Buffalo – NY Islanders 1:3 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:1 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 2:3 (kon.)
St. Louis – NY Rangers 1:2 (kon.) | Columbus – Ottawa 6:3 (kon.) | Detroit – Florida 3:4 (0:1 po s.n.)
Colorado – Los Angeles 2:3 (po pr.) | Anaheim – Tampa 1:2 (po pr.) | Dallas – Montreal 2:3 (po pr.)
Edmonton – Winnipeg 3:4 (kon.) | Calgary – San Jose 8:5 (kon.) | Chicago – Boston 2:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:3 (1:2, 0:1, 1:0)
Pittsburgh Penguins
Úterý 01.01.2019, 00:08 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:08.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítám vás u přenosu, který startuje pár minut po začátku Nového roku, a jak jinak jej přivítat než s NHL. Do utkání zasáhnou Minnesota Wild a Pittsburgh Penguins.
     
    Pittsburgh Penguins

    V posledních týdnech se Tučňáci nacházejí ve výborné formě, vždyť zvítězili v posledních pěti zápasech. Po listopadové mizérii se Pittsburgh vrací mezi nejlepší týmy Východní konference, když získali šestačtyřicet bodů a patří jim šestá příčka. Penguins nasázeli soupeřům už 130 branek, což je čtvrté nejvyšší číslo v konferenci. Na listině zraněných je pouze Justin Schultz, jenž léčí zlomenou nohu. Otazník visí nad startem Jamieho Oleksiaka, jenž v bitce utrpěl otřes mozku. Ovšem kanadský obránce už s týmem alespoň lehce trénuje, a tak se jeho návrat blíží.

    St. Louis – Pittsburgh 1:6
    Pittsburgh – Detroit 5:2
    Carolina – Pittsburgh 0:3

    Nejproduktivnější hráči:

    Sidney Crosby 46 bodů (17+29)
    Phil Kessel 43 bodů (16+27)
    Jevgenij Malkin 40 bodů (12+28)
     
    Minnesota Wild

    V posledním zápase zastavili hráči Wild šňůru pěti porážek v řadě. Domácí celek by jistě chtěl proniknout do vyřazovacích bojů, ale k tomu potřebují bodovat. Minnesotu najdeme v Západní konferenci najdeme na desátém místě, když získala devětatřicet bodů. Celek kolem kapitána Mikka Koiva má potíže se střílením branek, když se prosadil jen 108 krát. Zranění trápí klíčového obránce Wild Mathewa Dumbu, jenž léčí poranění hrudníku.

    Winnipeg – Minnesota 1:3
    Chicago – Minnesota 5:2
    Minnesota – Dallas 1:2 po prodloužení

    Nejproduktivnější hráči:

    Mikael Granlund 35 bodů (11+24)
    Zach Parise 32 bodů (16+16)
    Ryan Suter 27 bodů (4+23)
     
    Československá stopa

    Dominik Simon (PIT) 30 odehraných zápasů, 13 bodů (4+9)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter, Pateryn, Brodin, Prosser, Bartkowski – Mikael Granlund, E. Staal, Zucker – Kunin, Coyle, Parise – Niederreiter, M. Koivu (C), Greenway – Hendricks, Fehr, M. Foligno.

    Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Letang, Dumoulin, J. Johnson, M. Pettersson, Riikola, Oleksiak – Aston-Reese, Crosby (C), Guentzel – Hörnqvist, Malkin, Simon – Kessel, Brassard, Pearson – D. Grant, Cullen, Sheahan.

    Rozhodčí: Joannette, McCauley – Nansen, Gibbs.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Minnesota se pokusila o dlouhou přihrávku, která končí na zakázaném uvolnění. Hra se přesune po pravé ruce Devana Dubnyka.
     
    01:05
    Od levého mantinelu vystřelil Zach Parise, jehož pokus vyrazil hostující brankář betonem. Na druhé straně se do pásma hnal Dominik Simon, ale zakončit se mu nepovedlo.
     
