přihrávku na osu hřiště a prudkou střelou švihem poslal puk nechytatelně k levé tyči. Asistence: Nick Schmaltz, Alex Galchenyuk.
    33:58 Nick COUSINS - 4:3
     
    33:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho a hosté opět snižují! A znovu to nebyla žádná překrásná akce, ale spíše štěstí. Larsson promáchl při snaze přihrát z blízkosti vlastní branky. Kotouč se dostal na čepel Crouse, který ho zprava posunul na NICKA COUSINSE a ten vypálil do Gibsonova protipohybu. Pokárání si kromě Larssona zaslouží také Manson, který si střelce gólu vůbec nehlídal. Asistence: Lawson Crouse.
    32:18 Ondřej KAŠE - 4:2
     
    32:18
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Další pokus od modré čáry už končí v síti, a tak Ducks opět vedou dvougólovým rozdílem! Lindholmovo nahození protečoval Nick Ritchie a podle všeho také ONDŘEJ KAŠE, který operoval kousek před brankovištěm. Pro českého útočníka je to už jedenáctý gól po dlouhé pauze způsobené otřesem mozku. Asistence: Nick Ritchie, Hampus Lindholm.
    28:22 Christian FISCHER - 3:2
     
    28:22
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes zničehonic snižují na rozdíl jediného gólu! Ljubuškin neškodně nahazoval puk po mantinelech. Gibson ho však nezastavil za brankou, odkud se kus gumy nečekaně odrazil na CHRISTIANA FISCHERA a ten z bodu pro vhazování zakončil do prázdné klece. Asistence: Ilja Ljubuškin, Conor Garland.
    20:12 Adam HENRIQUE - 3:1
     
    20:12
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kaliforňané opět skórují pár vteřin po buly ve středovém kruhu! Obrovskou minelu udělal Nick Cousins, kterému v naprosto klidné situaci v obranném pásmu utekl puk a ADAM HENRIQUE ho po přiťuknutí Ritchieho bez váhání poslal mimo dosah hostujícího gólmana. Asistence. Nick Ritchie.
    19:43 Oliver EKMAN-LARSSON - 2:1
     
    19:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je sníženo! Dvojnásobnou přesilovku Kojoti nevyužili, nicméně pár vteřin po návratu Getzlafa už udeřili. Galchenyuk si tentokrát vyměnil role s OLIVEREM EKMANEM-LARSSONEM, který trochu nezvykle střílel příklepem a z pravého kruhu zacílil přesně k vzdálenější tyči, kam nemohl Gibson dosáhnout. Asistence: Alex Galchenyuk, Clayton Keller.
    13:37 Daniel SPRONG - 2:0
     
    13:37
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři využívají přesilovou hru a zaslouženě vedou už 2:0! První střela zpoza levého kruhu orazítkovala pravou tyč. Henrique byl úspěšný v boji u mantinelu a přes Silfverberga dostal puk na DANIELA SPRONGA, jenž z mezikruží propálil Adina Hilla. Asistence: Jakob Silfverberg, Adam Henrique.
    00:46 Ondřej KAŠE - 1:0
     
    00:46
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí skórují z první střely a velmi rychle se dostávají do vedení! Ducks přečkali úvodní nápor, po kterém Ritchie chytrým obloučkem z jedné modré čáry na druhou uvolnil ONDŘEJE KAŠEHO a Hill na jeho bekhendový blafák nestačil. Asistence: Nick Ritchie, Brandon Mountour.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 1. O. Kaše (N. Ritchie, Montour), 14. Sprong (Silfverberg, Henrique), 21. Henrique (N. Ritchie), 33. O. Kaše (N. Ritchie, H. Lindholm) – 20. Ekman-Larsson (Galchenyuk, Keller), 29. Fischer (Ljubuškin, Garland), 34. Cousins (Crouse), 35. Chychrun (Schmaltz, Galchenyuk), 61. Schmaltz (Keller, Ekman-Larsson)


    Anaheim Ducks: Gibson (Ch. Johnson) – Montour, H. Lindholm, Manson (A), Ja. Larsson, Mahura, Welinski – O. Kaše, Getzlaf (C), N. Ritchie – Silfverberg, Kesler, Cogliano – Sprong, Henrique (A), Åberg – Street, Rowney, Sherwood.
    Arizona Coyotes: Hill (Kuemper) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Goligoski, Chychrun, Ljubuškin, Connauton – Hinostroza, Schmaltz, Galchenyuk – Keller, Stepan (A), Pánik – J. Archibald, Cousins, Crouse – Fischer, Kempe, Garland.

    Rozhodčí: South, Meier – Murphy, Alphonso

    Diváci: 17 174
    thejrc.org