Kazaň – Nižněkamsk 1:0 (kon.) | Čeljabinsk – Kunlun 0:2 (kon.) | Soči – Spartak Moskva 1:2 (2:4 po s.n.)
Jaroslavl – Minsk 0:3 (kon.) | CSKA Moskva – N.Novgorod 2:1 (kon.) | Omsk – Barys 4:3 (2:1 po s.n.)
Riga – Dynamo Moskva 5:4 (kon.) | HC Slovan – Jokerit 1:3 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
HC Dinamo Minsk
Neděle 30.12.2018, 15:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:40 Andrej KOSTICYN - 0:3
     
    40:40
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Podobně jako z kraje druhé třetiny se i na začátku třetí části hry prosazuje hostující celek Dmitrij Bujnickij přenechal kotouč sice hlídanému ANDREJI KOSTICYNOVI. Ten byl tísněn, ale i tak mu stačilo nastavit hůl a tečovat kotouč do brány. Asistence: Dmitrij Bujnickij.
    21:21 Alexandr KOGALJOV - 0:2
     
    21:21
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Z kraje druhé třetiny navyšuje hostující celek své vedení. Ke kotouči se před brankou dostal hostující ALEXANDR KOGALJOV. Jeho rána z bezprostřední blízkosti zapadla přesně do branky. Asistence: Jevgenij Lisovec a Dmitrij Bujnickij.
    15:27 Alexej TĚREŠČENKO - 0:1
     
    15:27
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se v závěru třetiny dostává do vedení. Kristian Chenkel vypálil od modré čáry, jeho projektil se od zadního mantinelu odrazil před branku, kde byl zcela volný ALEXEJ TĚREŠČENKO. Ten dokázal poslat kotouč pod horní tyčku, Ilja Konovalov nezasáhl. Asistence: Kristian Chenkel a Andrej Kosticyn.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 16. A. Těreščenko (Chenkel, A. Kosticyn), 22. Kogaljov (Lisovec, Bujnickij), 41. A. Kosticyn (Bujnickij)


    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Salák) – Nakládal, Rafikov, Jelesin, Kronwall, M. Osipov, Čerepanov, Kutuzov – Kozun, Kudrjavcev, Alexejev – J. Korotkov, J. Averin, Sannikov – Iljenko, Jurtajkin, Korškov – Fatějev, Ivanov, Červoněnko – Apalkov.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Lisovec, Chenkel, Gotovec, Blum, D. Osipov, Jevenko, Znacharenko – A. Těreščenko, A. Kosticyn, Bujnickij – Pulkkinen, Booth, Q. Howden – Kogaljov, Pavlovič, S. Kosticyn – Litvinov, Kitarov, Gavrus.

    Rozhodčí: Bukin, Kuljov, Maitek, Steltsov

    Diváci: 8 000
    thejrc.org