    01:56
    Pittsburgh ani nenapadal soupeře ve středním pásmu a jel střídat. Domácí kotouč jen odevzdali, ale Phil Kessel přihrávku na spoluhráče nedostal.
     
    02:35
    Od modré čáry se napřáhl Jack Johnson, jehož pokus letěl mezi ruku a tělo brankáře. Ovšem Devan Dubnyk mezeru ucpal a hru přerušuje.
     
    03:20
    Hostující celek se nemohl dostat z vlastní třetiny, a tak kotouč pouze odevzdal soupeři do středního pásma.
     
    03:48
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Riley Sheahan – 2 min., držení).
     
    04:00
    Sidney Crosby dobře zapracoval a soupeře v pádu obral o kotouč. K tomu se poté dostal Jamie Oleksiak, který černou gumu o soupeře poslal mezi střídačky.
     
    04:31
    Od přihrávku zpátky na modrou čáru se pokusil Eric Staal, jeho úmysl vystihl Matt Cullen, který vyhazuje do středního pásma.
     
    04:57
    Zakončení od modré čáry schoval do lapačky Casey DeSmith, jenž přerušuje hru. Početní výhoda se Wild zatím moc nedaří.
     
    05:17
    Derick Brassard vyvezl kotouč za červenou čáru, odkud ho poslal za branku soupeře.
     
    05:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí kapitán je prvním hráčem, jenž se zapisuje mezi střelce v Novém roce! Nino Niederreiter přihrál mezi kruhy, kam si najel MIKKO KOIVU, jehož pokus zamířil přesně mezi ruku a tělo brankáře. Asistence: Nino Niederreiter a Charlie Coyle.
    05:27 Mikko KOIVU - 1:0
     
    06:07
    Hostující Zach Aston-Reese zavezl kotouč za modrou čáru, kde mu utekl k domácímu brankáři. Hra se opět přerušuje a následuje reklamní přestávka.
     
    Střely na branku: 6:3.
     
    07:47
    Z ostrého úhlu zkusil jít štěstí naproti Zach Parise, jehož pokus vychytal dobře postavený Casey DeSmith, jenž byl nalepen u levé tyče.
     
    08:30
    Minnesota nahazuje puk za soupeřovu branku, kde kotouč přidržel Kris Letang, jenž čeká až mu spoluhráči vystřídají.
     
    09:30
    Po překonání červené čáry nahazuje kotouč o mantinel za branku Derek Grant, který hned poté míří společně se spoluhráčem na střídačku. Tučňákům se zatím úvodní minuty zápasu vůbec nedaří.
     
    10:10
    Zpoza branky přihrával Sidney Crosby, který přihrávkou našel jen soupeře. Následně se Pittsburghu podařilo poslat puk na další zakázané uvolnění.
     
    10:54
    Nenápadná střela byla vyslána od modré čáry a hostující brankář ji viděl až na poslední chvíli. Casey DeSmith kotouč ale stihl vykopnout puk betonem.
     
    11:39
    Zpoza branky přihrával Tanner Pearson, který na pravém kruhu pro vhazování našel střelce z povolání. Pokus Phila Kessela zamířil jen do hrudníku Devana Dubnyka.
     
    12:40
    Marcus Foligno si stáhl vyhození ze vzduchu na hůl a vystřelil jen vedle pravé tyče. Nyní měli hosté obrovskou porci štěstí!
     
    13:09
    Střelou přes obránce se prezentoval Marcus Pettersson, jenž málem překvapil domácího gólmana. Kotouč totiž zůstal ležet v brankovišti, kam se přiřítil Jake Guentzel, jehož pokus po ledě trefil ruku ležícího Devana Dubnyka.
     
    Střely na branku: 9:7.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    13:58
    Pittsburgh se řítil do přečíslení, ale Phil Kessel neudržel brusli na modré čáře, čímž se vystavil do ofsajdu. Hra se tedy vrátí do neutrální zóny.
     
