Arizona – Vegas 1:5 (kon.) | Washington – Nashville 3:6 (kon.) | New Jersey – Vancouver 4:0 (kon.)
konec
Washington Capitals
3:6 (2:1, 1:3, 0:2)
Nashville Predators
Pondělí 31.12.2018, 18:38 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:00 Viktor ARVIDSSON - 3:6
     
    58:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    Perfektně sehraná přesilová hra! Kevin Fiala přistrčil kotouč mezi kruhy na Ryana Johansena, který z otočky našel VIKTORA ARVIDSSONA. Před ním už byla pouze prázdná branka, kterou hostující útočník s přehledem trefuje. Asistence: Ryan Johansen a Kevin Fiala.
    50:35 Ryan ELLIS - 3:5
     
    50:35
    Nashville právě vstřelil branku!
    Vedení hostujícího celku už je dvoubrankové! Ryan Johansen přenechal v levém kruhu zadovkou na RYANA ELLISE, jenž prostřelil svižným pokusem Bradena Holtbyho. Asistence: Ryan Johansen a Viktor Arvidsson.
    34:30 Frédérick GAUDREAU - 3:4
     
    34:30
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tohle je třetina, která patří jednoznačně Predators, kteří otáčí stav zápasu na svou stranu! Mezi kruhy si najel Rocco Grimaldi, jehož pokus domácí brankář vyrazil. K dorážce z předbrankového prostoru dostal FRÉDÉRICK GAUDREAU, jenž poslal čenou gumu nad lapačku Bradena Holtbyho. Asistence: Rocco Grimaldi a Craig Smith.
    31:59 Ryan JOHANSEN - 3:3
     
    31:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno a Braden Holtby se nyní musí hodně červenat! Po vyhraném vhazování plácl do kotouče švýcarský obránce, jehož pokus neudržel Braden Holtby. K dorážce se dostal RYAN JOHANSEN, jenž střelou mezi betony srovnává stav zápasu. Asistence: Roman Josi.
    29:57 Miika SALOMÄKI - 3:2
     
    29:57
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators opět rychle snižují! Washington nevyhodil puk do středního pásma, a tak se hosté hnali před branku. MIIKA SALOMÄKI přihrál na Nicka Bonina, který mu kotouč rychle vrátil, a tak prvně jmenovaný neměl problém trefit opuštěnou bránu. Asistence: Nick Bonino a Mattias Ekholm.
    28:22 Chandler STEPHENSON - 3:1
     
    28:22
    Washington právě vstřelil branku!
    Krásná akce Capitals, po které se stav zápasu znovu mění! Braden Holtby předvedl rychlou rozehrávku na útočnou modrou, po které jeli dva jeho spoluhráči na finského gólmana. Devante Smith-Pelly přihrál k levé tyči, kde se nacházel CHANDLER STEPHENSON, jenž brankáři nedal šanci zasáhnout. Asistence: Devante Smith-Pelly a Braden Holtby.
    09:08 Rocco GRIMALDI - 2:1
     
    09:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hostující celek z ničeho nic snižuje a rychle se vrací do zápasu. Zac Rinaldo vystřelil z ostrého úhlu, jeho snažení dokončil tečí ROCCO GRIMALDI, který překonal bezmocného Bradena Holtbyho. Asistence: Zac Rinaldo a Mattias Ekholm.
    08:45 Jakub VRÁNA - 2:0
     
    08:45
    Washington právě vstřelil branku!
    Na osu hrací plochy se kličkou dostal John Carlson, jenž posunul černou gumu k JAKUBU VRÁNOVI. Český útočník potvrdil známku střelce a zakončil k levé tyči. Asistence: John Carlson a Jevgenij Kuzněcov.
    04:33 Michal KEMPNÝ - 1:0
     
    04:33
    Washington právě vstřelil branku!
    Silvestrovské utkání otevírá podařenou ránou český obránce! Po vyhraném vhazování se od modré čáry napřáhl MICHAL KEMPNÝ, jenž posílá kotouč do bližší šibenice. Asistence: Nicklas Bäckström.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 5. Kempný (Bäckström), 9. J. Vrána (Carlson, Kuzněcov), 29. Stephenson (Smith-Pelly, Holtby) – 10. Grimaldi (Rinaldo, Ekholm), 30. Salomäki (Bonino, Ekholm), 32. Johansen (Josi), 35. F. Gaudreau (Grimaldi, C. Smith), 51. Ellis (Johansen, Arvidsson), 58. Arvidsson (Johansen, Fiala)


    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Kempný, Carlson, Siegenthaler, Orlov, Orpik, Bowey – Oshie, Bäckström, Ovečkin (C) – T. Wilson, Kuzněcov, J. Vrána – Connolly, Eller, Burakovsky – Smith-Pelly, Boyd, Stephenson.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis, Josi (C), P. K. Subban, Ekholm, Bitetto, Hamhuis – Arvidsson, Johansen, Hartman – C. Smith, Järnkrok, Fiala – Watson, Bonino, Salomäki – Grimaldi, F. Gaudreau, Rinaldo.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Rehman – Nowak, Driscoll

    Diváci: 18 506
    thejrc.org