    14:45
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Nate Prosser – 2 min., podrážení).
     
    15:20
    Marcus Foligno si vzal ve vlastním pásmu kotouč a dostal se s ním až mezi kruhy před soupeřovou brankou.
     
    15:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Také hostující kapitán se zapisuje v početní výhodě mezi střelce! Phil Kessel geniální přihrávkou našel u levé tyče SIDNEYE CROSBYHO, který zasunul černou gumu do branky. Asistence: Phil Kessel a Kris Letang.
    15:43 Sidney CROSBY - 1:1
     
    17:18
    Pittsburgh nejprve prostřídal formace a poté jen protečoval hru do útočného pásma. Zatím se nehraje nějaká hezká podívaná.
     
    17:59
    Z rohu hrací plochy přihrával před branku Charlie Coyle, jehož přihrávku zastavil Casey DeSmith, který po kotouči skočil a přerušil hru.
     
    18:13
    Po souboji ve středním pásmu vyskočil kotouč na domácí střídačku, následuje vhazování v neutrální zóně, blíže k brance Wild.
     
    18:51
    Zakončení Minnesoty letělo hodně vysoko nad branku, přesto se gólman Penguins odhodlal k zákroku. Následuje vhazování po jeho pravé ruce.
     
    19:41
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Skvělou práci nyní odvedl Zach Aston-Reese, jenž zachytil vyhození soupeře. Následně nepřesně střílel Sidney Crosby, po odrazu hledal PHIL KESSEL svého kapitána, ale v předbrankovém prostoru trefil hůl soupeře. Ryan Suter je tím, kdo kotouč dopravil za brankovou čáru. Asistence: Sidney Crosby a Zach Aston-Reese.
    19:41 Phil KESSEL - 1:2
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina moc nenabídla hokejové zábavy, přesto diváci viděli tři branky! Nejprve početní výhodu využil Mikko Koivu, jenž poslal Minnesotu do vedení. Jenže poté už stříleli branky Tučňáci, o vyrovnání se postaral Sidney Crosby a obrat v závěru úvodní dvacetiminutovky dokonal Phil Kessel.

    Střely na branku: 11:11.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Z vrcholu levého kruhu pro vhazování vyslal spíše propagační pokus Jake Guentzel, jehož zakončení vyrazil domácí brankář nad branku.
     
    21:04
    Úvod druhé periody zachytili lépe Tučňáci, kteří vyprodukovali další střelecký pokus. Ovšem Olli Määttä nezamířil přesně a puk z jeho hole zamířil jen do rohu.
     
    22:25
    Nejprve střídal Pittsburgh a po nahození do útočného pásma také hráči Wild. Sledujeme poměrně hluchou část zápasu.
     
    23:01
    Penguins nahazují puk za branku a opět se střídá. Tady není co psát, jelikož ani jeden z celků do pásma nepospíchá.
     
    23:54
    U mantinelu se pod tlakem nacházel Jake Guentzel, který posunul hru jen do středního pásma. Ovšem Minnesota se do třetiny rychle vrátila.
     
    -76:16
    Do předbrankového prostoru si najel Charlie Coyle, který dostal kotouč proti holi a tak hned vystřelil. Jeho zakončení zastavila až branková konstrukce.
     
    25:09
    Derick Brassard sice rychle spěchal za vyhozeným kotoučem, ale píská se jen zakázané uvolnění které vrátí hru před branku Penguins.
     
    25:16
    Zakončení od modré čáry vyrazil Casey DeSmith před sebe, kde se nacházel Jason Zucker. Jeho dorážka zamířila do betonu hostujícího maskovaného muže.
     
    26:09
    Z pravého kruhu pro vhazování zakončil Mikko Koivu, jehož zakončení změnil směr. Jenže Casey DeSmith se stihl vrátit a schovat černou gumu do lapačky.
     
    Střely na branku: 16:12.
     
    26:11
    Minnesota sice dává branku, ale hlavní rozhodčí ihned rozpažil! Z vrcholu pravého kruhu vystřelil Zach Parise, jehož pokus mezi kruhy tečoval Luke Kunin. Ovšem hůl zřejmě opravdu byla příliš vysoko. Rozhodčí se o momentu ještě radí a volá se do Toronta.
    26:11 Neuznaná branka Minnesoty
     
    26:45
    Zpoza branky přihrával Patric Hörnqvist, jenž viděl před brankou českého spoluhráče, ale černou gumu na něj přes obránce neprocpal.
     
    27:15
    Další přerušení kvůli zakázanému uvolnění o které se postarala Minnesota. Hra se přesune po levici domácího brankáře.
     
    28:08
    Brian Dumoulin zavezl puk do pásma, kde přihrál do strany na Zacha Astona-Reeseho, který našel jen lapačku brankáře. Hostující útočník byl poté sražen u mantinelu Marcusem Folignem. Na ledové ploše se strhla mela, bude se vylučovat.
     
    28:08
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Zach Aston-Reese – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Marcus Foligno – 2 min., hrubost).
     
    28:29
    Domácí celek se po rychlém přechodu se Minnesota dostala do přečíslení. Přihrávku před branku dostal Jared Spurgeon, jenž branku minul. Ovšem poté obkroužil branku a zasunul černou gumu vedle vzdálenější tyče.
     
    28:50
    Casey DeSmith předvedl parádní zákrok! Ryan Suter přihrál od mantinelu na zadní tyč, kde se nacházel Eric Staal, jenž okamžitě střílel. Ovšem hostující gólman se rychle přesunul a zakročil lapačkou.
     
    30:19
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci vletěli do pásma a opět skórují! Phil Kessel přihrál do kruhu pro vhazování, kde se nacházel RILEY SHEAHAN, jeho milimetrová střela zapadla přesně do vzdálenější šibenice. Asistence: Phil Kessel a Matt Cullen.
    30:19 Riley SHEAHAN - 1:3
     
    Střely na branku: 17:16.
     
    31:16
    Z ostrého úhlu se pokusil překvapit brankáře Jared Spurgeon, jenž trefil jen jeho betony. Následně kotouč zamířil mezi kruhy, kde se nacházeli jen obránci.
     
    32:03
    Přihrávku za obranu a zároveň do pravého kruhu dostal Luke Kunin, který střílel ke vzdálenější tyči. Casey DeSmith opět zasahuje a drží dvoubrankové vedení.
     
    33:00
    Matt Cullen sáhl do přihrávky k levému mantinelu vysokou holí. Hra je přerušená, protože hrál opět hráč Penguins, následuje vhazování ve středovém kruhu.
     
    33:50
    Z osy hrací plochy do levého kruhu si najel Jake Guentzel, který vystřelil přes obránce. Devan Dubnyk si vůbec zákrokem nebyl jistý, ale kotouč zůstal ležet někde pod ním.
     
    34:27
    Od modré čáry vystřelil Marcus Pettersson, jehož pokus tečoval první bránící hráč. Ovšem kotouč zamířil jen vedle levé tyče, a tak domácí gólman tentokrát zasahovat nemusel.
     
    35:21
    Dominik Simon posunul puk do strany a odjel střídat. Z ostrého úhlu to tedy zkusil Patric Hörnqvist, jenže Devan Dubnyk byl u tyče nalepen a kotouč vyrazil.
     
    36:32
    Zach Parise přihrál do jízdy spoluhráči, jenž se ocitl za obranou Tučňáků. Před branku si najel Jonas Brodin, který zkusil bekhendovou kličku, ale Casey DeSmith se skvěle roztáhl a puk betonem vyrazil.
     
    Střely na branku: 21:18.
     
    Dnešní utkání sleduje 19 163 diváků.
     
    37:10
    Ve střední třetině podklouzl Jack Johnson, který pustil soupeře do přečíslení! Z levé strany vystřelil Jordan Greenway, jehož pokus vyrazil Casey DeSmith před sebe. Již zmíněný hráč Minnesoty přihrál do brankoviště, kam skočil Marcus Pettersson a puk rukou odpálil.
     
    38:23
    Penguins se pokusili o dlouhou přihrávku na levé straně, kde kotouč nezasáhl autor poslední branky. Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat po levici brankáře tučňáků.
     
    38:29
    V krátkém sledu vidíme další icing Pittsburghu.
     
    39:22
    Z levé strany vystřelil opět Jordan Greenway, který z ostrého úhlu prostor u tyče nenašel. Hostující brankář byl opět připravený černou gumu vyrazit.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    V prostřední dvacetiminutovce jsme sledovali vyrovnanou hru, a i když Minnesota byla nebezpečnější, zásahem se mohou pyšnit pouze hosté. Vedení Pittsburghu navýšil Riley Sheahan, který vyslal milimetrovou ránu pod horní tyč. Hra se jinak přelévala ze strany na stranu, jenže hráče Wild trápí Casey DeSmith, jenž se rozchytal k velkému výkonu.

    Střely na branku: 24:18.
    Střely na branku ve druhé třetině: 13:7.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:34
    Minnesota se nedostala ke kotouči, který létal podél mantinelu. Přesto se hra dostala do středního pásma, ale Tučňáci se rychle vracejí.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    41:01
    Před branku si sjížděl střídající Jevgenij Malkin, jehož bekhendový pokus vyrazil Devan Dubnyk. Poté se ruská mašina dostala ke střele z levé strany, ale opět vyhrává domácí brankář.
     
    41:34
    Pittsburgh přejel přes červenou čáru a nahazuje kotouč za branku soupeře, tam první dojíždí obránci, kteří čekají až oba celky vystřídají.
     
    42:15
    Přihrávku mezi kruhy dostal Jason Zucker, jenž střílel na vyrážečku brankáře. Casey DeSmith dál drží dvoubrankové vedení, když střelu vyrazil.
     
    43:24
    Hostující kapitán si přejel z levé strany na pravou, odkud vystřelil na zadní tyč. Devan Dubnyk na pokus dobře viděl a vyrazil jej mimo prostor tří tyčí.
     
    44:15
    Z vrcholu levého kruhu zakončoval český útočník ve službách Penguins. Pokus Dominika SImona ale zamířil jen nad branku Minnesoty.
     
    45:49
    Jason Zucker nahazoval puk před branku, ale Casey DeSmith ho jen vyrazil k mantinelu. Poté kotouč putoval za branku, odkud přihrávka doputovala až do obranného pásma Minnesoty.
     
    46:10
    Zakončení od modré čáry dobře viděl Devan Dubnyk, který hru opět přerušuje. Po reklamní přestávce se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    Střely na branku: 26:21.
     
    47:59
    Hostující hráči nahodili kotouč za branku soupeře, kam první dojel Derick Brassard, jenž souboj u zadního mantinelu prohrál.
     
    50:08
    Z ostrého úhlu vystřelil Dominik Simon, který trefil beton brankáře. Devan Dubnyk vyrazil kotouč pouze před sebe a akce hostujícího celku pokračuje.
     
    50:23
    Z vrcholu levého kruhu vystřelil autor tří kanadských bodů, ovšem tentokrát Phil Kessel domácího gólmana nepřekonal. Po reklamní pauze se bude vhazovat po pravici Devana Dubnyka.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    52:12
    Od levého mantinelu našel před brankou spoluhráče Eric Staal, ovšem usměrnění puk zblízka cestu do branky nenašlo.
     
    53:02
    Za vyhozeným pukem spěchal Kris Letang, který byl v kruhu pro vhazování stejně jako soupeře, přesto se píská další zakázané uvolnění. Hra se vrací před branku hostujícího mužstva.
     
    54:00
    Zakončení od modré čáry tečoval na hranici brankoviště Tanner Pearson, ovšem Devan Dubnyk stihl zareagovat betonem a kotouč vyrazil k mantinelu.
     
    Střely na branku: 28:30.
     
    54:54
    Hostující hráči se nacházeli pod tlakem, a tak raději o mantinel vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    55:15
    Pokus od modré čáry zastavil první bránící hráč, kotouč od něj vypadl do středního pásma. Minnesota se rychle vrátila do pásma, ale Nino Niederreiter nezakončil.
     
    55:55
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je zaděláno na dramatickou koncovku! ZACH PARISE oklamal hostujícího kapitána a vybruslil si mezi kruhy, odkud vystřelil po ledě k pravé tyči. Tentokrát už Casey DeSmith nestihl zareagovat. Asistence: Mikko Koivu a Mikael Granlund.
    55:55 Zach PARISE - 2:3
     
    56:25
    Střelu od modré čáry tečoval v předbrankovém prostoru snad zády Jevgenij Malkin. Od něho se černá guma odrazila do levé tyče domácí svatyně.
     
    57:24
    Jake Guentzel mohl rozhodnout, když se natlačil před Jonase Brodina a zakončil jednou rukou. Puk se odrazil od brankáře a již zmíněny hráč i dorážel, ale Devan Dubnyk opět zasáhl. Poté ještě z mezikruží střílel Sidney Crosby jen do lapačky gólmana Wild.
     
    57:51
    Minnesota se hnala do útoku, ale její snažení zastavuje ofsajd, který vrací hru do středního pásma.
     
    58:14
    Devan Dubnyk sprintuje na střídačku, aby pustil do hry šestého bruslaře. Ovšem přihrávka přes šířku pásma srazil hostující obránce mezi diváky.
     
    58:16
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:34
    Brian Dumoulin vyhodil puk do středního pásma, kde jej dobruslil Jake Guentzel. Jeho pokus mířil na branku, ale kotouč se postavil na hranu a odskučil vedle brány.
     
    59:34
    Nejprve trefil soupeře Luke Kunin a hned po něm Ryan Suter. Kotouč od obránce zamířil do ochranné sítě, následuje vhazování po levici Caseye DeSmitha.
     
    Konec zápasu.
     
    Poslední dvacetiminutovka by se dala rozdělit na dvě části. Té první kralovali Tučňáci a druhé Minnesota. O konečnou úpravu se postaral Zach Parise, který vykřesal naději pro Wild. Ovšem v závěrečném náporu už se Casey DeSmith nenechal překonat, a tak Pittsburgh vstupuje do roku 2019 vítězně.

    Střely na branku: 33:32.
    Střely na branku ve třetí třetině: 9:14.
     
    Hvězdy utkání:

    1. Casey DeSmith (PIT) 30 zákroků, 2 inkasované branky
    2. Phil Kessel (PIT) 1+2
    3. Mikko Koivu (MNS) 1+1
     
    Československá stopa

    Dominik Simon (PIT) žádný bod, 4 střely, 15:51 čas na ledě
     
    S konstatováním, že Pittsburgh vstoupil do Nového roku vítězně se s vámi loučím a přeji vám příjemnou úvodní noc v roce 2019! (02:44:54)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 6. M. Koivu (Niederreiter, Coyle), 56. Parise (M. Koivu, Mikael Granlund) – 16. Crosby (Kessel, Letang), 20. Kessel (Crosby, Aston-Reese), 31. Sheahan (Kessel, Cullen)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter, Pateryn, Brodin, Prosser, Bartkowski – Mikael Granlund, E. Staal, Zucker – Kunin, Coyle, Parise – Niederreiter, M. Koivu (C), Greenway – Hendricks, Fehr, M. Foligno.
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Letang, Dumoulin, Määttä, Riikola, J. Johnson, M. Pettersson – Aston-Reese, Crosby (C), Guentzel – Hörnqvist, Malkin, Simon – Kessel, Brassard, Pearson – D. Grant, Cullen, Sheahan.

    Rozhodčí: Joannette, McCauley – Nansen, Gibbs

    Diváci: 19 163
    thejrc.org